Allesvoorscooters.nl logo

Allesvoorscooters.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Allesvoorscooters.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4580
Allesvoorscooters.nl logo
Website
allesvoorscooters.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Allesvoorscooters.nl

Een scooter is een echt symbool. Het is voor vele het eerste gemotoriseerde voertuig in hun leven en heeft ook lang daarna nog nut. Het is stijlvol, het is praktisch en het is gewoon leuk om op de scooter rond te rijden. Heb jij er eentje thuis staan en een onderdeel nodig? Dan kan je eens een kijkje nemen bij Allesvoorscooters.nl. Maar is dit wel een betrouwbare webwinkel? Is het aanbod zo groot als ze beweren? Vind je echt alles voor de scooter bij Allesvoorscooters.nl? Op deze pagina vind je reviews en beoordelingen van echte klanten van Allesvoorscooters.nl terug. Zo kan jij op basis van hun ervaringen jouw mening vormen. Dat is slim gezien!

Over Allesvoorscooters.nl

Allesvoorscooters.nl is een webwinkel en een bedrijf dat, zoals je al kon raden, de focus legt op alles wat met scooters te maken heeft. Allesvoorscooters.nl is een webshop die wereldwijd actief is en werd opgericht in 2006 te Groningen. Vanuit dat schamel begin is het aanbod bij Allesvoorscooters.nl elk jaar opnieuw groter geworden. Die organische groei betekent niet alleen dat je heel wat onderdelen terug kunt vinden bij Allesvoorscooters.nl maar dat er ook heel wat expertise terug te vinden is. Heb je raad nodig over een bepaald onderdeel of zit je met vragen? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. De kernwaarden van Allesvoorscooters.nl zijn een ruim aanbod, een goede prijs en een snelle service. Heb jij interesse in nieuws over het bedrijf? Of ben je op zoek naar leuke promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of de social media kanalen volgen.

Waarom kiezen voor Allesvoorscooters.nl?

Bij Allesvoorscooters.nl vind je in de eerste plaats een quasi onverslaanbaar assortiment terug. Zo is de website onderverdeeld in de volgende categorieën: motor, electra, frame, accessoires, onderhoud, aanbiedingen, merken en scooters. Om maar een kleine greep te nemen uit het aanbod aan merken op de website: aprilia, artek, HPX, Kenda en ga zo maar door. Je kunt ook direct op trefwoord zoeken via de handige zoekbalk op de website. Heb je een keuze kunnen maken? Dan hoef je nooit lang te wachten op jouw aankoop. De levertijd van Allesvoorscooters.nl bedraagt slechts één tot twee werkdagen na de aankoop. Wat de leveringskosten betreft betaal je nooit verzendkosten bij bestellingen boven de 75 euro. Heb je na jouw aankoop plots toch twijfels? Dan hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt gewoon jouw aankoop retour sturen zonder vragen binnen de 14 dagen na ontvangst.

Is Allesvoorscooters.nl betrouwbaar?

Allesvoorscooters.nl is een multinationale onderneming die wereldwijd actief is op dit moment. Bovendien is het bedrijf al sinds 2006 actief binnen de sector en heeft het een goede naam weten op te bouwen. Op de website zelf vind je ook heel wat informatie over Allesvoorscooters.nl terug zoals bijvoorbeeld het nummer van de Kamer van Koophandel. Ook beschikt Allesvoorscooters.nl over een eigen klantendienst waar je met vragen of bij problemen terecht kunt. Goed om te weten is dat de verbinding met de webshop veilig is en dat Allesvoorscooters.nl aangesloten is bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Dat betekent onder andere dat je veilig kunt betalen bij Allesvoorscooters.nl. Dat kan via verschillende opties zoals Visa, American Expres, iDeal en zelfs AfterPay. Kortom: Allesvoorscooters.nl is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Scooters en hun onderdelen is een vrij specialistisch domein. Het is dus niet gek dat je vragen kunt hebben. Zit je met vragen? Dan kan je terecht bij de klantendienst van Allesvoorscooters.nl. Dat kan via het contactformulier op de website, dat kan per mail, dat kan telefonisch tijdens de kantooruren en je kunt ook een berichtje laten op sociale media. Op vragen krijg je binnen de werkdag een antwoord. Heb je een klacht? Dan kan je deze per mail opsturen of je kunt direct contact opnemen met het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. De dienst bemiddeling neemt dan contact op met Allesvoorscooters.nl en tracht tot een vergelijk te komen. Lukt dit niet? Dan kan jouw zaak doorgegeven worden aan de Geschillencommissie die een definitieve uitspraak doet.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Allesvoorscooters.nl? Kocht je er ooit al een scooter of een onderdeel? Dan ben jij de ideale persoon om Allesvoorscooters.nl te beoordelen in een review. Wat is jouw mening over het aanbod op de website? Is de service van Allesvoorscooters.nl goed? Hoe zit het met de levertijd van de producten? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor Allesvoorscooters.nl of net niet?

Reviews over Allesvoorscooters.nl

Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
49 beoordelingen
4,9
Carl Denig logo
Carl Denig
2 beoordelingen
9
Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8

Gerelateerde blogartikelen

4,7
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Onze beoordeling over Allesvoorscooters.nl

Het bedrijf Allesvoorscooters.nl is geverifieerd door ons. De webshop allesvoorscooters.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Allesvoorscooters.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Allesvoorscooters.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van allesvoorscooters.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van allesvoorscooters.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Allesvoorscooters.nl.

Geplaatst op: 18-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechte klachtafhandeling en product informatie

Beste scooterrijders,

Ik raad het echt af om bij allesvoorscooters.nl te kopen. Ik heb een uitlaat gekocht welke volgens hun site compatible zou zijn. Na ontvangst bleek deze dat niet te zijn. Netjes het product teruggestuurd. Wat schets mij verbazing, het aankoopbedrag wordt niet netjes teruggestuurd. Ik moest van mijn injectieblok maar een carburateur versie maken. Het lag aan iedereen dat deze uitlaat niet werkte, behalve aan hun. Ik moest maar van alles gaan aanschaffen om hem wel compatibel te maken.

Het mooie aan deze casus is dat ik ook nog de reactie kreeg dat deze uitlaat niet gemonteerd had moeten woorden. Volgens mij de wereld op zijn kop en kun je dan stellen dat hun het nooit als compatibel op hun site had mogen staan.

Het ging hier om een uitlaat van €85 en niet om de hoofdprijs. Ik had naast deze uitlaat ook nog andere onderdelen besteld.

Als je een leverancier wilt die het probleem niet bij de klant legt, dan adviseer ik je vooral hier niet te kopen.

Geplaatst op: 30-08-2022
Laatst bewerkt op: 30-08-2022
Geschreven door: Ronald V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Jullie hebben de slechtste leveringskeuze OOIT!!

Jullie verzenden met GLS jullie bende zotten, mijn pakketje is al weer een hele week telaat, waarvoor betaal ik 10euro verzending kosten?!?!???! Ik wil dat geld terug in dat geval want julpie nemen tis echt niet serieus als je met GLS verstiurd indeplaats van postNL od Bpost.

Geplaatst op: 20-08-2022
Laatst bewerkt op: 20-08-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Allesvoorscooters.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MijnAutoonderdelen logo
MijnAutoonderdelen
49 beoordelingen
4,9
Carl Denig logo
Carl Denig
2 beoordelingen
9
Salontopper logo
Salontopper
4 beoordelingen
9,8

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allesvoorscooters.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Allesvoorscooters.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allesvoorscooters.nl actief?

Allesvoorscooters.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Allesvoorscooters.nl reviews? Dan kun je naar de website van Allesvoorscooters.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie