Allekleurenshirts.nl logo

Allekleurenshirts.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Allekleurenshirts.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
658
Allekleurenshirts.nl logo
Website
allekleurenshirts.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Allekleurenshirts.nl

Gek eigenlijk; bij Allekleurenshirts.nl koop je veel meer dan alleen alle kleuren shirts. Om je daar een beeld van te schetsen, hebben we de beoordelingen van bestaande klanten voor je samengevat. Op basis van deze reviews en ervaringen kun je beslissen om ook zaken te doen met Allekleurenshirts.nl.

Over Allekleurenshirts.nl

Allekleurenshirts.nl is onderdeel van Shoppartners, een onderneming die in 1999 begon en geldt als één van de voorlopers op het gebied van online winkelen. Behalve Allekleurenshirts.nl heeft het nog ruim honderd andere winkels en heeft het tenminste 100.000 producten op voorraad. Bij Shoppartners en bij Allekleurenshirts.nl doen ze het net even anders. Er is door een innige samenwerking met wereldwijde leveranciers en een groot aantal eigen producten echt een uniek aanbod ontstaan, een assortiment dat je nergens anders vindt. Kijken we specifiek naar Allekleurenshirts.nl, dan ontdekken we een zeer breed aanbod aan kleding voor kinderen en voor dames en heren.

Waarom kiezen voor Alleshirtskleding.nl

Voornaamste reden om voor Allekleurenshirts.nl te kiezen is het enorme aanbod aan kleding dat je geboden wordt. Bovendien worden de producten gekenmerkt door een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Zoals de naam van de specialist al doet vermoeden, worden de verschillende kledingstukken in zo goed als kleuren van de regenboog aangeboden. Behalve mooie en zeer betaalbare kleding voor kinderen, dames en heren koop je bij deze specialist ook passende accessoires, ook al iets waardoor deze aanbieder opvalt tussen alle andere online kledingwinkels. Het aanbod is zeer gevarieerd en gaat van badjassen, joggingspakken en laarsjes tot aan poloshirts, vesten en ondergoed. En shirts natuurlijk, in alle kleuren van de regenboog.

Is Allekleurenshirts.nl betrouwbaar?

Je kunt prima inkopen doen bij Alleklkeurenshirts.nl, zo lezen we in de reviews en ervaringen van bestaande klanten. De mate van betrouwbaarheid is meetbaar in de vorm aan het Thuiswinkel Waarborg. Een waarborg dat alleen bestemd is voor bedrijven die zich volledig aan de regels en wetten houden. Dat zegt heel erg veel over de betrouwbaarheid van de aanbieder van vooral kleding. Ook het hoge rapportcijfer van 8,9 spreekt boekdelen. Je kunt bij Allekleurenshirts.nl bovendien in je eigen veilige betaalomgeving betalen met iDeal.

Klantenservice en klachten

Het kost je geen moeite om contact te leggen met Allekleurenshirts.nl. Heb je bijvoorbeeld een klacht, dan is de snelste manier om die in te dienen door te kiezen voor de live chat. Vaak kan de klacht meteen uit de wereld geholpen worden, dat is in elk geval wel de insteek van Allekleurenshirts.nl. Je kunt er daarnaast ook voor kiezen een e-mail te sturen. Als je niets wilt missen van de leuke aanbiedingen die deze specialist regelmatig te bieden heeft, schrijf je dan in voor de gratis nieuwsbrief die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Twijfel je tussen aanbieders van een bepaald product of dienst, dan kunnen de beoordelingen van bestaande klanten je de weg wijzen. Ze bieden altijd onafhankelijke en praktische informatie, en die informatie zet je altijd op het juiste spoor. Daarom willen we je uiteraard zeer vriendelijk verzoeken om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo zet jij andere mensen ook op het juiste spoor als die voor lastige keuzes staan.

Reviews over Allekleurenshirts.nl
Gerelateerde bedrijven
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
TopOutdoorShop.nl logo
TopOutdoorShop.nl
1 beoordeling
8,5
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Bedankt

Dit bedrijf heeft echt een super goede communicatie met zijn klanten. Ik heb ook altijd snel antwoord gekregen op al mijn vragen. We hebben alles netjes ontvangen binnen de afgesproken tijd.

Geplaatst op: 27-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Merijn M.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Allekleurenshirts.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Priceattack.nl logo
Priceattack.nl
1 beoordeling
8
TopOutdoorShop.nl logo
TopOutdoorShop.nl
1 beoordeling
8,5
Verf.nl logo
Verf.nl
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allekleurenshirts.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Allekleurenshirts.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allekleurenshirts.nl actief?

Allekleurenshirts.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Allekleurenshirts.nl reviews? Dan kun je naar de website van Allekleurenshirts.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie