Allecondooms.nl logo

Allecondooms.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Allecondooms.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
1521
Allecondooms.nl logo
Website
Allecondooms.nl
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen Allecondooms.nl

Condooms kopen is voor veel mensen toch altijd een drempel waar ze over moeten. Gelukkig hoef je vandaag de dag niet meer aan te schuiven bij de supermarkt of de apotheek om een doosje rubbers in huis te halen. Dat kan ook perfect bij een webshop als Allecondooms.nl. Ben jij op zoek naar reviews en beoordelingen van Allecondooms.nl? Dan zit je hier aan het juiste adres. Wij hebben voor jou alle ervaringen met en beoordelingen van Allecondooms.nl op een rij gezet. Zo kan je een gefundeerd oordeel vormen over de betrouwbaarheid van de webshop.

Over Allecondooms.nl

Allecondooms.nl is een webshop waar je weinig verbazingwekkend een groot assortiment aan condooms op de kop kunt tikken. De website is in handen van EDC Retail die verschillende webshops binnen de sector uitbaat en één van de marktleiders in de erotische sector binnen Europa is. Dat is dan ook de reden dat een groot assortiment aangeboden kan worden aan goedkope prijzen. De nadruk bij Allecondooms.nl wordt gelegd op discretie, snelheid van levering en keuzemogelijkheden. Omdat je natuurlijk niet per se wilt dat de buurvrouw ziet dat je een pakje condooms hebt besteld worden alle bestellingen discreet geleverd met verpakking die niet toont wie de afzender is. Ook zal een bestelling nooit bij de buren afgeleverd worden. Bij Allecondooms.nl is de levering gratis vanaf 20 euro en krijg je binnen België en Nederland jouw bestelling de dag nadien in de bus. Op de website zelf vind je bovendien heel wat informatie over condooms zoals artikels over hoe ze te gebruiken, over SOA’s, over de verschillende smaken en ga zo maar door.

Waarom kiezen voor Allecondooms.nl?

Allecondooms.nl heeft een indrukwekkend aanbod aan condooms. De webshop is onderverdeeld in heel wat categorieën zoals veganistische condooms, goedkope condooms, Durex condooms, XL condooms, latexvrije condooms, vertragende condooms en ga zo maar door. Je kunt er A merken op de kop tikken, maar ook goedkope condooms van minder bekende merken als Ryder of Pasante kopen. Naast condooms vind je in het assortiment ook glijmiddel terug (van anaal glijmiddel tot stimulerend glijmiddel), beflapjes en zelfs SOA tests. Merken als Durex, Crisco, Beppy, Fist it, Huzzy, Glyde, My Size en nog vele anderen hebben hun plekje op de webshop. Een bestelling plaatsen? Dan kan je betalen via iDEAL, AfterPay, Vooruitbetalen, Mastercard, Visa, PayPal, Bancontact, Maestro en ApplePay. Opvallend is overigens ook dat EDC Retail een recycling programma heeft lopen. Elektrische seksspeeltjes kunnen naar het bedrijf worden opgestuurd om zo het milieu te sparen!

Is Allecondooms.nl betrouwbaar?

Allecondooms.nl is een website in een markt waar vertrouwen uiteraard heel belangrijk is. Tijdens het surfen zelf hoef je alleszins geen schrik te hebben dat jouw persoonsgegevens gestolen worden. Dankzij de beveiligde SSL-verbinding is dat geen optie. Op de website van de webshop vind je in een handomdraai de relevante bedrijfsgegevens zoals btw nummer, adres van de hoofdzetel en KvK-nummer. Zit je met vragen of een probleem? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Allecondooms.nl. Ook een goed teken is dat Allecondooms.nl klantbeoordelingen op de eigen homepage publiceert. Zo zie je meteen of de ervaringen van hun klanten positief zijn. Ten slotte is de webshop ook aangesloten bij het keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Kortom: Allecondooms.nl is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Zit je met een probleem, een vraag over één van de producten of wil je een klacht indienen? En helpt de FAQ je niet verder? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van Allecondooms.nl. Dat kan telefonisch op alle werkdagen of via WhatsApp. Beide nummers vind je terug op de pagina van de klantenservice. Daarnaast kan je ook een mail sturen waarin je jouw vraag stelt of probleem uitlegt. Bij klachten krijg je altijd een reactie binnen de 14 dagen na het versturen van jouw klacht. Kom je er niet samen uit? Dan kan je nog contact opnemen met Thuiswinkel Waarborg. De Geschillencommissie buigt zich dan over jouw klacht en doet een uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens gebruik gemaakt van de diensten van Allecondooms.nl? En werden de producten dan effectief op tijd en discreet verzonden? Was je tevreden met de kwaliteit van de condooms? Hielp de klantenservice je goed verder? Of heb je misschien een klacht? Hoe dan ook zijn wij op zoek naar jouw beoordeling van Allecondooms.nl. Laat op deze pagina een review achter met jouw ervaringen met de webshop en help de volgende mogelijke klant een goede beslissing te nemen!

Reviews over Allecondooms.nl
Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
Lensplaza logo
Lensplaza
1 beoordeling
10
Sinful logo
Sinful
4 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Allecondooms.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
7,3
Lensplaza logo
Lensplaza
1 beoordeling
10
Sinful logo
Sinful
4 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Allecondooms.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Allecondooms.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Allecondooms.nl actief?

Allecondooms.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid en seksshops en erotische shops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Allecondooms.nl reviews? Dan kun je naar de website van Allecondooms.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie