Algebeld.nl logo

Algebeld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Algebeld.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
114
Algebeld.nl logo
Website
Algebeld.nl
Categorie
Telecom

Algebeld ervaringen

Als je opzoek ben naar een mobiele telefoon wil je wel zeker weten dat dit je met een goede bedrijf te maken hebt. Het is daarom verstandig om Algebeld ervaringen door te lezen voordat je hiermee in zee gaat. Nog veel belangrijker is als jij al Algebeld ervaringen hebt deze deelt met andere consumenten. Hierdoor weten andere consumenten waar zij aan toe zijn voordat ze in zee gaan met Algebeld.

Over Algebeld

Algebeld is al jarenlang online aanbieder in de telecommarkt. Doormiddel van losse mobiele telefoon verkoop en abonnement is er voor iedere consument wel iets! Met als hoofddoel mobiele abonnementen is het dan ook erg gemakkelijk een abonnement zelf te personaliseren. Door de uitgebreide matrix op de website kunnen consumenten vrijwel alle combinaties maken zodat een abonnement geheel naar eigen wens ingericht kan worden.

Voordelen Algebeld

Naast een ontzettend uitgebreid aanbod in abonnementen zijn er natuurlijk ook nog andere grote voordelen. Zo kan jij als klant van steeds grotere kortingen profiteren als je grote bundels afneemt. Hoe meer je dus verbruikt des de groter je korting is! Daarnaast is het bij Algebeld geen enkel probleem om je eigen nummer te behouden. Je hoeft dus niet al je contacten weer opnieuw toe te voegen, maar kan met je nieuwe mobiele telefoon meteen van start!

Wat vind Nederland van Algebeld

Onder de meeste consumenten is Algebeld niet heel erg bekend en des de belangrijk is het om ervaringen over dit bedrijf met elkaar te delen! Start daarom vandaag nog met ervaringen met elkaar te delen en zorg ervoor dat Algebeld de beoordeling krijgt welke die verdiend!

Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
50+ Mobiel logo
50+ Mobiel
64 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen
8
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Algebeld.nl

Algebeld.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Algebeld.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Algebeld.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Algebeld.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Algebeld.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Algebeld.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lang in de wacht

Ik moet zeggen dat ik een prima abonnement bij Algebeld heb en zeker voor de prijs. Maar ik had problemen met het ontvangst thuis en ging dus contact opzoeken met ze. Helaas heb ik 35 minuten in de wacht gestaan voordat ik werd geholpen.

Helaas gaat een mooie prijs niet samen met een goede service!!

Geplaatst op: 03-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Algebeld.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
GSMweb logo
GSMweb
81 beoordelingen
6,1
Solcon logo
Solcon
4 beoordelingen
9,5
50+ Mobiel logo
50+ Mobiel
64 beoordelingen
5,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Algebeld.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Algebeld.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Algebeld.nl actief?

Algebeld.nl is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Algebeld.nl reviews? Dan kun je naar de website van Algebeld.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie