Afvallen met bregje logo

Afvallen met bregje reviews, ervaringen en beoordelingen

Afvallen met bregje reviews, ervaringen en beoordelingen
2219
Afvallen met bregje logo
Website
Afvallen met bregje

Reviews en Ervaringen Afvallen met Bregje

Bij Afvallen met Bregje vind je een ruim assortiment met producten die passen binnen het Eiwitdieet, het Koolhydraatarm Dieet, Keto dieet en het Atkins dieet. De kwalitatieve producten zijn scherp geprijsd en gewoon erg lekker. Wil jij graag meer weten over de beoordelingen van Afvallen met Bregje voordat je besluit om een bestelling te plaatsen in de webshop? Wij hebben de reviews van Afvallen met Bregje op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn van andere klanten en neem een weloverwogen beslissing om bij Afvallen met Bregje te kopen.

Over Afvallen met Bregje

Sinds 2010 verkoopt diëtiste Bregje producten die je kunt gebruiken binnen bepaalde diëten onder de naam Afvallen met Bregje. Hierdoor wordt afvallen leuker, makkelijker en lekkerder. De producten zijn scherp geprijsd, zodat een gezond gewicht voor iedereen haalbaar is. Naast etenswaren die passen binnen onder andere een Keto dieet en een koolhydraatvrij dieet, vind je op de website ook veel praktische informatie en gratis recepten.

Waarom kiezen voor Afvallen met Bregje

Het kan een uitdaging te zijn om te diëten. Niet alleen verander je de manier waarop je eet, maar ook is het zaak dat je er achter komt welke producten passen binnen jouw nieuwe eetpatroon. Afvallen met Bregje maakt het je gemakkelijk, omdat de producten per dieet worden ingedeeld. Volg jij bijvoorbeeld een koolhydraatarm dieet, dan is het van belang dat je minder koolhydraten tot je neemt. In de supermarkt zijn haast geen producten te vinden met een verlaagd aantal koolhydraten. Je moet alle etiketten bestuderen, waardoor je veel tijd kwijt bent aan het boodschappen doen. Afvallen met Bregje heeft bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment met producten die zijn geselecteerd op het aantal koolhydraten dat ze bevatten. Van koolhydraatarme chocolade en tortilla's tot brood en pasta. Met meer dan 600 producten die in verschillende diëten thuis passen zit er voor ieder wat wils bij. Kun je iets niet vinden? Neem dan contact op met Afvallen met Bregje. Wellicht is het een mogelijkheid om dit product toe te voegen aan het assortiment. Er zijn in het verleden al veel producten toegevoegd nadat klanten hier specifiek om vroegen.

Is Afvallen met Bregje betrouwbaar?

Afvallen met Bregje is sinds de oprichting in 2010 uitgegroeid tot een bekende naam op het gebied van gezonde voeding. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment tegen een scherpe prijs en profiteert van snelle verzending. Regelmatig kun je zelfs kiezen voor gratis producten in de webshop. Kijk altijd goed of er op momenteel een actie is. Zo ontvang je bijvoorbeeld extra korting door gebruik te maken van een kortingscode, of kun je producten uitproberen door een gratis cadeautje toe te voegen aan jouw bestelling.

Klantenservice en klachten

Afvallen met Bregje is goed bereikbaar voor haar klanten. Je kunt niet alleen contact opnemen als je vragen hebt over jouw bestelling, maar ook als je bijvoorbeeld wilt weten of een specifiek product binnen jouw dieet past. Op de website kun je al heel veel handige informatie vinden. Als je persoonlijk contact wenst met Afvallen met Bregje kun je telefonisch, via de e-mail of het contactformulier contact opnemen met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Afvallen met Bregje? Deel dan direct jouw Afvallen met Bregje recensie met de bezoekers van deze pagina. Je helpt anderen bij het maken van de juiste beslissing door jouw persoonlijke ervaring te delen. Welke producten heb jij bijvoorbeeld al eens uitgeprobeerd? Welk dieet volg je en met welk resultaat? Wat vind je van het assortiment, de kwaliteit van de producten en de prijzen? Des te meer jij weet te vertellen, des te beter je anderen op weg kunt helpen. Wij stellen het zeer op prijs wanneer jij jouw Afvallen met Bregje review achter laat.

Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Afvallen met bregje

Afvallen met bregje is geverifieerd door ons expert team. De webshop Afvallen met bregje bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Afvallen met bregje lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Afvallen met bregje. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Afvallen met bregje is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Afvallen met bregje te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Afvallen met bregje.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg fijne winkel

Via de webshop heb ik erg makkelijk kunnen bestellen en ik kon ook gemakkelijk vinden wat ik zocht. Het gaf ook al snel resultaat en ik ben er super blij mee. Ik wil nooit meer terug!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Cornelia S.

10 / 10
5/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Afvallen met bregje
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
Weightworld.nl logo
Weightworld.nl
7 beoordelingen
6,9
Dieetpro logo
Dieetpro
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Afvallen met bregje een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Afvallen met bregje. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Afvallen met bregje actief?

Afvallen met bregje is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) afvallen en voedingsadvies.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Afvallen met bregje reviews? Dan kun je naar de website van Afvallen met bregje gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie