AEDvoordelig logo

AEDvoordelig reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
AEDvoordelig reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1388
AEDvoordelig logo
Website
aedvoordelig.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen AEDvoordelig

Wil je weten welke beoordelingen AEDvoordelig heeft ontvangen? Lees dan de reviews door die wij voor je hebben verzameld. Door te lezen welke ervaringen klanten die jou zijn voorgegaan hebben met AEDvoordelig, kun je een aardig beeld vormen over de betrouwbaarheid. Je kunt onder meer lezen of AEDvoordelig zijn afspraken nakomt, of de klantenservice daadwerkelijk servicegericht is en of er goede oplossingen worden geboden bij eventuele problemen. Neem even de tijd om de recensies door te nemen en je kunt een weloverwogen beslissing nemen over het al dan niet bestellen bij AEDvoordelig.

Over AEDvoordelig

AEDvoordelig is een handelsnaam van ComPlus B.V. Deze onderneming heeft als missie de overlevingskansen van mensen met een hartstilstand vergroten. Deze passie voor het leven heeft ertoe geleid dat ComPlus B.V. een 100% dekking van AED's wil realiseren, zodat iedereen die een hartstilstand krijgt binnen enkele minuten aangesloten kan zijn, ongeacht waar de betreffende persoon zich bevindt. Andere webshops van ComPlus B.V. zijn AEDvoordelig.be en AEDleasen.nl. Daarnaast zet het bedrijf zich in voor veiligheid. Met de webshop Mijnsos.nl verkoopt ComPlus B.V. apparatuur als noodknoppen en SOS-horloges, waarmee men in geval van nood direct iemand kan waarschuwen.

Waarom kiezen voor AEDvoordelig

AEDvoordelig verkoopt niet alleen defibrillatoren, maar ook allerlei toebehoren en accessoires, zoals elektrodes en batterijen. De winkel heeft een ruim assortiment, zodat er voor elke situatie een passend artikel te vinden is. AEDvoordelig levert defibrillatoren aan bedrijven en instellingen, maar ook aan particulieren. Als je twijfelt welk product in jouw situatie geschikt is, dan mag je altijd contact opnemen met een medewerker voor advies. Ook biedt deze webwinkel een laagste-prijs-garantie. Mocht je eenzelfde product elders goedkoper hebben gezien, dan kun je tegen deze gunstigere prijs bestellen. Als je al besteld had, dan ontvang je het verschil in prijs terug. Voor bestellingen met een minimale orderwaarde van €20,- betaal je geen verzendkosten. AEDvoordelig heeft eveneens regelmatig acties waarmee je kunt besparen op de aankoop van AED-kasten, beademingsmaskers en verbandmiddelen.

Is AEDvoordelig betrouwbaar?

AEDvoordelig laat op zijn website duidelijk blijken dat het belangrijkste doel van de webshop is om zo'n hoog mogelijke dekking van AED's te bereiken tegen scherpe prijzen voor de klanten. De klantenservice staat voor je klaar om je te adviseren over de producten en om je vragen te beantwoorden. Naast het bieden van goede artikelen staat het bieden van een snelle en betrouwbare levering hoog in het vaandel bij deze onderneming. Mocht je een product willen bestellen dat AEDvoordelig niet levert, dan gaat een medewerker voor jou op zoek naar een leverancier die het betreffende artikel wél heeft. Dit komt zeer professioneel en dienstverlenend over. AEDvoordelig is een geldig lid van Stichting Webshop Keurmerk en dat geldt ook voor de andere webshops die ComPlus B.V. heeft. Alle webshops van deze firma voldoen aan de gestelde eisen, waaronder het behandelen van klantgegevens volgens de Wet bescherming persoonsgegevens en het hebben van een duidelijke en gedegen klachtenprocedure. Ook voldoen alle webshops van ComPlus B.V. aan de regels die gelden voor de productinformatie, prijzen en retourmogelijkheden. Op basis van de reviews op de website van Stichting Webshop Keurmerk scoort AEDvoordelig ruim een 9. Er is geen reden om aan te nemen dat deze webwinkel niet betrouwbaar is.

Klantenservice en klachten

De contactpagina op de website is overzichtelijk en biedt meerdere manieren aan om contact op te nemen met een medewerker. Je kunt de klantenservice telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Wanneer je een e-mail stuurt, zal je binnen 24 uur antwoord hebben op je vraag. Je mag ook het contactformulier op de website invullen. In geval van storing kun je de klantenservice op elk tijdstip bereiken, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Een bezoek aan het kantoor is ook mogelijk, maar dit dient wel op afspraak te gebeuren. Op de website vind je naast een contactpagina een klachtenpagina, waar op een duidelijke manier staat omschreven hoe je best kunt handelen wanneer je ontevreden bent over een product of dienst. Als eerste stap wordt er verzocht om een e-mail of brief per post aan AEDvoordelig te sturen, met daarin een omschrijving van je klacht en het bestel- of productnummer. Je ontvangt uiterlijk binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie. De klachtenpagina vermeldt eveneens dat je je tot Stichting Webshop Keurmerk kunt wenden, mocht je niet tevreden zijn over de afhandeling. Ook wordt de opties van het melden van de klacht via het ODR platform van de Europese Commissie besproken.

Wil jij ook beoordelen?

Je kunt andere mensen helpen door je beoordeling achter te laten. Aan de hand van verschillende reviews en ervaringen, kunnen mensen die nog niet zeker weten op ze bij AEDvoordelig willen bestellen net dat extra beetje vertrouwen krijgen om met een goed gevoel een order te plaatsen. In het geval van veel negatieve ervaringen zullen mensen wellicht eerder geneigd zijn om hun AED bij een andere webwinkel aan te schaffen. Of jouw beoordeling nu positief of negatief is, je beoordeling is sowieso waardevol. Je helpt anderen immers om een helder beeld te krijgen van de manier waarop AEDvoordelig te werk gaat.

Reviews over AEDvoordelig
Gerelateerde bedrijven
Care Plus logo
Care Plus
1 beoordeling
8,5
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
1 beoordeling
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top bedrijf

Erg fijne medewerkers die goed meedenken in waar je naar op zoek bent. Als je een AED zoekt dat moet je hier zeker zijn. De levering is super snel en de AED ziet er goed uit. Erg fijne webshop, ik bestel zeker weer als dat nodig is.

Geplaatst op: 11-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten V.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over AEDvoordelig
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Care Plus logo
Care Plus
1 beoordeling
8,5
The Oriental Shop logo
The Oriental Shop
1 beoordeling
9
Greenjump.nl logo
Greenjump.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is AEDvoordelig een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over AEDvoordelig. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is AEDvoordelig actief?

AEDvoordelig is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de AEDvoordelig reviews? Dan kun je naar de website van AEDvoordelig gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie