ADAM Brandstore logo

ADAM Brandstore reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
ADAM Brandstore reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3919
ADAM Brandstore logo
Website
adam.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen ADAM Brandstore

Kleding speelt een belangrijke rol in het leven van veel mensen. En shoppen doet dat vaak ook. Hierbij hebben we de afgelopen jaren natuurlijk wel een grote verschuiving gezien van shoppen in winkelstraten naar online shoppen. Elke grote winkelketen biedt dit tegenwoordig aan en ook kleine webshops zijn er genoeg. Een van die grote merken is ADAM Brandstore, of eigenlijk is dit meer een concept. Het is namelijk de grootste multibrandstore keten van Nederland waar je ontzettend veel merken kunt kopen. Heb jij hier wellicht interesse in en wil je meer weten of ADAM Brandstore? Dan hoef je niet langer verder te zoeken. Wij hebben voor jou de ervaringen en reviews van ADAM Brandstore op een rijtje gezet. Op basis hiervan kun je dan eenvoudig een goede keuze maken over het wel of niet kopen van kleding bij dit bedrijf!

Over ADAM Brandstore

We zeiden het dus al even, ADAM Brandstore is de grootste multibrandstore keten van Nederland. De teller staat momenteel op 20 Adam Brandstores. In al deze winkels kun je kiezen uit een ruime collectie van zowel stijlvolle en sportieve kledingstukken, van Nederlandse en ook internationale topmerken. Die mix van merken is overigens niet bij elke brandstore hetzelfde, wat elke winkel dus ook weer uniek maakt. Wat voor merken kun je dan vinden bij Adam Brandstore? Denk aan Vanguard, Profuomo, NZA en Tenson. Daarnaast beschikt ADAM ook over een eigen exclusief label, Adam est 1916. De uitgangspunten bij deze collectie zijn kwaliteit en een comfortabele pasvorm, waarbij er elk seizoen opnieuw een nieuwe collectie wordt samengesteld. Hierbij wordt er door ADAM ook altijd goed geluisterd naar de wensen van de klant.

Waarom kiezen voor ADAM Brandstore?

Het unieke van ADAM Brandstore is met name het feit dat er zoveel merken onder één dak zijn te vinden. Daarnaast valt ook het deskundige advies en de persoonlijke service altijd erg op. Winke lgenot staat bij ADAM Brandstore altijd centraal en dat stralen ze uit. Dit blijkt niet alleen uit de producten en de goede service, maar ook uit de sfeervolle winkels waar je lekker je tijd kunt spenderen. Naast de fysieke winkels heeft ADAM uiteraard ook een E-store, waarbij je terecht kunt voor alle merken die bij ADAM worden verkocht. Als er een product in een van de brandstores ligt kun je deze ook online kopen. Op deze manier kun je voortaan zelfs 24 uur per dag shoppen bij ADAM.

Is ADAM Brandstore betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een merk is altijd natuurlijk een belangrijke reden om wel of niet te kopen. Over de betrouwbaarheid van ADAM Brandstore kunnen we eigenlijk niets dan goeds zeggen. Het bedrijf bestaat al een behoorlijke tijd en heeft in die jaren een goede en betrouwbare naam weten op te bouwen. Het assortiment is altijd ruim en voor iedereen geschikt, de service is top, de winkels zien er goed uit en ook de klantenservice achteraf is helemaal in orde. Dit blijkt ook wel uit de vele positieve reviews en recensies die zijn te vinden over ADAM. Tot slot spreekt het feit dat zoveel grote en bekende merken hun kleding verkopen via ADAM boekdelen. Als een bedrijf niet betrouwbaar zou zijn zouden zo’n grote merken daar natuurlijk niet mee samen willen werken. Daarom kunnen we concluderen dat het met de betrouwbaarheid van ADAM Brandstore helemaal goed zit.

Klantenservice en klachten

Een andere belangrijke factor bij het bekijken of een bedrijf betrouwbaar en kwalitatief is, is de klantenservice en de omgang met eventuele klachten. Hierbij kunnen we stellen dat ook dit bij ADAM Brandstore wel goed zit. We hebben allereerst gekeken naar de bereikbaarheid. Wanneer je koopt bij een fysieke winkel kun je deze natuurlijk altijd gewoon bezoeken. Dit geldt ook voor wanneer je online kleding hebt gekocht bij ADAM, ook dan kun je de winkels gewoon bezoeken. Daarnaast kun je ADAM ook bereiken via telefoon en mail, en ook via social media zijn ze te bereiken. Op werkdagen tussen 10 uur en 17 uur zijn er mensen van de klantenservice aanwezig. Naast de bereikbaarheid is natuurlijk ook de service belangrijk. Hierbij valt ADAM echt op. De service is behulpzaam, zeer persoonlijk en altijd snel. Op dit gebied scoort ADAM dus ook veel punten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een winkel van ADAM Brandstore bezocht? Heb je er wel eens kleding gekocht? Of heb je misschien online bij ADAM kleding besteld? Laat het dan vooral even weten door een review achter te laten. Laat het hierbij ook vooral weten wanneer je contact hebt gehad met de klantenservice of wanneer je klachten hebt gehad. Wij zijn overal benieuwd naar. Op deze manier kunnen we elkaar helpen om goede en weloverwogen keuzes te maken. Hoe meer beoordelingen, hoe beter!

Reviews over ADAM Brandstore

Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
Italian-Style.nl logo
Italian-Style.nl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over ADAM Brandstore

ADAM Brandstore is geverifieerd door ons expert team. De webshop ADAM Brandstore bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ADAM Brandstore lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ADAM Brandstore. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van adam.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van adam.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van ADAM Brandstore.

Geplaatst op: 09-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over ADAM Brandstore


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Berrylook logo
Berrylook
2 beoordelingen
9,5
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
2 beoordelingen
8,5
Italian-Style.nl logo
Italian-Style.nl
3 beoordelingen
9,7

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ADAM Brandstore een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over ADAM Brandstore. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ADAM Brandstore actief?

ADAM Brandstore is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ADAM Brandstore reviews? Dan kun je naar de website van ADAM Brandstore gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie