Acker Lodges logo

Acker Lodges reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Acker Lodges reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3112
Acker Lodges logo
Website
Acker Lodges
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Acker Lodges

Op zoek naar een unieke vakantiebeleving in Nederland. Dat was misschien wel je zoekopdracht. Je wilt eens iets anders dan een standaard huisje of gewoon de caravan. Zo kwam je misschien ook terecht bij Acker Lodges en je werd enthousiast. Logisch, want verblijven in een vakantiehuisje op palen is toch echt wel iets anders dan anders. En dat ook nog in het mooie Drenthe. Maar voordat je nu je vakantie ook gaat boeken, wil je natuurlijk even weten of het echt zo leuk is daar. En zo kwam je op deze site. Welkom! Wij kunnen je zeker helpen bij je vraag, want weten hoe het er is doe je door ervaringen van anderen te horen of te lezen. En dat kan hier. Je vindt hier reviews die jou meer vertellen over Acker Lodges. En wij hebben ook nog wat meer informatie voor je opgezocht. Zo kan jij een goed beeld krijgen van Acker Lodges en besluiten of je wel of niet hierheen wilt met vakantie. Wij wensen je alvast een fijne vakantie toe en we willen je vragen of je daarna nog even naar ons terugkomt. Want we zijn ook benieuwd naar jouw beoordeling. Wil je ons dus ook jouw recensie geven over Acker Lodges?

Over Acker Lodges

Acker Lodges heeft zes sfeervolle houten vakantiehuisjes. Deze huisjes staan op palen en zijn gesitueerd in een Drents weiland. De buren zijn dan ook gewoon de koeien! Naast lodges voor 4 personen is er ook een groepslodge voor 12 personen. Deze lodge biedt alleen een groepsruimte en kan alleen gereserveerd worden met 3 Acker Lodges (waarin je dus slaapt). De lodges liggen in Ruinerwold. Naast de wei waarin de lodges zijn gehuisvest, geniet je van de heerlijke, groene omgeving. De bosrijke omgeving past perfect bij het plaatje.

Waarom kiezen voor Acker Lodges

Voor een mooie, natuurlijke beleving zijn de lodges ideaal. Je mag met de auto bij de lodge komen om in- en uit te pakken, maar daarna worden de auto’s verbannen. Zo blijft het een groene omgeving! Daarbij blijft de wei een rustige en veilige plek. Om de rust en ruimte te benadrukken is ervoor gekozen om geen overige faciliteiten te plaatsen. Zo blijft de sfeer intiem en vooral natuurlijk. Even lekker weg van de sleur en hectiek van alle dag. Gewoon tot rust komen dus! En waar kan dat beter dan in de natuur. Met koeien of schapen als buren, die even nieuwsgierig komen kijken. Ga je met een groep, dan is het reserveren van de groepslodge naast de lodges om te slapen een heerlijke mogelijkheid. Zo kan je elkaar daar treffen en het met elkaar gezellig maken, maar je bijvoorbeeld af en toe ook even terugtrekken met je eigen gezin. In de omgeving zijn veel mooie plaatsen om te ontdekken, zoals Meppel, Giethoorn en Zwolle. Maar ook de natuur is dicht bij de hand. Nationaal Park Dwingelderveld en de Weerribben-Wieden omringen het geheel. Hou je van fietsen, wandelen of kanoën? Dan zit je hier goed. Een terrasje pakken of toch even lekker toegeven aan je shopmanie? Geen probleem.

Is Acker Lodges betrouwbaar?

Acker Lodges is ook te vinden bij Natuurhuisje.nl en Origineelovernachten.nl. Daarnaast verwijst de site naar het Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkeling. Door het kleinschalige parkje is alles persoonlijk en kan je gewoon met de eigenaren contact opnemen.

Klantenservice en klachten

Heb je vragen, klachten of wil je advies? Je kunt contact opnemen met de eigenaren Roelof en Lianne. Dit kan je doen door te mailen of te bellen. Natuurlijk kan je ook schrijven, maar de andere manieren gaan uiteraard sneller.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al genoten van het Drentse Platteland? Zou je voor ons dan een beoordeling over Acker Lodges willen schrijven? Zo kunnen andere geïnteresseerden ook een keuze maken. Want hoe meer reviews er zijn, hoe beter natuurlijk. Zo krijgen we een mooi, compleet verhaal over dit unieke concept. Je kunt alles vertellen wat met Acker Lodges te maken heeft. Hoe heb je het reserveringsproces ervaren? Wat vond je van de vakantiehuisjes? Wordt er waar gemaakt wat er op de site vermeld wordt? Hoe was het contact met de eigenaren en waren ze goed te bereiken? Wat vind je van de prijs in verhouding met wat aangeboden wordt? Maar je kunt in je review ook tips geven over leuke bezienswaardigheden om het park heen. Kortom: vertel ”˜alles’ waarom je wel of niet bij Acker Lodges op vakantie zou moeten gaan! Bedankt alvast.

Reviews over Acker Lodges

Gerelateerde bedrijven

Belvilla logo
Belvilla
98 beoordelingen
4,6
Park Belterwiede logo
Park Belterwiede
2 beoordelingen
10
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Acker Lodges

Ons team van experts heeft Acker Lodges geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Acker Lodges bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Acker Lodges is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Acker Lodges is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Acker Lodges. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Acker Lodges.

Geplaatst op: 24-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Unieke overnachting

We hebben hier de laatste vakantie verbleven en we hebben echt een prachtige tijd gehad in de natuur. We vonden het erg leuk om veel te wandelen en om dingen te bekijken.

Geplaatst op: 24-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Raf H.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Acker Lodges


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Belvilla logo
Belvilla
98 beoordelingen
4,6
Park Belterwiede logo
Park Belterwiede
2 beoordelingen
10
Tendi logo
Tendi
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Acker Lodges een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Acker Lodges. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Acker Lodges actief?

Acker Lodges is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vakantiehuizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Acker Lodges reviews? Dan kun je naar de website van Acker Lodges gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie