2trendy.nl logo

2trendy.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

2trendy.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4328
2trendy.nl logo
Website
2trendy.nl
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen 2trendy.nl

Wil je graag wat bestellen bij 2trendy.nl, maar wil je eerst meer over deze organisatie te weten komen? Lees dan meer informatie en ervaringen van reeds bestaande klanten op deze pagina. Op deze pagina lees je meer over 2trendy.nl, wat je zoal bij deze organisatie kunt bestellen en of 2trendy.nl daadwerkelijk betrouwbaar is. Ook lees je waarom je voor 2trendy.nl zou moeten kiezen en hoe je eventueel de klantenservice kunt benaderen. Ten slotte lees je wat andere klanten te vertellen hebben over 2trendy.nl. Na het doornemen van de informatie en reviews kun je vervolgens zelf een goede keuze maken om wel of niet bij 2trendy.nl te bestellen.

Over 2trendy.nl

2trendy.nl is een online kledingbedrijf dat zich specialiseert in mannenkleding. Het bedrijf biedt haar producten online aan via haar webwinkel en heeft diverse merken uit verschillende landen. 2trendy.nl staat bekend als een bedrijf dat kwaliteitskleding biedt voor voordelige prijzen. Naast kwalitatieve producten biedt 2trendy.nl ook goede service, en kun je bij 2trendy.nl vertrouwen op goede algemene voorwaarden, zoals zorgeloos retourneren en veilige betalingsmethoden.

Waarom kiezen voor 2trendy.nl

2trendy.nl biedt een zeer ruim assortiment aan topkwaliteit merken. De online winkel biedt broeken, blazers, shirts, jeans en tal van andere kledingstukken en accessoires. Je kunt bij 2trendy.nl dus je gehele outfit samenstellen. 2trendy.nl staat bekend als een hippe winkel waar je vele trendy merken vindt en unieke kledingstukken. Wanneer je dus een item van 2trendy.nl koopt weet je zeker dat je een item van de laatste mode kiest. Het bedrijf levert aan meer dan 15 landen binnen Europa en heeft als uitgangspunt om haar producten altijd zo snel mogelijk te leveren.

Is 2trendy.nl betrouwbaar?

2trendy.nl is een succesvolle webwinkel met een groot klantenbestand. Het bedrijf heeft vele tevreden klanten en een hoge naamsbekendheid. Het bedrijf werkt daarnaast samen met tal van externe partners. Je kunt door deze redenen opmaken dat 2trendy.nl een betrouwbare webwinkel is. Daarnaast blijkt de webwinkel ook betrouwbaar vanwege andere kenmerken, zoals het open communiceren van haar bedrijfsgegevens, de verschillende betrouwbare keurmerken die voor kwaliteit staan en de veilige betalingsmethoden en algemene voorwaarden die het bedrijf aanbiedt via haar webwinkel.

Klantenservice en klachten

Een goede klantenservice is bij elke webwinkel erg belangrijk. Bij 2trendy.nl kun je de klantenservice benaderen via telefonisch contact of per mail. Een medewerker van 2trendy.nl helpt je graag verder met het beantwoorden van jouw vraag of opmerking en helpt je bij het oplossen van eventuele problemen of klachten. De klantenservice van 2trendy.nl biedt service in het Engels. Houdt hier dan ook rekening mee indien je de klantenservice van het bedrijf wilt benaderen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij reeds een bestelling geplaatst bij 2trendy.nl en wil je andere mensen over jouw bestelling bij 2trendy.nl vertellen? Schrijf dan een review en laat andere weten hoe jouw ervaringen met 2trendy.nl zijn. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of je tevreden bent met het aanbod van de webwinkel, of je tevreden bent met de kwaliteit van jouw bestelling en of je de producten ook aan andere zou aanbevelen. Schrijf daarnaast of je goed bent geholpen door de klantenservice van 2trendy.nl, indien je deze hebt benaderd. Met jouw eerlijke review help je andere mensen met het verkrijgen van een objectief beeld van deze onderneming en help je klanten een weloverwogen aankoopbeslissing maken.

Reviews over 2trendy.nl

Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over 2trendy.nl

Het bedrijf 2trendy.nl is geverifieerd door ons. De webshop 2trendy.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 2trendy.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 2trendy.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

2trendy.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van 2trendy.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van 2trendy.nl.

Geplaatst op: 17-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 2trendy.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

KateSpade logo
KateSpade
2 beoordelingen
10
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Mr & Mrs fragrance logo
Mr & Mrs fragrance
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 2trendy.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 2trendy.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 2trendy.nl actief?

2trendy.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 2trendy.nl reviews? Dan kun je naar de website van 2trendy.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie