Ziggo logo

Ziggo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

43 beoordelingen • 4,3
Ziggo logo
Ziggo ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
43 beoordelingen • 4,3
Beoordeling
43 beoordelingen
4,3
5 sterren
16%
4 sterren
12%
3 sterren
5%
2 sterren
5%
1 ster
63%
4,3
4,3
4,3
4,3

Gerelateerde bedrijven

YoufoneTVAlles-in-1 logo YoufoneTVAlles-in-1
0 beoordelingen
10
Tele2-Thuis logo Tele2-Thuis
0 beoordelingen
10
Solcon logo Solcon
0 beoordelingen
10

Ziggo ervaringen

Ben jij niet zeker of Ziggo de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Ziggo ervaringen, reviews en beoordelingen van Ziggo van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook ervaringen met Ziggo en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan een review en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Ziggo!

Over Ziggo

Ziggo werd in 2007 opgericht uit een fusie van @Home, Casema en Multikabel. Ziggo voorziet op dit moment 2,8 miljoen huishoudens van internet, televisie en/of telefonie. Ziggo streeft er dan ook naar om haar klanten het grootst mogelijk gemak en plezier laten ervaren op het gebied van informatie, communicatie en entertainment.

Waarom Ziggo?

Ondanks Ziggo ongelofelijk veel opstartproblemen had bij de fussie van de drie bedrijven. Is Ziggo uitgegroeid tot de grootste aanbieder als het neerkomt op kabeltelevisie in Nederland. Als je dus opzoek bent naar een aanbieders met ervaringe en goede prijs/kwaliteit verhouding dan is Ziggo een prima provider welke tot op het heden nog jaarlijks groeit. Daarnaast is het bij Ziggo ook mogelijk om televisie, telefoon en internet te combineren in een combinatie pakket of alles in 1 pakket waardoor je al snel honderden euro's per maand kan besparen.

Overstappen naar Ziggo

Als je wilt overstappen naar Ziggo dan staan de medewerkers van Ziggo klaar om jou daarbij te helpen. Zodra je klant wilt worden van Ziggo zullen de medewerkers ervoor zorgen dat je vlekkeloos kan overstappen naar Ziggo. Daarbij helpen zij dat het oude contract op te zeggen en u zonder onderbreking over gaat tot Ziggo.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Ziggo

profielfoto van John
John
04-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer zeer slechte service

zit nu een week zonder internet,telefoon,televisie .
het probleem ligt bij ziggo volgens hun zelf en toch wordt er niets aan gedaan.
ziggo is gewoon een slecht bedrijf met weinig tot geen service omdat het personeel de hele dag bezig is met zieltjes winnen,als je een contract hebt dan kun je voor de rest gewoon dood omvallen.
wel iedere maand je abbo geld van je rekening af.
mensen trap er niet in als zo n ziggosukkel contact met je opneemt.
bespaar jezelf een hele hoop ellende en blijf ver weg van alles dat met ziggo te maken heeft(heb nu al medelijden met de vodafonemensen straks).

profielfoto van John
John
04-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer zeer slechte service

John
Zeer slechte service
Ik zit hier al vanaf 29/10 zonder tv,internet,telefoon,ed. ik heb helemaal niets meer. ziggo stuurt pas op 7/11 een monteur waardoor ik dus gewoon 10 dagen lang verstoken ben van alles. ze zeggen zelf dat het probleem bij hun in een eindversterker zit. zo ga je toch niet met je klanten om. beste mensen maak dat je weg komt bij ziggo want de service is een doffe ellende,arrogante mensen aan de telefoon,ellenlange wachttijden en als je dan eens gebeld wordt dan krijg je iemand te spreken die niets anders zegt dan dat ze niets voor je kan doen. nogmaals overal is wel eens wat maar zo erg als bij ziggo kan het nergens worden. wat een trieste bende.

Zojuist voor de tweede keer door een ziggosukkel gebeld om te zeggen dat hij niets voor mij kan doen en dat ik maar 10 dagen zonder internet,televisie en telefoon moet doen om dat ze niet in staat zijn om hun eigen netwerk werkend te houden.
Mensen blijf met je handen van ziggo af want het is een ballenfirma zonder fatsoen,vol met onkundige mensen en totaal geen service, wil je jezelf een hoop ellende besparen blijf dan ver weg van alles dat met ziggo te maken heeft.

profielfoto van John
John
03-11-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer zeer slechte service


John
Zeer slechte service
Ik zit hier al vanaf 29/7 zonder tv,internet,telefoon,ed. ik heb helemaal niets meer. ziggo stuurt pas op 7/11 een monteur waardoor ik dus gewoon 10 dagen lang verstoken ben van alles. ze zeggen zelf dat het probleem bij hun in een eindversterker zit. zo ga je toch niet met je klanten om. beste mensen maak dat je weg komt bij ziggo want de service is een doffe ellende,arrogante mensen aan de telefoon,ellenlange wachttijden en als je dan eens gebeld wordt dan krijg je iemand te spreken die niets anders zegt dan dat ze niets voor je kan doen. nogmaals overal is wel eens wat maar zo erg als bij ziggo kan het nergens worden. wat een trieste bende.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-06-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Het was ooit goed

Ik heb sinds kort op aanbeveling van ziggo de Horizon box.
Deze gecombineerd met mijn Nieuwe benodigde router zou alle problemen verhelpen binnen ons huis.

Het probleem?

2 Jaar geleden is er een update door ziggo uitgevoerd op hun toenmalige Ubee/Cisco Modems die hier dwars doorheen is gegaan. Mijn Sitecom router die jaren perfect dienst heeft gedaan (Geen enkele uitval van internet of wifi (Snelheid van de wifi was hier net zo snel als bedraad! hier kan ziggo nog wat van leren.)Stopte met werken en laat me niet meer inloggen om het probleem te verhelpen.

Na een telefoontje naar ziggo hebben ze mij in dit geval geholpen door een nieuwe wifi modem/router toe te sturen en dit was een oplossing.
Snelheid heb ik in moeten leveren met de wifi; maar ach ik was al blij dat ik weer onbedraad mijn laptop enz. kon gebruiken.(Let op!: Dit kon in het geval van uitval/fouten in de wifi ziggo van hun kant af repareren..NOT!)

Wederom een aantal updates uitgevoerd wifi is er nooit beter op geworden, Alleen maar achteruit gegaan.

Dit konden ze niet oplossen en hiervoor zou een monteur langs moeten komen om alles door te meten en te bekijken.
Het heeft altijd super gewerkt en een router van 12jaar+ nog uit de tijd van @Home (Die overigens hetzelfde probleem heeft gehad als mijn sitecom) Deed het weer na zolang in de kast te liggen met een redelijke snelheid(54mbit) Door de betonnen vloer met ijzer en andere blokkers.

Nu de nieuwste type modem geïnstalleerd door de monteur van ziggo (Hij heeft alles gedaan en is totaal 3 uur bezig geweest inclusief storingen zoeken (niks gevonden)) Horizon box kwam de dag na de monteur en deze is mij 100% uitgelegd en instructies gegeven.
Tv doet het weer redelijk. bijna 95%! geluid valt soms weg moet je weer zappen +1 -1 en dan doet deze het weer.
Internet bedraad is redelijk in orde... 90mbit van de 120/150 die gehaald moet worden.. echter wordt dit door ziggo aan de kabel (Cat5-E(Shielded) ethernet 1,5jaar oud nooit van zijn plaats geweest) verweten en is het mijn probleem dit op te lossen.

Mijn Wifi is nu slechter dan ooit tevoren, met alle nieuwste technieken haalt het nog niet eens de helft als de oude sitecom van toen. Dit wijten ze weer aan stoorzenders en andere gebruikers/kranen/microgolven/oma die in de weg zit.

Slechte zaak van ziggo het is al mijn tweede modem (technicolor) en nog altijd traag.

Als je een spel met 25ms latency op oude materialen kan spelen (Laptop bij een vriend thuis op DSL verbinding waar de wifi-router(Netgear van 8jaar oud) bij de buurman ligt achter een brandvertragende muur) Moet je toch wel verwachten dat binnen je eigen huis met 1 Gipsmuurtje en de meterkastdeur ertussen 8m van de modem af onder de 40ms latency moet kunnen krijgen? (58-290 latency en 40ms Jitter)

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechtste provider ooit

sinds ik van upc naar ziggo ben gegaan doet het internet de helft van de tijd het niet en heb hier echt last van en de klantenservice blijft maar zeggen dat het aan de kabels ligt terwijl het gewoon onzin is want bij upc deed het internet wel gewoon goed met dezelfde kabels vieze leugenaars bij ziggo ik zou er niet aan beginnen !!

profielfoto van Norbert
Norbert
30-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zich werkt de helft van de tijd niet

als het aan zich ligt kan ik bijna nooit mijn werk doen. ik heb zich opgezegd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
13-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ZIggo

Jaren lang UPC gehad zonder problemen. Sinds de overname door Ziggo wordt mijn internetervaring constant verstoord door een instabiele internet verbinding. Ziggo? nee dank u.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-11-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gast

Hallo allemaal,
Ik wil even mijn ongenoegen uiten over de slechte communicatie die Ziggo erop na houd met haar vaste/nieuwe klanten.
Heb op 31-10-2015 mijn abonnement, bij Ziggo, omgezet naar Connect & Play Complete. Hierdoor zou ik een nieuwe modem en een Interactieve Horizon Mediabox krijgen. Heb hiervoor per email, op 31-10-2015, de bevestiging gekregen. In deze mail stond de startdatum van mijn nieuwe pakket op 14-11-2015. Want op die datum zou het pakket bij ons arriveren. Helaas was dat dus niet zo en heb ik meteen met Ziggo gebeld. Door vertraging (was dus al bekend bij Ziggo) werd de leverdatum 1 tot 7 werkdagen later, voordat het pakket bezorgd zou worden. Had fijn geweest als Ziggo dit per email aan haar klanten had vermeld, want nu moest ik zelf weer bellen. Heb toen een nieuwe afspraak gemaakt met een Ziggo-medewerker om alvast de monteur op 27-11-2015 te laten komen, want deze medewerker wist absoluut zeker dat mijn pakket er voor 25-11-2015 zou zijn (kreeg deze afspraak via de mail met excuses). Maar helaas weer geen nieuw pakket!!! Heb toen later, op het eind van de dag 24-11-2015, weer gebeld omdat je 2 dagen van te voren de monteur moet afbellen anders kost het je € 35 (voorrijkosten en arbeidsloon). Was wel fijn geweest als Ziggo dit per email had verteld, want nu moest ik zelf WEER actie ondernemen. Ook kreeg ik van Ziggo op 11-11-2015 een brief en een doos om de oude Modem op te sturen binnen 3 weken??? Dit kon ik dus niet doen
aangezien ik het nieuwe pakket nog niet had. Dit kost je dus 60 euro als je dit binnen 3 weken na aanvangsdatum 11-11-2015 niet doe!
Weer bellen met Ziggo en gelukkig werd mij verteld dat ik me niet aan deze afspraak hoefde te houden, aangezien ik ook nog geen nieuw pakket had. Ze wisten dus dat de leverdatum later zou zijn, maar je krijgt toch dan een brief om de oude modem op te sturen. Deze brief
had Ziggo dus beter niet kunnen versturen want het gaf weer onduidelijkheid bij mij. Er is in ons gesprek ook een nieuwe datum afgesproken voor de monteur nl. op 4-12-2015. Het nieuwe pakket zou er, voor die tijd, dan zeker zijn. (waar heb ik dat eerder gehoord???).
Hiervan zou ik dus een email krijgen, van deze medewerker, waarin dit bevestigd zou worden. Hij zou hem naar mijn eigen mail-adres versturen. (dus niet naar Ziggo email box). Vandaag op 25-11-2015 weer met Ziggo gebeld, want deze mail bleek dus toch in mijn Ziggo
email box te staan, maar ik had gisteren duidelijk aangegeven dat de email naar mijn eigen email-adres gestuurd zou worden. (communicatie?). Dus vandaag weer een derde medewerker van Ziggo gesproken en mijn ongenoegen geuit hoe het tot nu gegaan was!!!
Hij kon mij trouwens ook niet vertellen wanneer het nieuwe pakket zou arriveren en dat misschien de afspraak met hun monteur ook op
4-12-2015 niet door zou gaan. Dus al met al heb ik dus 2 dagen voor niks thuisgezeten om op het pakket te wachten en vele telefoontjes
moeten plegen, aangezien er vanuit Ziggo een erge slechte communicatie was en is!!!!! Dus nu moet ik maar afwachten of ik ruim een maand later van mijn nieuwe pakket kan genieten of dat ik weer aan de bel moet trekken om de afspraak met hun monteur te verzetten
als het nieuwe pakket niet voor 4-12-2015 geleverd is. Misschien moet je eerst Kassa of Radar inschakelen, want dan kan het meestal wel goed geregeld worden, met dan nogmaals hun welgemeende excuses achteraf………….Hou U op de hoogte hoe dit afloopt!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ziggo is CRACK

1. Ze hebben hun modem problemen na jaren no niet opgelost
2. De handleiding die je krijgt hoort bij een ander apparaat
3. Na het kopen van ziggo internet doet je tv het niet meer
4. Ze wisten al je gegevens je moet alles weer opnieuw gaan invoeren en dan gaat het ook nog eens 100 keer fout

Dus ziggo is ziek crack

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ziggo

Service is waardeloos. Kwaliteit is nog Kut met een dikke hoofdletter! Vandaar dat het natuurlijk een van de betaalbare providers is. 3x waardeloos. Overstappen als je kan.

profielfoto van Jo L.
Jo L.
11-05-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
schande-zwendel

na samengaan ziggo+upc viel regelmatig mijn beeld weg en gingen favorieten door elkaar. Na diverse malen bellen zou het aan de software liggen van mijn smansung-hd ontvanger. Binnen een maand zou nieuwe software komen. Na diverse malen bellen opeens bericht dat er geen nieuwe software komt en ik een Humax leenontvanger van hun moet huren voor €7,- extra per maand, waarbij ik het zelfde zenderpakket had.
Na installatie humax 9300C de volgende problemen: minder goed beeld, uitzending gemist werkt vaak niet, opnemen via mijn hd-recorder is niet meer mogelijk etc.
Ik kon wel de ontvanger terugsturen maar ik kon niet meer terug naar mijn oude , €7,- goedkopere abbonement.
Ziggo laat je /- €84,- per jaar extra betalen voor een ontvanger welke hun misschien €60,- inkoop kost. Op deze manier verdient ziggo ca €350,- extra in 5 jaar en blijven zij ook nog eigenaar van de ontvanger ... boeven

profielfoto van Anoniem
Anoniem
21-02-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
prijsverhoging en ingangsdatum opzegging

Nadat wij al veel problemen met de decoders hadden ontvangen en de klantenservice en monteurs niet de juiste diagnose konden stellen, meerdere malen met verschillende problemen, hebben wij besloten om na de aangekondigde prijsverhoging, ons abonnement op te zeggen en een andere provider te kiezen.
In de brief staat expliciet dat je tot 1 maart kosteloos kan opzeggen. Er staat dus niet dat de opzegging op die datum ook moet ingaan. Omdat onze nieuwe provider pas per 11-3 kan leveren, hebben wij de opzegdatum op 12-3 gezet.
Vandaag een telefoontje van Ziggo dat ik of pas per eind december kan opzeggen of per 1 maart.
Dit betekend dus 11 dagen zonder tv/internet en telefoon! Belachelijk vindt ik, wat is het probleem als ik gewoon tot die datum betaal?

profielfoto van Jef
Jef
17-02-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hoe moeilijk kan ziggo doen

Ben ongeveer 2 uur bezig geweest om de nieuwe modem van ziggo aan de praat te krijgen. Uiteindelijk de 80 blz dikke gebruiksaanwijzing gelezen wat geen enkele uitkomst bood. Uiteindelijk kon je gewoon op postcode een activatiecode aanvragen via je mobiele telefoon. Dit was trouwens niet terug te vinden in de gebruiksaanwijzing! Je kon dit dan wel vinden op de storingswebsite, wat trouwens erg gemakkelijk te bezoeken is via je laptop waar geen internet op zit.

Schrijf een review over Ziggo

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

YoufoneTVAlles-in-1 logo YoufoneTVAlles-in-1
0 beoordelingen
10
Tele2-Thuis logo Tele2-Thuis
0 beoordelingen
10
Solcon logo Solcon
0 beoordelingen
10