Yumeko logo

Yumeko reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Yumeko reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2447
Yumeko logo
Website
yumeko.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Yumeko

Bij Yumeko shop je heerlijk zacht beddengoed en badgoed van hoogwaardige kwaliteit, dat is gemaakt met de grootst mogelijke aandacht voor het milieu, mensen en dieren. Door ervoor te zorgen dat mensen beter kunnen slapen, is er ook meer ruimte voor mooie dromen en hebben de klanten van Yumeko ook de energie om deze dromen te verwezenlijken. Wil jij ecologisch beddengoed shoppen bij Yumeko? Dan raden wij je aan om de beoordelingen van andere klanten te lezen, zodat je een weloverwogen beslissing kunt nemen om bij Yumeko te kopen. Wij hebben de ervaringen met Yumeko voor je op een rij gezet.

Over Yumeko

Yumeko is opgericht in 2010 opgericht door de vrienden Rob van den Dool en Stephan Zeijlemaker. De mannen geloven in een maakbare toekomst en droomden van een ethisch merk dat een duurzaam alternatief biedt voor producten in de slaap- en badkamer. Tegelijkertijd tonen ze zo aan dat duurzame businessmodellen zeker rendabel kunnen zijn en dat consumenten zelf een verandering in de samenleving teweeg kunnen brengen door hun koopgedrag aan te passen. Ook zijn veel mensen zich simpelweg niet bewust van het leed dat schuilt achter dekbedden en beddengoed, zoals de vervuiling van niet-biologisch katoen en de uitbuiting van arbeiders en kinderen. De merknaam is een Japanse meisjesnaam, wat staat voor ”˜droomkind’ of ”˜droommeisje’.

Waarom kiezen voor Yumeko

Bij Yumeko vind je een ruim assortiment duurzaam beddengoed en badgoed van de hoogste kwaliteit. Dit merk richt zich op iedereen die het leven mooier en comfortabeler wil maken en tegelijkertijd wil bijdragen aan een schonere en eerlijkere wereld. Nog geen 1% van al het katoen in de wereld is biologisch. Per kilo niet-biologisch katoen is een kilo gif nodig en in de productie van katoen werken tientallen miljoenen kinderen. Yumeko doet hier niet aan mee en bewijst dat het anders kan door te produceren in ethische en transparante ketens die een positieve verandering teweeg brengen. Het gehele assortiment aan bedlinnen, dekbedden, kussens en matrassen wordt op de meest duurzame en ethisch verantwoorde manier gemaakt. Er wordt enkel gebruik gemaakt van hoogwaardige natuurlijke materialen en Yumeko werkt uitsluitend met vakmensen.

Is Yumeko betrouwbaar?

Als een van de weinige merken in Nederland heeft Yumeko het Fairtrade keurmerk en het keurmerk van de Global Organic Textile Standard (GOTS) ontvangen. Hierdoor weet jij als klant gegarandeerd dat het product dat jij aanschaft op 100% duurzame wijze gemaakt is, zonder schade te berokkenen aan milieu, mensen en dieren. Yumeko kiest ervoor om waar mogelijk gebruik te maken van keurmerken, omdat dit jou als consument die zekerheid verschaft. De webshop heeft daarnaast het thuiswinkelwaarborg keurmerk. Volg Yumeko net als duizenden anderen op social media om op de hoogte te blijven van nieuwtjes en aanbiedingen en schrijf je in voor de nieuwsbrief om meer te weten te komen over de wereld van Yumeko.

Klantenservice en klachten

Op de website vind je een lijst met veelgestelde vragen waar je bijvoorbeeld informatie vind over de levering van jouw bestelling, het retourneren en over de diverse betaalmethodes. Heb je een andere vraag of loop je tegen een probleem aan? Dan kun je altijd contact opnemen met de klantenservice. Dit kan door te bellen met Yumeko, een e-mail te sturen of het contactformulier in te vullen.

Wil jij ook beoordelen?

Een uitstekende manier om er achter te komen of een bedrijf betrouwbaar is, is door de beoordelingen van andere klanten te lezen. Als jij ervaring hebt met Yumeko stellen wij het zeer op prijs als je jouw review achter wilt laten op deze pagina. Door je beoordeling over Yumeko achter te laten help je anderen bij het maken van de juiste beslissing. Vertel bijvoorbeeld over de kwaliteit van de producten, of je jouw bestelling snel in huis had en of je Yumeko aan zou raden bij jouw vrienden en familie.

Reviews over Yumeko

Gerelateerde bedrijven

Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
totaalBED logo
totaalBED
6 beoordelingen
5
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

8,5
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Yumeko

Ons team van experts heeft Yumeko geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Yumeko bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Yumeko is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Yumeko is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van yumeko.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Yumeko.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Retourneren/ruilen blijkt erg lastig.....

Tijdens de black-Friday actie een aantal spullen besteld waaronder een kussen. Het kussen is zachter als we hadden verwacht. We wilden dit ruilen voor een harder kussen. Hiervoor zouden we echter de volle prijs moeten betalen en niet de actieprijs die gold tijden de black-Friday. Slechte service! Blijkbaar willen ze dat je alle kussens bestelt en probeert en er vervolgens één houdt en de rest terug stuurt. Lekker duurzaam! Andere spullen zijn overigens prima.

Geplaatst op: 20-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Maarten A.

7 / 10
4/5 1/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet zo soft

Mooi overtrek,maar niet zo zacht als ik verwachtte.
Het kreukt heel erg. Normaal strijk ik beddengoed niet, deze moet wel.
Droger gebruik ik niet, kost teveel energie

Geplaatst op: 05-09-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Super

De levering van het beddengoed was super snel. Het slaapt ook erg lekker en het is echt van een hoge kwaliteit. Ik vind het ook zeker waard om een goed product te kopen omdat je er veel gebruik van maakt.

Geplaatst op: 03-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Louise V.

7 / 10
3/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yumeko


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Beddengoeddirect.nl logo
Beddengoeddirect.nl
2 beoordelingen
10
totaalBED logo
totaalBED
6 beoordelingen
5
Better Nights logo
Better Nights
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yumeko een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Yumeko. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yumeko actief?

Yumeko is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) slaapcomfort.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yumeko reviews? Dan kun je naar de website van Yumeko gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie