Withlocals logo

Withlocals reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Withlocals reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
5109
Withlocals logo
Website
withlocals.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Withlocals

Wil je graag meer weten over beoordelingen van Withlocals? Bij Withlocals hebben we de reviews van onze gebruikers op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn en neem een weloverwogen beslissing om met Withlocals te boeken. Bij Withlocals begrijpen we het belang van betrouwbaarheid en het delen van ervaringen. Ontdek wat andere reizigers te zeggen hebben over hun ervaringen met Withlocals en laat je inspireren.

Over Withlocals

Withlocals is een online peer-to-peer marktplaats die in mei 2013 is opgericht in Nederland. Het is een platform waar reizigers rechtstreeks lokale reiservaringen zoals stadstours, eetervaringen en activiteiten kunnen boeken bij lokale mensen, zonder tussenkomst van andere reisorganisaties. Bij Withlocals geven we lokale bewoners de mogelijkheid om geld te verdienen met hun passie en bieden we reizigers unieke, persoonlijke en authentieke ervaringen aan tegen een eerlijke prijs.

Waarom kiezen voor Withlocals

Withlocals biedt reizigers de mogelijkheid om unieke en persoonlijke ervaringen te beleven. Op ons platform zijn meer dan 2.500 hosts actief in meer dan 50 bestemmingen wereldwijd. Of je nu op zoek bent naar een stadstour, een foodtour of een dagtocht, Withlocals heeft het allemaal. Onze ervaringen zijn altijd privé, waardoor de band tussen de reiziger en de lokale host sterker wordt. Bovendien bieden we reizigers de mogelijkheid om vooraf contact op te nemen met de lokale host, zodat de ervaring kan worden aangepast aan speciale wensen.

Is Withlocals betrouwbaar?

Ja, Withlocals is een betrouwbaar platform. We streven naar de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid in al onze ervaringen. Als bewijs van onze betrouwbaarheid hebben we een grote en groeiende community van tevreden gebruikers. Daarnaast bieden we een gebruiksvriendelijk platform met een mobiel geoptimaliseerde website en een beschikbare mobiele app. Ons meertalige platform en de mogelijkheid om vooraf contact op te nemen met lokale hosts zorgen voor een soepele boekingservaring. We blijven ons wereldwijde bereik vergroten door regelmatig nieuwe bestemmingen toe te voegen.

Klantenservice en klachten

Withlocals hecht veel waarde aan klantenservice en tevredenheid. We hebben een goed geregeld klantenserviceteam dat klaar staat om vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Ons team is bereikbaar via het platform en we streven ernaar om snel en adequaat te reageren. Daarnaast hebben we een klachtenafdeling die zorgvuldig met klachten omgaat en streeft naar een passende oplossing. We willen ervoor zorgen dat elke gebruiker een geweldige ervaring heeft met Withlocals.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je zelf een geweldige ervaring gehad met Withlocals? Deel dan jouw beoordeling en help andere reizigers bij het maken van hun keuze. Jouw ervaringen en reviews zijn waardevol voor onze community. Samen kunnen we anderen inspireren en het reizen nog leuker maken!

Reviews over Withlocals
Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Withlocals

Withlocals is geverifieerd door ons expert team. De webshop Withlocals bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Withlocals lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Withlocals. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van withlocals.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van withlocals.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-05-2023
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Withlocals
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zoweg.nl logo
Zoweg.nl
5 beoordelingen
8,4
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
Glampings.nl logo
Glampings.nl
2 beoordelingen
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Withlocals een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Withlocals. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Withlocals actief?

Withlocals is vooral actief in de categorie vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Withlocals reviews? Dan kun je naar de website van Withlocals gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie