Weddingdeco.nl logo

Weddingdeco.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Weddingdeco.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4043
Weddingdeco.nl logo
Website
weddingdeco.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Weddingdeco.nl

Weddingdeco.nl helpt je om de mooiste dag van jullie leven nog meer glans te geven. Deze webshop struint het internet voor je af zodat jij de hipste bruiloft decoratie, gastenboeken, trouwartikelen en meer op één centrale plek kunt shoppen. Het deskundige team trouwstylisten stelt de mooiste collecties samen voor elk bruiloft thema. Wil je graag meer weten over de beoordelingen van Weddingdeco.nl voordat je besluit om hier jouw bestelling te plaatsen? Lees dan eerst de reviews die van Weddingdeco.nl die wij op een rij hebben gezet. Lees wat de ervaringen van andere bruidsparen zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Weddingdeco.nl te kopen.

Over Weddingdeco.nl

Weddingdeco.nl maakt deel uit van We Love Deco BV. Sinds 2013 maakt deze webshop het voor iedereen gemakkelijk om de mooiste producten te shoppen voor de dag van hun leven. Weddingdeco.nl selecteert met veel zorg de tofste merken en hipste items uit binnen- en buitenland en wil jou inspireren om van elk moment een feestje te maken. Weddingdeco.nl is ontstaan toen eigenaren Nick en Tineke in 2012 zelf gingen trouwen. Pinterest was net in opkomst en hier deed Tineke veel inspiratie op, maar ze kon de producten die ze wilde hebben nergens kopen in Nederland. Ze besloot om zelf een webshop te beginnen, om het voor andere bruiden makkelijker te maken.

Waarom kiezen voor Weddingdeco.nl

Achter Weddingdeco.nl zit een groot team van mensen die zich vol passie inzetten om de mooiste decoratie aan te kunnen bieden. Het bedrijf is na het winnen van The Dutch Wedding Awards nóg ambitieuzer geworden en wilt de perfecte beleving neerzetten voor jou als klant. Als je shopt bij Weddingdeco.nl kun je een perfect ingepakt pakketje verwachten. Je profiteert van gratis verzending als je voor meer dan €50,- een bestelling plaatst en als je op een werkdag besteld, heb je jouw bestelling vaak de volgende dag al in huis! De producten in de webshop zijn praktisch ingedeeld, zodat je gemakkelijk vindt waar je naar op zoek bent. Naast bruiloftsdecoratie en bedankjes shop je hier ook leuke huwelijkscadeaus en kun je shoppen op thema.

Is Weddingdeco.nl betrouwbaar?

Het Nederlandse bedrijf is gevestigd in Dordrecht en heeft al honderdduizenden klanten blij gemaakt over de jaren heen. De beste manier om er achter te komen of Weddingdeco.nl betrouwbaar is, is door de ervaringen van andere klanten te lezen. Wij hebben deze reviews voor jou verzameld zodat jij een goed beeld krijgt van deze webshop. Wat prettig is, is dat Weddingdeco.nl de mogelijkheid biedt om achteraf te betalen met Afterpay. Bij het afrekenen checkt Afterpay jouw kredietwaardigheid om te bepalen of je in aanmerking komt om achteraf te mogen betalen. Bij akkoord kan je binnen 2 weken via Afterpay het bedrag overmaken. Volg Weddingdeco.nl zeker op social media om altijd op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen. Ook doe je via deze weg veel inspiratie op.

Klantenservice en klachten

Er zijn verschillende manieren waarop je contact op kunt nemen met de klantenservice van Weddingdeco.nl. Zo kun je op de website het contactformulier invullen, kun je een e-mail sturen en is het mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Daarnaast is het bedrijf bereikbaar via social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Weddingdeco.nl? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deel jouw review over Weddingdeco.nl zodat jij andere verloofden helpt bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld wat je vindt van het assortiment en de kwaliteit van de producten, of je jouw bestelling snel in huis had en hoe eventueel contact met de klantenservice is verlopen.

Reviews over Weddingdeco.nl

Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Weddingdeco.nl

Het bedrijf Weddingdeco.nl is geverifieerd door ons. De webshop weddingdeco.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Weddingdeco.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Weddingdeco.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Weddingdeco.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van weddingdeco.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Weddingdeco.nl.

Geplaatst op: 16-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Weddingdeco.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Expo XL logo
Expo XL
2 beoordelingen
8,5
Ballonnenconcurrent.nl logo
Ballonnenconcurrent.nl
2 beoordelingen
9,5
Feestartikelen.nl logo
Feestartikelen.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Weddingdeco.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Weddingdeco.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Weddingdeco.nl actief?

Weddingdeco.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) feesten, verkleden en carnaval.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Weddingdeco.nl reviews? Dan kun je naar de website van Weddingdeco.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie