WAYKS logo

WAYKS reviews, ervaringen en beoordelingen

WAYKS reviews, ervaringen en beoordelingen
3173
WAYKS logo
Website
WAYKS
Categorie
Mode

Reviews en Ervaringen WAYKS

WAYKS produceert tijdloze, modulaire rugzakken die je in een handomdraai in verschillende tassen verandert. Hierdoor heb jij altijd de juiste tas voor elke activiteit bij je, in elke omgeving. Niet alleen is dit erg praktisch als je ruimte wilt besparen op reis, maar ook neemt hierdoor de noodzaak af om veel afzonderlijke producten te kopen. Dat is een stuk beter voor het milieu! De WAYKS is gemaakt van gerecyclede materialen in een fabriek die onder controle staat door de Fair Wear Foundation. Als je meer wilt weten over WAYKS voordat je besluit om hier een modulaire tas te bestellen, raden we je aan om een kijkje te nemen bij de beoordelingen over WAYKS. Echte klanten delen hun ervaring met dit bedrijf, zodat jij een weloverwogen beslissing kunt nemen.

Over WAYKS

WAYKS begon met een idee van een broer en zus. Het bedrijf ontwikkelt oplossingen om de consumptiemaatschappij ten goede te veranderen. De reis begon in 2016, toen de oprichters hun ideale reisrugzak maar niet konden vinden. Ze waren op zoek naar een tas die flexibel en functioneel genoeg is voor buitenavonturen, maar er ook hip genoeg uitziet om in het stadse leven te gebruiken. Duurzaamheid staat voorop bij WAYKS. Hier geen enorme magazijnen vol met goedkope materialen, een steeds toenemende bestel- en retourcultuur en kortzichtige zakelijke praktijken. De rugzakken, tassen en accessoires zijn allemaal op meerdere manieren te gebruiken en waar mogelijk gemaakt van gerecyclede materialen. De visie van WAYKS werd in 2018 tot leven gebracht, zonder externe investeringen, door een gemeenschap van gelijkgestemden via crowdfunding.

Waarom kiezen voor WAYKS

Door te kiezen voor een product van WAYKS draag jij je steentje bij aan een duurzamere samenleving. Fast fashion heeft rampzalige gevolgen voor het milieu. Door bij WAYKS te shoppen kies jij voor een groen product dat je op verschillende manieren kunt gebruiken. Hierdoor is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor jouw portemonnee. Een win-win situatie dus. De tassen zijn voornamelijk gemaakt van gerecyclede materialen, wat het olie- en waterverbruik en de CO2-uitstoot aanzienlijk vermindert. De coatings zijn vrij van PFC. Dit zijn schadelijke chemicaliën die in coatings worden gebruikt om stoffen waterafstotend te maken. Ondanks de beschikbaarheid van goed presterende alternatieven, blijven veel outdoorbedrijven nog altijd PFC's gebruiken. Je bestelling wordt gratis verzonden als je voor minimaal €199,- een bestelling plaatst.

Is WAYKS betrouwbaar?

WAYKS is actief op diverse social media kanalen en heeft duizenden volgers. Volg het bedrijf op Instagram of Facebook om inspiratie op te doen voor jouw volgende reis en om op de hoogte te blijven van acties en aanbiedingen. Het valt ook aan te raden om je aan te melden voor de nieuwsbrief. Je kunt jouw bestelling bij WAYKS op diverse manieren afrekenen, waaronder met Klarna. In dit geval betaal je achteraf voor jouw bestelling en loop je dus geen risico. Lees de beoordelingen over WAYKS om er zeker van te zijn dat je hier wat wilt kopen.

Klantenservice en klachten

Op de website worden veelgestelde vragen beantwoord over bijvoorbeeld de levertijd en verzendkosten. Bij andere vragen of wanneer je op zoek bent naar advies, neem je contact op met de klantenservice. Wanneer je contact opneemt met WAYKS, spreek je rechtstreeks met de oprichters van het bedrijf. Ze horen graag jouw mening en vragen over WAYKS en de producten. Stuureen bericht via het onderstaande formulier of neem contact op via e-mail in het Engels of Duits.

Wil jij ook beoordelen?

Maak jij gebruik van een van de modulaire producten van WAYKS? Dan horen wij graag wat je hier van vindt. Door jouw WAYKS beoordeling te delen op deze pagina help je anderen bij het maken van de juiste beslissing. Vertel wat je vindt van de kwaliteit, of het ontwerp van jouw product handig in elkaar zit en of je jouw bestelling snel in huis had. Raad je anderen aan om bij WAYKS te shoppen? Waarom wel of juist niet? Alvast bedankt voor het schrijven van jouw WAYKS review.

Gerelateerde bedrijven
Tassenwinkel.nl logo
Tassenwinkel.nl
3 beoordelingen
8
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over WAYKS

Het bedrijf WAYKS is geverifieerd door ons. De webshop WAYKS is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. WAYKS is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. WAYKS maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

WAYKS is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van WAYKS te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van WAYKS.

Geplaatst op: 20-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over WAYKS
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tassenwinkel.nl logo
Tassenwinkel.nl
3 beoordelingen
8
HockeyCity.nl logo
HockeyCity.nl
2 beoordelingen
9
Hockeyhuis logo
Hockeyhuis
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is WAYKS een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over WAYKS. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is WAYKS actief?

WAYKS is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de WAYKS reviews? Dan kun je naar de website van WAYKS gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie