Waterontharder logo

Waterontharder reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Waterontharder reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3184
Waterontharder logo
Website
water-ontharder.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Waterontharder

Wil jij van hard leidingwater af en zeker ook van die vervelende kalkaanslag? Dan zou Waterontharder zomaar eens de perfecte partner voor je kunnen zijn. Om aan te geven wat deze specialist je precies kan bieden, hebben wij de reviews en ervaringen die bestaande klanten geschreven hebben nader onder de loep genomen. Van onze bevindingen hebben we een samenvatting gemaakt. Na het lezen van die samenvatting ben je prima een staat een weloverwogen keuze te maken en kies je eventueel ook voor d specialist die Waterontharder heet.

Over Waterontharder

Waterontharder geniet grote bekendheid vanwege de ontwikkeling en de productie van de Amfa 4000. Al een kwart eeuw maakt Waterontharder deze uitstekende ontkalker, een volledig onderhoudsvrije ontharder die bovendien als zeer krachtig te boek staat. Met de Amfa 4000 biedt Waterontharder dé oplossing tegen vervelende kalkaanslag. Wat veel mensen aanspreekt is dat je de Amfa 4000 al binnen vijf minuten kunt installeren.

Waarom kiezen voor Waterontharder?

De beoordelingen van bestaande klanten vertellen ons dat de Amfa 4000 een gemakkelijk te instaleren waterontharder is, die precies doet wat het belooft. Om die reden is deze ontharder van Waterontharder zo gewild. De ontharder werd geproduceerd in Zwitserland en door de werking van een magnetisch veld krijgt kalk niet langer de kans zich aan de leidingen en sanitair te hechten. Nadat de Amfa 4000 geplaatst is, smaakt je leidingwater ook meteen weer beter en bovendien daalt de energierekening aanzienlijk. Ook gaan de huishoudelijke apparaten beduiden langer mee. Tenslotte; ook de prijs is een reden waarom veel mensen kiezen voor het top product van Waterontharder.

Is Waterontharder betrouwbaar?

Het feit dat Waterontharder al een kwart eeuw verantwoordelijk is voor de productie van de Amfa 4000, zegt eigenlijk al genoeg over de mate van betrouwbaarheid van producent Waterontharder. De Amfa 4000 is een buitengewoon betrouwbare ontkalker en Waterontharder pakt de productie nog steeds met Zwitserse precisie aan. Betrouwbaar is ook de gunstige prijsstelling van de waterontharder en dat geldt ook voor de standaard garantieperiode van een jaar die je als klant op het apparaat krijgt. Daarmee laat Waterontharder meteen ook zien dat het zelf bijzonder veel vertrouwen heeft in de Amfa 4000. De betrouwbaarheid van Waterontharder lees je eveneens af aan het feit dat de producent het Webshop Keurmerk heeft. En dat kan bepaald niet elke webshop zeggen. De klanten ervaren het als buitengewoon prettig dat betaald kan worden met iDeal, iets dat nadrukkelijk terug te lezen is in de recensies van bestaande klachten.

Klantenservice en klachten

Wil jij een vraag stellen aan Waterontharder of wil je een klacht indienen omdat je niet tevreden bent over een product of dienst van deze aanbieder? Dan kun je dat schriftelijk den. Haal dan gewoon even het adres van de website. Het kan echter sneller, want je kunt de klacht eveneens via e-mail of telefonisch kenbaar maken. In alle gevallen zal Waterontharder samen met jou zoeken naar een oplossing voor het probleem dat ontstaan is.

Wil jij ook beoordelen?

Het is een gegeven dat mensen die knopen door moeten hakken en daar moeite mee hebben baat hebben bij beoordelingen van bestaande klanten. Deze onafhankelijke informatie helpt altijd bij het maken van de beste keuze. Daarom verzoeken wij jou om voortaan ook een recensie achter te laten. Want wij geloven er heilig in dat jij ook andere mensen graag de helpende hand biedt als ze keuzes moeten maken.

Reviews over Waterontharder

Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

10
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Waterontharder

Waterontharder is geverifieerd door ons expert team. De webshop Waterontharder bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Waterontharder lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Waterontharder. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van water-ontharder.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van water-ontharder.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Waterontharder.

Geplaatst op: 21-09-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

We hebben twee jaar de waterontharder en zijn er niet tevreden over. Er zit nog steeds veel kalk in de badkamer op de douchewand, in het koffie apparaat en de water koker. We hebben even gewacht om te kijken of dat het tijd nodig had om optimaal te werken maar hij doet helemaal niets. We gaan een ander ontkalkingsapparaat kopen, deze voldoet niet aan onze verwachtingen.

Geplaatst op: 30-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Waterontharder


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
VanKaarsTotServet logo
VanKaarsTotServet
1 beoordeling
10
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
2 beoordelingen
7,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waterontharder een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Waterontharder. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Waterontharder actief?

Waterontharder is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Waterontharder reviews? Dan kun je naar de website van Waterontharder gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie