Walibi logo

Walibi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Walibi reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2028
Walibi logo
Website
Walibi
Categorie
Dagje weg

Reviews en Ervaringen Walibi

Heel wat gezinnen en jongeren houden van een bezoek aan een attractiepark. Walibi Holland is een van de meest populaire themaparken in Nederland. Ben je van plan om binnenkort zelf een bezoek te brengen, maar twijfel je nog? We hebben alvast heel wat beoordelingen van andere gasten verzameld in deze review.

Over Walibi

Walibi Holland is een attractiepark in Biddinghuizen in Flevoland, Nederland. Het maakt deel uit van de Walibi Groep die in 1975 is opgericht. De groep begon met een attractiepark in België en breidde door de jaren heen uit. In 1991 nam Walibi Groep Flevohof over dat failliet was verklaard. Op dezelfde locatie opende het drie jaar later een nieuw Walibipark: Walibi Flevo. Later werd dit hernoemd naar Walibi Holland.

De parken werden later overgekocht door Six Flags, maar in 2004 trokken deze zich uit Europa terug. De parken, waaronder Walibi Holland werd overgenomen door Compagnie des Alpes. Dit Franse bedrijf beheert niet alleen de pretparken, maar ook tal van skigebieden.

Waarom kiezen voor Walibi

Walibi is een attractiepark gericht op gezinnen en jongvolwassenen. In totaal heeft het iets meer dan dertig attracties in het park die een breed publiek aanspreken. Adrenalinejunkies kunnen zich verheugen op de supersnelle achtbanen, terwijl er ook andere sensationele attracties zijn voor kinderen.

Walibi is altijd een populair attractiepark geweest net door zijn unieke achtbanen. Zo heeft het thrill rides die nergens anders in de Benelux te vinden zijn, zoals de Goliath die een hoogte heeft van 46 meter en snelheden haalt tot 106 kilometer per uur. In de Speed of Sound kun je dan weer de snelheid van het geluid ervaren in de de Condor voel je je even gewichtsloos als je benen uit de attractie bungelen. Andere adrenaline opwekkende attracties zoals de Space Shot en de UNTAMED, die pas in 2019 werd geopend, behoren tot de favorieten van veel bezoekers.

Is Walibi betrouwbaar?

Walibi heeft doorheen de jaren een flinke reputatie opgebouwd. Zo heeft het al tal van awards gewonnen en is het meermaals uitgeroepen tot meest sensationele park in Nederland en beste thrill-park in Nederland. Ook in 2020 sleepte het nog vier awards in de wacht bij de Diamond Themepark Awards. Drie ervan gingen naar de nieuwste attractie UNTAMED.

Klantenservice en klachten

De klantenservice van Walibi is iedere dag bereikbaar tot sluitingstijd, ook in het weekend. Wanneer het park dicht is zijn ze bereikbaar op weekdagen tot 17u. Een medewerker bereiken met je vragen of opmerkingen kan telefonisch of via mail. Ook is het mogelijk om het park via Whatsapp te bereiken. Op deze manier krijg je binnen enkele minuten antwoord.

Ook voor het indienen van een klacht omtrent je ervaring in het park is het mogelijk om via mail of telefonisch het park te contacteren.

Wil jij ook beoordelen?

Ben je in het verleden al geweest naar attractiepark Walibi Holland? Schrijf dan nu een beoordeling over je bezoek en help anderen op weg.

Reviews over Walibi

Gerelateerde bedrijven

Aviodrome logo
Aviodrome
2 beoordelingen
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
15 beoordelingen
3,7
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

5,4
25% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Walibi

Het bedrijf Walibi is geverifieerd door ons. De webshop Walibi is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Walibi is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Walibi maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Walibi is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Walibi te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niks beleefd in het Park.

Ik ben op 30 oktober 2022 naar walibi geweest voor Halloween te vieren.
Er was schandalig veel volk.
Er was zelfs een moment op een dag dat de attractie psyke underground 666 min wachttijd had.
Echt weggesmeten geld.

Geplaatst op: 31-10-2022
Laatst bewerkt op: 31-10-2022
Geschreven door: Melina V.

7 / 10
5/5 1/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Helaas kan je niet lager dan een 2 geven.

Hoi!

Tickets kopen ging behoorlijk moeizaam, website gaf aan dat de betaling niet gelukt is, undertussen geld wel van m'n rekening af. Bellen wachten in een rij, word geregeld. Kom je aan bij de pretpark tickets ongeldig. Toch binnengelaten gelukkig. Best wat attracties gesloten en heel veel winkels gesloten. Op een warme dag is de waterachtbaan gesloten.

Bij het verlaten, kom ik niet langs de parkeer poortjes. Ticket ongeldig.. Bellen via de intercom ze nemen niet op, bellen via telefoon word ook niet opgenomen. Uurtje vastgezeten uiteindelijk door de ingang eruit gereden. Ik wou ze nog steeds bellen om te melden dat bij de poortjes niemand opneemt het duurde bijna 40 minuten tot ik eindelijk iemand aan de lijn had. De rij aan de telefoon was niet lang 2 a 3 mensen.

Ze hadden gevraagd of ik een email kon sturen, heb ik gedaan. Staat "We streven ernaar binnen 2 werkdagen te antwoorden" ondertussen al een week geweest.

Kan walibi zo niet aanraden helaas.

Geplaatst op: 03-08-2022
Laatst bewerkt op: 03-08-2022
Geschreven door: Nurettin K.

3 / 10
1/5 2/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kreeg geen toegang als autocarchauffeur omdat ze me niet verstonden in het Nederlands, gewoon schandalig

Als autocarchauffeur kunnen we een gratis toegang krijgen dus ik naar de kassa al waar ik in het Nederlands vroeg naar dit ticket...
De student aan het lokket deed zelfs geen moeite om Nederlands te spreken waarom zou ik dan moeite moeten doen om frans te spreken??? Tot gevolg dat de toon wel ietsje hoger ging waardoor ze haar blijkbaar bedreigd voelde
Ik naar de info stand al waar ze blijkbaar al had doorgegeven dat ik agressief gedrag zou tonen wat helemaal niet zo was maar tot gevolg dat deze zeiden dat ik moest betalen voor het ticket als ik het "pretpark" wou binnen gaan
Ja welk een klantenservice is dat nu
😡🤬😡

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Pepe G.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het is gewoon geldklopperij

Ze zijn gewoon uit op je geld
Alles wat je wilt doen kost geld
En dan constant attracties die dicht zijn... 10€ voor de parking
Gewoon geldklopperij...
Onvoorstelbaar en dan nog eens onvriendelijk en ze kunnen je niet eens in het Nederlands antwoorden is dat klantvriendelijkheid????
Neenee...

Geplaatst op: 26-07-2022
Laatst bewerkt op: 26-07-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
VERSCHRIKKELIJK

Walibi had verschillende evenementen georganiseerd waardoor de capaciteit van het park VEEEEEEEEEEEL te veel was overschreden? Borden gaven wachttijden van 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uur aan maar er stonden nog rijen VOOR de borden dus voor sommige attracties was het 2.5 - 3 uur wachten! We hebben geen enkele attractie kunnen doen, enkel de babydingen.

Het was jaren geleden dat ik hier was maar ik kom niet meer terug! 3 heel ontgoochelde kinderen mee naar huis

Geplaatst op: 10-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joke S.

6 / 10
5/5 1/5 1/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Twee volwassenen en drie kids > 200 euro, gemiddelde wachttijd per attractie80 tot 90 minuten! 5 attracties kunnen doen op een hele dag! Ongeoorloofd!

Veel te veel volk toegelaten! De hele dag bestaat uit wachten!

Geplaatst op: 31-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

7 / 10
4/5 4/5 2/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice en waardeloos als het gaat om het afhandelen van klachten

Afgelopen week naar walibi gegaan en ivm met de gezondheid van mij en mijn zoon een gast lane pas gekocht voor 60 euro.per stuk om de virtuele wachtrij over te alaan en vgens walibi dan misschien "even" in de wachtrij te moeten staan. Dit was bij de eerste 2 attracties al bijna 30.minuten ipv even en de mensen stonden gewoon op elkaar en hielden zeker geen 1 5 meter afstand. Dus naar klantenservice gegaan , die zeggen hier niets mee te kunnen en je krijgt na je klacht een simpel mailtje waar je mee afgewimwprdt. Dus verjaardag verpest , zonde van de extra 120 euro en door dat ze te weinig mensen hebben naar eigen zeggen om de regels te handhaven is het jammer maar kunnen ze er niks aan doen . Is de laatste keer dat ik daar ben geweest.

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze klantenservice en waardeloos als het gaat om het afhandelen van klachten

Afgelopen week naar walibi gegaan en ivm met de gezondheid van mij en mijn zoon een gast lane pas gekocht voor 60 euro.per stuk om de virtuele wachtrij over te alaan en vgens walibi dan misschien "even" in de wachtrij te moeten staan. Dit was bij de eerste 2 attracties al bijna 30.minuten ipv even en de mensen stonden gewoon op elkaar en hielden zeker geen 1 5 meter afstand. Dus naar klantenservice gegaan , die zeggen hier niets mee te kunnen en je krijgt na je klacht een simpel mailtje waar je mee afgewimwprdt. Dus verjaardag verpest , zonde van de extra 120 euro en door dat ze te weinig mensen hebben naar eigen zeggen om de regels te handhaven is het jammer maar kunnen ze er niks aan doen . Is de laatste keer dat ik daar ben geweest.

Geplaatst op: 31-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Erik V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Walibi


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Aviodrome logo
Aviodrome
2 beoordelingen
9,5
Belevenissen.nl logo
Belevenissen.nl
15 beoordelingen
3,7
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
4 beoordelingen
5,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Walibi een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Walibi. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,4 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Walibi actief?

Walibi is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Walibi reviews? Dan kun je naar de website van Walibi gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie