W8Control logo

W8Control reviews, ervaringen en beoordelingen

W8Control reviews, ervaringen en beoordelingen
4705
W8Control logo
Website
W8Control

Reviews en ervaringen W8control

Wie op zoek gaat naar adviezen en supplementen die je helpen bij het afvallen of tijdens het sporten en daarvoor het internet raadpleegt, krijgt een veelheid aan informatie te zien die enorm is. Het ene bedrijf naar het andere claimt net die producten en net die methode in huis te hebben die je zoekt en het wordt voor jou een onmogelijke opgave om een keuze te maken. Beter kun je dan op zoek gaan naar ervaringen van mensen die je al voorgingen en hun mening over W8control met je willen delen. Wil je weten wat W8control voor jou kan doen, dan kun je hier in alle rust de ervaringen en beoordelingen nalezen. W8control werd al door heel wat mensen getest, waardoor jij hier alle informatie krijgt die je nodig hebt om jouw beslissing te nemen.

Over W8control

Dit Belgische bedrijf van oprichtster Iris Gevers heeft al ruim 15 jaar als doel om mensen te helpen naar een gezonder gewicht. Wat klein begon, groeide ondertussen uit tot een bloeiende zaak waar een team van specialisten in verschillende vestigingen elke dag opnieuw mensen naar hun gewichtsdoel wil helpen. Niet alleen op vlak van diëten om af te vallen, maar ook op vlak van sportvoeding kan het bedrijf met hun diëtisten en foodcoaches heel wat ervaring ten dienste stellen. W8control staat erop hun cliënten niet te helpen door middel van crashdiëten op basis van de gekende shakes, maar door middel van gericht en begeleid voedingsadvies aangevuld met eiwitrijke voedingssupplementen.

Waarom kiezen voor W8control?

Bij W8control kun je een gericht keuze naar begeleiding toe kiezen. Of je nu wil afvallen of de juiste sportvoeding vinden, iedere cliënt kan bij W8control naast verschillende eiwitrijke producten ook begeleiding boeken. Zowel het aanmelden als de begeleiding kan online, maar je kunt er ook voor kiezen om je afspraken in een van de vier vestigingen te laten doorgaan. De persoonlijke begeleiding moet ervoor zorgen dat een nauwkeurige opvolging mogelijk is en dat de doelen snel behaald worden. Voor mensen die liever hun doel willen bereiken zonder de begeleiding, zijn de producten in de webshop ook verkrijgbaar in pakketten. Wil je daarentegen liever een stapje verder gaan, dan kun je ook je sportsessies e-fit hier makkelijk reserveren.

Is W8control betrouwbaar

W8control beschikt over een erg overzichtelijke website die veel informatie bevat en waarop je de contactgegevens en de openingsuren van de verschillende vestigingen kunt terugvinden. Het volledige team wordt online met foto en een woordje uitleg aan je voorgesteld, wat je het voordeel geeft dat je weet met wie in eventueel in zee wil gaan.

Klantenservice en klachten

Mensen die op de site terecht komen en liever nog wat informatie willen, kunnen telefonisch, via e-mail of via het contactformulier contact opnemen met W8control of kunnen ervoor kiezen om een van de vestigingen een bezoekje te brengen. Ook voor wie een bestelling lopen heeft, biedt het bedrijf ruime contactmogelijkheden in geval van vragen of problemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al de producten van W8control geprobeerd, heb jij al de begeleiding zelf ervaren of werd e-fit bij W8control ondertussen je gezonde gewoonte? We stellen het delen van iedere ervaring erg op prijs. Op die manier kun jij mensen die, net als jij toen was, op zoek zijn naar een betrouwbare partner om af te vallen of hun voeding op punt te stellen, verder helpen. Zo kunnen ook zij een goede keuze maken op basis van eerlijke beoordelingen.

Reviews over W8Control
Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
DeWeegschaal logo
DeWeegschaal
2 beoordelingen
9,5
Kosso Nutrition logo
Kosso Nutrition
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over W8Control

Het bedrijf W8Control is geverifieerd door ons. De webshop W8Control is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. W8Control is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. W8Control maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van W8Control is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van W8Control. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van W8Control.

Geplaatst op: 04-08-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over W8Control
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
DeWeegschaal logo
DeWeegschaal
2 beoordelingen
9,5
Kosso Nutrition logo
Kosso Nutrition
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is W8Control een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over W8Control. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is W8Control actief?

W8Control is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen en vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de W8Control reviews? Dan kun je naar de website van W8Control gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie