Vtmode logo

Vtmode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vtmode reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2026
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vtmode

Vtmode is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vtmode bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vtmode lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vtmode. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vtmode is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Vtmode. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vtmode.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kortingen

Ik bestel hier vaker aangezien de kortingen super hoog op kunnen lopen en die korting is ook meestal toepasbaar op de kleren die ik leuk vindt. Echt een top webshop dus!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hailey H.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vtmode


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vouchervandaag logo
Vouchervandaag
93 beoordelingen
7,1
Sole steunzolen logo
Sole steunzolen
2 beoordelingen
9
Sportkasteel logo
Sportkasteel
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vtmode een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vtmode. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vtmode actief?

Vtmode is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en schoenenwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vtmode reviews? Dan kun je naar de website van Vtmode gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie