Vlaggenclub logo

Vlaggenclub reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vlaggenclub reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
576
Vlaggenclub logo
Website
vlaggenclub.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Vlaggenclub

Vlaggen zijn doorheen de geschiedenis altijd gebruikt om een boodschap over te brengen. Boodschappen als de identiteit van de drager, als machtsvertoon, als claim van territorium. Ben jij op zoek naar een vlag om een eigen boodschap uit te dragen? Dan kan je bij Vlaggenclub alleszins terecht. Maar wat vertellen mensen eigenlijk over Vlaggenclub? Wat zijn hun ervaringen? Hoe beoordelen zij de kwaliteit van de vlaggen? Hier vind je heel wat reviews over Vlaggenclub terug. Zo weet je op basis van objectieve en onafhankelijke reviews of Vlaggenclub een goed idee is of net niet.

Over Vlaggenclub

Vlaggenclub is een website waar je, zoals niet echt zal verbazen, vooral heel veel vlaggen terug kunt vinden. Het is een webshop die zich specialiseert in alles wat je als liefhebber van vlaggen nodig kunt hebben. Die liefde voor vlaggen is dan ook waar het bedrijf voor staat. Dat uit zich in een ruim aanbod, een uitstekende klantenservice en heel wat informatie op de website zelf. Zo kan je voor advies of wanneer je op zoek bent naar een specifieke vlag altijd contact opnemen met de klantenservice van Vlaggenclub. Zo kan je ook eigen vlaggen laten maken door het bedrijf. Of dat nu een vlag met jouw naam, jouw afbeelding , jouw leuze of nog iets helemaal anders is: het kan allemaal. Je kunt dan ook offertes op maat opvragen zodat je meteen weet waar je aan toe bent. Heb je graag een kortingscode of blijf je graag op de hoogte van aanbiedingen en nieuws? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van Vlaggenclub.

Waarom kiezen voor Vlaggenclub?

Vanzelfsprekend is de belangrijkste reden om te kiezen voor Vlaggenclub het ruime aanbod aan vlaggen voor een goede prijs. Op de website vind je bijvoorbeeld Nederlandse vlaggen, buitenlandse vlaggen, maritieme vlaggen, thema vlaggen en versiering terug; Daarnaast kan je er ook accessoires op de kop tikken of vlaggen laten bedrukken. Er is een zoekbalk op de website aanwezig om via trefwoorden te zoeken en je kunt ook een ruime selectie aan lokale vlaggen zoals vlaggen van jouw gemeente terugvinden. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Vlaggenclub op alle gangbare manieren betalen. Denk bijvoorbeeld aan iDeal, met de kredietkaart, met Bancontact, via Sofort, mert PayPal, per bankoverschrijving en zelfs achteraf betalen. De verzendkosten hangen af van het exacte type vlag dat je hebt besteld maar vallen volledig weg bij bestellingen vanaf 75 euro. De levertijd van producten in voorraad is 1 werkdag en kan oplopen tot maximaal 14 dagen bij vlaggen die nog moeten geproduceerd worden.

Is Vlaggenclub betrouwbaar?

Vlaggenclub is al enige tijd het adres voor de vlaggenliefhebber. Binnen die groepering heeft de webshop dan ook al heel wat krediet opgebouwd. Bovendien vind je op de website alle informatie terug die je ook maar nodig kunt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het btw nummer of het KvK-nummer. Vlaggenclub beschikt tevens over een eigen klantenservice waar je bij vragen, problemen of voor advies terecht kunt. Daarenboven is er een secure verbinding met de website zelf en kan je veilig betalen bij Vlaggenclub. Ten slotte is de webwinkel ook een aangesloten lid van Webshop Keurmerk. Kortom: Vlaggenclub is absoluut een betrouwbare website.

Klantenservice en klachten

Vind je het antwoord op jouw vragen niet terug bij de veelgestelde vragen? Dan kan je altijd de klantenservice van het bedrijf contacteren. Die klantenservice kan je tijdens de kantooruren telefonisch contacteren of kan je ook per mail contacteren. Ten slotte vind je op de website ook een handige chatfunctie terug. Meestal krijg je op werkdagen binnen enkele uren een reactie van de klantendienst van Vlaggenclub. Heb je een klacht? Dan kan je terecht bij de pagina klachtenafhandeling op de website. Klachten kan je best doorsturen per mail. Je ontvangt vervolgens altijd een ontvangstbevestiging. Binnen de 14 dagen na ontvangst krijg je ook een inhoudelijk antwoord. Stel je dit antwoord niet op prijs? Dan kan je nog terecht bij de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een vlag bij Vlaggenclub? Wat vond je eigenlijk van de kwaliteit van de vlag? En hoe zat het met de levertijd? Heb je enige ervaring met de klantenservice? Hoe zou je de prijs-kwaliteitsverhouding van het bedrijf beoordelen? Zou je opnieuw jouw aankoop bij Vlaggenclub doen of toch niet? Laat het weten in een review op deze pagina. Zo help jij heel wat andere mensen verder!

Reviews over Vlaggenclub
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
17 beoordelingen
4,7
VoetbalDirect logo
VoetbalDirect
5 beoordelingen
7,7
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Goede levering

De levering was via postnl gegaan en alles was super snel bezorgt. Het zat ook allemaal goed verpakt en kwam allemaal correct en heel aan. De producten zijn van een goede kwaliteit en kunnen ook zeker tegen een stootje.

Geplaatst op: 18-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Adriana R.

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vlaggenclub
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
17 beoordelingen
4,7
VoetbalDirect logo
VoetbalDirect
5 beoordelingen
7,7
Bandanawinkel.nl logo
Bandanawinkel.nl
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vlaggenclub een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Vlaggenclub. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vlaggenclub actief?

Vlaggenclub is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vlaggenclub reviews? Dan kun je naar de website van Vlaggenclub gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie