Vizion logo

Vizion reviews, ervaringen en beoordelingen

Vizion reviews, ervaringen en beoordelingen
2810
Vizion logo
Website
Vizion
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Vizion

Speel nog langer buiten met de ballen van Vizion. Je kunt hier meer lezen over deze webshop dat reflecterende ballen en nog veel meer verkoopt. Ook kun je de ervaringen van klanten over Vizion hier lezen. Zij mogen hier namelijk een persoonlijke beoordeling over Vizion in de vorm van een review achterlaten.

Over Vizion

Het begon allemaal bij Vizion vanuit de wil om sporten leuker te maken. Hoe zorg je er nu voor dat je langer en leuker kunt sporten? Het assortiment aan lichtgevende ballen was al snel geboren. Sporten en spelen kan langer, maar het is ook een stuk veiliger. Iedereen kan de bal zien aankomen, of zien dat kinderen buiten spelen met een bal.

Of je nu op zoek bent naar een volleybal of voetbal, je kunt reflecterende ballen in alle varianten en voor alle sporten vinden bij Vizion. Vizion is een innoverend bedrijf en hum webshop staat dan ook vol mer nog veel meer andere unieke producten om sporten en spelen nog leuker te maken.

Waarom kiezen voor Vizion

Een reflecterende bal is niet alleen leuk voor jezelf, maar het is ook hét ideale cadeau om te geven. Dit is bijvoorbeeld leuk voor je neefje of nichtje, maar ook perfect voor die sportieve collega van je.

Niet alleen is het spelen met een reflecterende bal leuk voor kinderen, het kan ook de veilige optie zijn voor jonge kinderen. Wanneer jouw kinderen buiten op straat spelen, is het we zo fijn dat automobilisten dit goed kunnen zien. Een opvallende val van Vizion is dan bij uitstek de ideale oplossing.

Verzendingen naar Nederland en België zijn standaard gratis bij Vizion. Je betaalt dus alleen voor jouw bestelling en zit achteraf nooit opgescheept met extra tarieven voor de levering. Ook kun je jouw bestelling altijd snel in huis verwachten en houdt Vizion je na het bestellen goed op de hoogte over de verwachte verzendtijd.

Is Vizion betrouwbaar?

Vizion is een innoverend bedrijf met unieke producten. Om deze zo goed mogelijk aan de man te brengen, denken zij niet alleen aan het ontwikkelen van de beste producten, maar ook bouwen zij aan een betrouwbare naam. Dit doen ze onder meer door een veilige website aan te bieden en goed om te gaan met privacygevoelige informatie.

Dit is ook precies waarom je altijd gegarandeerd veilig kunt betalen bij Vizion. Ze zorgen voor een beveiligde webomgeving om af te kunnen rekenen en bieden ruime keuze qua betaalopties aan. Zo kan de klant zelf een betaalmethode naar keuze kiezen. Zo kun je altijd een veilige keuze maken en betalen met veilige betaalopties, zoals: Ideal, Bancontact, creditcard, Paypal of andere veilige online betaalsystemen.

Klantenservice en klachten

Bij Vizion kun je het antwoord op de meest gestelde vragen aan de klantenservice gewoon al online vinden. Op deze manier kun je snel antwoord krijgen en hoef je niet eerst te bellen. Kijk onder het kopje ”˜Veel Gestelde Vragen’ of jouw vraag hiertussen zit. Is dit niet het geval? Dan helpt Vizion je graag verder. Je kunt hun persoonlijke klantenservice dan gewoon even bellen of je kunt jouw vraag per mail sturen.

Bij Vizion kun je altijd retourneren wanneer je niet tevreden bent. Ook kun je overige klachten melden bij Vizion. Hun klantenservice gaat professioneel om met kritiek en zal altijs bereid zijn om je verder te helpen. Ze zullen jouw klacht noteren en haastig op zoek gaan naar een goede oplossing. Je kunt bij klachten het beste de klantenservice bellen om zo snel mogelijk in contact te komen met Vizion.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij thuis oom een bal van Vizion liggen. Heb je deze gekocht voor jouw kinderen om ze zo langer en veiliger buiten te laten spelen, of heb je er een voor jezelf of jouw sportvereniging gekocht? Laat weten wat jouw ervaring is met de reflecterende ballen van Vizion. Is er een verschil met normale ballen en zou je deze reflecterende ballen aanbevelen aan andere? Ook is het fijn als je in jouw review iets meer kunt vertellen over de webshop zelf. Was het eenvoudig om te betalen en hoe lang duurde het voordat je jouw bestelling van Vizion in huis had? Jouw beoordeling over Vizion kan enorm behulpzaam zijn. Deel daarom jouw ervaringen over Vizion hieronder in een review.

Reviews over Vizion
Gerelateerde bedrijven
Homedeco logo
Homedeco
3 beoordelingen
6
Stanley logo
Stanley
1 beoordeling
6
Herqua Sports logo
Herqua Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
0 beoordelingen

Schrijf een review over Vizion
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Homedeco logo
Homedeco
3 beoordelingen
6
Stanley logo
Stanley
1 beoordeling
6
Herqua Sports logo
Herqua Sports
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vizion een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 0 beoordelingen geplaatst over Vizion. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vizion actief?

Vizion is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vizion reviews? Dan kun je naar de website van Vizion gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie