Vital Proteins logo

Vital Proteins reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Vital Proteins reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2541
Vital Proteins logo
Website
vitalproteins.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Vital Proteins

Vital Proteins is er het hele jaar door om je te helpen het beste uit elk moment, elke dag, te halen. Omdat de specialisten van dit merk weten hoe ze zich op ons best moeten voelen, er op hun best uit kunnen zien en hun best doen, begint deze positiviteit van binnenuit. Wellness is een reis en het juiste product is er om je bij elke stap te ondersteunen. De eigenaar lanceerde Vital Proteins in 2013 met één doel voor ogen: anderen helpen een voller, levendiger leven te leiden. Wil je graag meer weten over de ervaringen van andere consumenten met de producten van Vital Proteins? Je leest diverse reviews op deze pagina.

Over Vital Proteins

De weg naar de lancering van Vital Proteins begon een paar jaar geleden, rond dezelfde tijd dat de eigenaar van het bedrijf last kreeg van kniepijn door hardlopen. Hij was altijd een fervent hardloper geweest, dus de tegenslag was genoeg om zijn zoektocht naar een product op gang te brengen dat de gewrichtsgezondheid zou helpen ondersteunen. Na veel onderzoek ontdekte de eigenaar dat het opnemen van collageen in het dieet de best mogelijke oplossing was, aangezien voedsel dat rijk is aan voedingsstoffen niet genoeg aminozuren levert die het lichaam nodig heeft om van nature collageen te produceren. Daarna veranderden de dingen voor de eigenaar van Vital Proteins. Het was alleen maar logisch om de voordelen van collageen voor haar, huid, nagels en gewrichten met anderen te delen, zodat ook zij hun volledige potentieel konden bereiken en hun welzijnsroutines konden upgraden met elke schep, roer en slok.

Waarom kiezen voor Vital Proteins

Een breed scala aan hoogwaardige collageenproducten passen beter bij elk type levensstijl - hoe druk of actief ook - en om de tools te bieden die nodig zijn voor een meer bevredigende wellness routine. Vital Proteins helpt mensen een voller leven te leiden door middel van hoogwaardige voeding. De collageenpeptiden, gevonden in een blauwe kuip, introduceerden de voordelen van collageen bij mensen overal. Het is ons doel om je te helpen je op je best te voelen, je best te doen en er op je best uit te zien.

Is Vital Proteins betrouwbaar?

Vital Proteins herstelt en versterkt de natuurlijke schoonheid van het lichaam, zoals het bedoeld was om te stralen. De producten werken van binnenuit om je huid, haar en nagels te verbeteren. Dus, maakt collageen je huid beter? Collageen helpt de huid te ondersteunen door het vocht van de huid te helpen herstellen, waardoor de elasticiteit, toon en levendigheid die al in je aanwezig is, wordt verbeterd. Het gaat het bedrijf allemaal om het bieden van natuurlijke, eenvoudige manieren om de tekenen van veroudering te vertragen en je te helpen er op je best uit te zien en u op je best te voelen.

Klantenservice en klachten

In de formules zijn geurloze en niet-gearomatiseerde poeders die onmiddellijk oplossen in vloeistoffen. Ze kunnen worden gemengd met water, dranken, smoothies en voedselrecepten, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden opgenomen in wat je dieet ook is. Wil je graag meer informatie over een van de producen? Neem contact op door een bericht te sturen naar de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je onlangs de producten van Vital Proteins uitgeprobeerd en ben je hier erg over te spreken? Door je review achter te laten op deze pagina, kun je wellicht ook andere consumenten overtuigen om een keer de producten van het merk uit te proberen.

Reviews over Vital Proteins
Gerelateerde bedrijven
Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Kosso Nutrition logo
Kosso Nutrition
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Vital Proteins

Vital Proteins is geverifieerd door ons expert team. De webshop Vital Proteins bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Vital Proteins lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Vital Proteins. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Vital Proteins is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van vitalproteins.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 21-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Werkt erg goed

Ik gebruik de protein spullen al langer en vind het erg fijn om te gebruiken bijvoorbeeld voor het hardlopen of voor het sporten. Ik voel me dan ook veel meer energiek. Top producten!

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Alexander P.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vital Proteins
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Flinndal logo
Flinndal
12 beoordelingen
8
Naturaplaza logo
Naturaplaza
2 beoordelingen
9
Kosso Nutrition logo
Kosso Nutrition
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vital Proteins een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vital Proteins. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vital Proteins actief?

Vital Proteins is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vital Proteins reviews? Dan kun je naar de website van Vital Proteins gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie