Villatent logo

Villatent reviews, ervaringen en beoordelingen

Villatent reviews, ervaringen en beoordelingen
1276
Villatent logo
Website
Villatent
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Villatent

Wat zijn die luxe tenten van tegenwoordig toch heerlijk. Het is eigenlijk net alsof je bij Villatent in een huisje verblijft, maar dan met een doek erover in plaats van een dak. Zo heb je het fijne sfeertje van kamperen, met toch bijna de luxe die je hebt in een vakantiehuisje. Wij hebben de reviews van eerdere gasten van Villatent voor je verzameld. Zo heb je ze handig allemaal bij elkaar op een rijtje. Als je een tent wilt boeken, is het belangrijk om van te voren al een goed gevoel te hebben over een bedrijf. Recensies van andere klanten helpen je daarbij.

Over Villatent

Villatent is de glampingspecialist kamperen in luxe safaritenten in Nederland. Dit bedrijf neemt jouw vakantieplezier heel serieus. Je mag erop vertrouwen dat er op de gewenste locatie een compleet ingerichte villatent voor je klaar staat. Deze is van alle gemakken voorzien. Persoonlijk contact en een goede service staan bij deze organisatie hoog in het vaandel. Op het gebied van accommodaties, locaties en beleving wordt streng en heel bewust geselecteerd. Er wordt gekozen voor een langdurige samenwerking met de campings. Villatent faciliteert de verhuur van de tenten. Kom je aan op de camping die je hebt geboekt, dan staat er een medewerker van Villatent voor je klaar. Ook gedurende je vakantie kun je steeds terugvallen op de diensten van Villatent.

Waarom kiezen voor Villatent

Bij Villatent kun je verschillende luxe tenten huren. Deze staan op een camping in Frankrijk, Italië, Spanje, België, Kroatië of Nederland. De drie typen tenten hebben hun eigen kwaliteiten en kenmerken. Een aantal daarvan hebben geen eigen sanitair en de luxere varianten wel. Je hebt altijd de beschikking over een terras. Er is keus uit 38 verschillende campings. Deze worden streng geselecteerd op onder meer klantvriendelijkheid, faciliteiten en beoordelingen van eerdere gasten. Wil je geholpen worden bij het vinden van een camping die past bij jou en je gezin, dan kun je contact opnemen met een medewerker van Villatent. Zij geven je graag persoonlijk advies. Op die manier is de kans natuurlijk groter dat je op een vakantiebestemming komt waar je je echt op je gemak voelt.

Is Villatent betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Villatent hoef je jezelf geen moment zorgen te maken. Er zijn al heel veel reviews over dit bedrijf geschreven. Deze zijn zeer positief. Eerdere gasten geven aan dat de tenten absoluut comfortabel waren. Op de camping was het prettig en de service van Villatent wordt als uitstekend ervaren. Daarnaast heeft Villatent onlangs nog de Zoover award gewonnen, omdat ze de beste campingaanbieder waren in dat jaar. Al deze dingen bij elkaar vertellen je dat je te maken hebt met een op en top betrouwbaar bedrijf. Dit zie je tenslotte ook duidelijk terugkomen in de goede bereikbaarheid van de klantenservice.

Klantenservice en klachten

Op werkdagen is de klantenservice telefonisch bereikbaar. Overdag is ook vaak de live chat online. Dat is natuurlijk ook een handige manier om even een vraag te stellen aan een medewerker van Villatent. Verder is het altijd mogelijk om een e-mail te sturen. Ben je zelf actief op de sociale media, dan kun je Villatent ook volgen op Facebook.

Wil jij ook beoordelen?

Huurde jij al eens een safaritent bij Villatent? Hoe vond je de inrichting en het comfort? Waren de bedden een beetje fijn om op te slapen? Klopte het dat er een medewerker van Villatent aanwezig was om je zo nodig te helpen tijdens je vakantie? Hoe vond je de service? Schrijf je ervaringen op in een recensie en help zo andere mensen om een weloverwogen keus te maken om wel of niet bij deze aanbieder te boeken. Ook als je klachten had over de organisatie is het fijn als je deze vermeld in je beoordeling. Problemen op zich zijn namelijk niet altijd te voorkomen, maar het gaat er vooral om of een bedrijf dit tot tevredenheid oplost.

Reviews over Villatent
Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
ACSI Eurocampings logo
ACSI Eurocampings
7 beoordelingen
6,1
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
6,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Villatent

Villatent is geverifieerd door ons expert team. De webshop Villatent bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Villatent lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Villatent. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Villatent is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van Villatent. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Villatent.

Geplaatst op: 10-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht excuus, je verschuilen achter een computer systeem

Bij aankomst op camping Borken am See bleek dat we nog enkele bijkomende kosten moesten betalen onder andere eind schoonmaak. Ik gaf op de camping aan dat ik daarvan niet op de hoogte was omdat de factuur van Villatent aangaf dat alles inclusief was. Dan mag je ervan uitgaan dat ook echt alles is betaald. Het was ook niet een klein bedrag maar 90 euro wat er nog eens bij kwam voor enkele nachten geboekt te hebben in een Safari tent. Na mailen met Villatent gaven ze aan dat het systeem het niet aankon om mij op de hoogte te brengen van extra bijkomende kosten. Ze gaven aan dat dit de enige camping was waar nog wat bij kwam kwa kosten. Dan was ook mijn antwoord, dan kun je toch deze mensen die op deze camping boeken een extra mail sturen. Nu werd ik afgewimpeld met het systeem kan dit niet, en je verschuilen achter een systeem komt zeer slecht over. Eveneens na weer een mail terug gestuurd te hebben heb ik nooit meer wat gehoord. Zeer slecht. Weer dus alert op extra kosten. Ik heb dit ook niet kunnen vinden op de site als je gelijk de tent boekt. Je moet echt naar de campingsite gaan anders zie je deze kosten nergens staan. En dus eveneens niet op de factuur.

Geplaatst op: 05-07-2023
Laatst bewerkt op: 05-07-2023
Geschreven door: Miranda

5 / 10
1/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
4 luxe tenten en 8 dagen zonder stroom, in één woord waardeloos!

Om de haverklap ligt de stroom er uit op alle luxe tenten van de camping Papillon bij denekampen.
Vervolgens duurt het 4 dagen voordat er een electrician langs komt en krijgen wij te horen dat het nog eens 4 dagen gaat duren voordat het probleem verholpen is.

Ondanks meerdere malen contact met villatent ondernemen ze geen actie en schuiven ze de verantwoordelijkheid van zich af.

We hebben de camping halverwege onze vakantie verlaten.

Wat ook even gezegd mag worden is dat de jongens van de camping zelf die 24/7 berijkbaar waren en zo snel mogelijk het probleem (tijdelijk) oplossen een dikke pluim verdienen.

Doe je zelf een plezier en vermijd villatent.

Geplaatst op: 04-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorrian H.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Villatent
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
4 beoordelingen
5,3
ACSI Eurocampings logo
ACSI Eurocampings
7 beoordelingen
6,1
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Villatent een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Villatent. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Villatent actief?

Villatent is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Villatent reviews? Dan kun je naar de website van Villatent gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie