Versh logo

Versh reviews, ervaringen en beoordelingen

Versh reviews, ervaringen en beoordelingen
1175

Reviews en Ervaringen Versh

Het kan elke week weer een uitdaging zijn; gezonde maaltijden op tafel zetten. Zeker als je een drukke baan hebt, schiet uitgebreid koken er nog weleens bij in. Maaltijdboxen zijn dan een uitkomst. Alles wat je nodig hebt voor de maaltijd zit in de doos en ook het recept heb je bij de hand. Overweeg jij ook te gaan koken met maaltijdboxen en lijkt het je een goed idee om eens een box te bestellen bij Versh? Dan vindt je hier de beoordelingen van andere consumenten over dit bedrijf. Lees de reviews en ontdek hoe betrouwbaar deze online winkel is. Kijk of andere mensen Versh op een positieve manier beoordelen en tevreden zijn over de kwaliteit van de maaltijden. Daarna weet je zelf wel of jij wel of niet bij dit bedrijf wilt bestellen.

Over Versh

Versh is een bedrijf waar je maaltijdboxen kunt bestellen. Deze zijn gevarieerd samengesteld en bevatten onder meer groenten, vis, vlees of aardappels. Het is ook mogelijk om een vegetarische box te bestellen. In een Versh box zitten alle ingrediënten voor 3 maaltijden. Ze zijn zoveel als mogelijk geportioneerd, zodat er geen voedsel verspild hoeft te worden. Versh gebruikt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal om de hoeveelheid plastic in huishoudens te helpen verminderen. De box bevat zoveel mogelijk seizoensgebonden groenten en lokale producten. Verder komen de ingrediënten direct van de bron. Omdat duurzaamheid hoog in het vaandel staat bij Versh, ontvang je de recepten digitaal. Om deze reden zijn de cool packs in de doos dan ook biologisch afbreekbaar. Over de spullen waarin de maaltijden verpakt zijn, is een protocol aanwezig. Zo kun je de dozen bijvoorbeeld ook gewoon weer retour geven als er een nieuwe bestelling bij je thuis wordt bezorgd.

Waarom kiezen voor Versh

Kies je voor Versh, dan hoef je minder vaak een bezoekje aan de supermarkt te plannen. Voor 3 dagen heb je alles in huis voor een voedzame, gevarieerde en gezonde maaltijd. Je kunt kiezen voor een box voor 2 personen, maar er zijn ook gezinsboxen verkrijgbaar. Via je account is het altijd nog mogelijk om een bestelling te annuleren of te wijzigen. Stel dat je onverwachts uit eten gaat of je krijgt gasten, dan is het even niet handig om de box te ontvangen. Je bestelt namelijk ongeveer een weekje van te voren die 3 verschillende maaltijden. In de loop van de middag ontvang je per e-mail bericht met een tijdsindicatie. Zo weet je ongeveer hoe laat de bezorger bij je langskomt. Ben je er onverhoopt niet, dan kun je dat doorgeven en wordt de bestelling bij de buren afgeleverd of als jij dat prima vindt, kan de box ook in de tuin worden gezet. Een voordeel van bestellen bij Versh is dat de maaltijdboxen naar verhouding vrij goedkoop zijn. Dit komt door een slimme en efficiënte manier van werken. De maaltijden zijn vrij eenvoudig en sommige producten haal je ook gewoon thuis uit je eigen voorraadkast.

Is Versh betrouwbaar?

De leveranciers waar de producten vandaan komen zijn onder andere Fresh Meat Company, Delekkerstekoos.nl en de Kweker. Dit zijn betrouwbare bedrijven. Versh zelf heeft een klantenservice waar je terecht kunt met je vragen en hun hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Het is verder mogelijk om tijdelijk te pauzeren en dus een of meerdere weken geen Versh box te ontvangen. Op Instagram geven andere klanten aan dat ze zeer tevreden zijn over zowel de producten als over de service van dit bedrijf.

Klantenservice en klachten

Als je een vraag hebt of wanneer je niet kunt vinden wat je zocht, staat de klantenservice van Versh voor je klaar. Dit kan door middel van de mail. Stuur je een bericht op werkdagen, dan ontvang je binnen 24 uur een reactie terug.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij klant of klant geweest bij Versh? Dan zouden we het heel fijn vinden als je hier een review achterlaat. Hiermee help je andere geïnteresseerden een goed beeld te krijgen van dit bedrijf. Door het lezen van onafhankelijke beoordelingen kunnen zij op een weloverwogen manier beslissen om wel of geen klant te worden bij Versh.

Reviews over Versh
Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Versh

Het bedrijf Versh is geverifieerd door ons. De webshop Versh is al sinds 2020 een betrouwbare partij om te bestellen. Versh is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Versh maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Versh is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Versh te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Versh.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg lekker

Ik bestel hier altijd al mijn boodschappen en alles is inderdaad altijd lekker vers en ze geven ook nog leuke recepten erbij om te maken wat ook altijd super lekker is!

Geplaatst op: 06-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sebastiaan V.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Versh
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Disposables.bio logo
Disposables.bio
2 beoordelingen
9
Dinnerly logo
Dinnerly
2 beoordelingen
7
HelloFresh logo
HelloFresh
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Versh een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Versh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Versh actief?

Versh is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) maaltijdboxen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Versh reviews? Dan kun je naar de website van Versh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie