Versemaling logo

Versemaling reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Versemaling reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4483
Versemaling logo
Website
versemaling.nl
Categorie
Eten & drinken
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Versemaling

Een leven zonder koffie is toch gewoon niet voor te stellen? Hoe heerlijk is het om elke dag te starten met een vers bakje koffie. Of wellicht neem jij je eerste kop koffie rond een uur of tien. Hoe dan ook, je bent op zoek naar verse koffie? En allerlei producten op dit gebied? Het zou maar zo kunnen dat je om die reden op zoek bent naar recensies over Versemaling. Het lijkt je wel wat om een bestelling te doen bij deze webshop. Allereerst wil je echter weten of dit wel echt een betrouwbaar bedrijf is. En ook of de producten van goede kwaliteit zijn. Om die reden verzamelden wij reviews voor je. Ze zijn al door ons samengevat en staan hier handig op een rijtjes. Ontdek hoe andere consumenten Versemaling beoordelen en beslis vervolgens of jij je koffie hier wel of niet wilt bestellen.

Over Versemaling

Versemaling geeft aan dat het bijzonder makkelijk is om altijd voldoende koffie in huis te hebben. Niet te veel, want als je de koffie heel erg lang bewaart, dan is ze niet vers meer en dat proef je. Maar je moet ook weer niet te weinig koffie in huis hebben. Zeker wanneer je gasten krijgt, is dat natuurlijk niet prettig. Versemaling is opgericht met het idee om hiervoor te zorgen. Dat mensen dus precies op tijd precies voldoende koffie in huis hebben. Dat de koffie geleverd wordt op het moment dat jij het als klant nodig hebt. En dat je voldoende keus hebt uit diverse koffiemerken. Robert, Mats en Nick zijn daarom dit bedrijf begonnen. Deze mensen hebben zelf een enorme passie voor koffie. Daarnaast houden ze veel van gemak. Ze begonnen Versemaling met een eigen koffiemerk. Dit wordt gebrand en verpakt in Amersfoort. Al snel kwamen er meer koffiemerken bij en nog altijd wordt het assortiment uitgebreid met mooie koffiemerken. Dit gebeurt voornamelijk ook door vragen van klanten en doordat de mensen achter dit bedrijf zelf actief op zoek gaan naar goede koffiemerken.

Waarom kiezen voor Versemaling

Bestel je je koffie bij Versemaling, dan heb je altijd precies op tijd verse koffie in huis. Houd je wel van afwisseling, dan is het prettig dat je bij deze shop een groot aantal koffiemerken vindt. Probeer je graag nieuwe smaken uit, dan kun je gewoon eens kijken bij een van de merken. Er wordt bij de producten duidelijk vermeld hoe de smaak is en vaak ook waar de koffiebonen vandaan komen. Naast koffie, kun je bij deze online winkel ook terecht voor thee en andere producten. Voor mensen die graag eens iets uitproberen, is er ook nog het koffie proefpakket. Geef je graag koffie of thee als geschenk weg, dan kun je voor een van de cadeaupakketten kiezen. Deze zijn vaak aangepast aan de tijd van het jaar, zodat je bijvoorbeeld met moederdag een leuk cadeau voor moeders aantreft. Koffie en thee smaken nog lekkerder met een goede bonbon erbij en daarom is het handig dat je in deze shop ook meteen chocola mee kunt bestellen. Verder vind je dan op de website nog koffiemachines en allerlei accessoires die je nodig kunt hebben bij het koffie en thee zetten en serveren. Vergeet jij nog weleens iets te bestellen en moet je er niet aan denken dat je zonder koffie komt te zitten, dan is het ideaal om te kiezen voor het herhaalgemak. Je hebt dan altijd op tijd je koffie in huis en je krijgt ook nog korting op het product. Wil je de koffie of thee nog goedkoper in huis, schrijf je dan ook even in voor de nieuwsbrief. Dan krijg je namelijk ook korting. En bestel je voor minstens 50 euro, dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

Is Versemaling betrouwbaar?

Versemaling verkoopt al heel wat jaren koffie en thee via de webshop. Ze zijn begonnen met een koffiemerk, maar omdat dit zo’n succes was, is het assortiment inmiddels heel uitgebreid. En er komen nog altijd nieuwe koffiemerken bij. Dit zegt al veel over de betrouwbaarheid. Verder is het mogelijk contact op te nemen met de klantenservice. Ook de positieve beoordelingen van andere klanten laten je zien dat je hier te maken hebt met een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Veel mensen kiezen het liefst voor een telefoontje als ze iets willen vragen bij een webshop. Op de site van Versemaling is een telefoonnummer aanwezig, dus het is mogelijk om te telefoneren met een van de medewerkers. Houd je juist niet van bellen en wil je toch wel een vraag stellen, dan kun je een e-mail sturen of het contactformulier gebruiken.

Wil jij ook beoordelen?

Ken jij Versemaling? Koop je hier regelmatig je koffie? Laat dan in een recensie weten wat jouw ervaringen zijn met dit bedrijf. Zo help je andere consumenten om een goede keus te maken.

Reviews over Versemaling

Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Koffiestore logo
Koffiestore
1 beoordeling
10
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Versemaling

Het bedrijf Versemaling is geverifieerd door ons. De webshop versemaling.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Versemaling is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Versemaling maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Versemaling is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van versemaling.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Versemaling.

Geplaatst op: 13-04-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Versemaling


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Foodworld-xl logo
Foodworld-xl
3 beoordelingen
9,7
Koffiestore logo
Koffiestore
1 beoordeling
10
Jumbo logo
Jumbo
21 beoordelingen
4,9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Versemaling een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Versemaling. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Versemaling actief?

Versemaling is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) koffie & thee.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Versemaling reviews? Dan kun je naar de website van Versemaling gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie