Veganbags logo

Veganbags reviews, ervaringen en beoordelingen

Veganbags reviews, ervaringen en beoordelingen
2372
Veganbags logo
Website
Veganbags
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen Veganbags

Een leuke tas is natuurlijk altijd wel iets waar je als vrouw op zoek naar bent. Maar ben je naast modebewust ook bezig met onze planeet en het dierlijk welzijn van onze planeet? Dan is een vegan bag misschien iets voor jou. Bij Veganbags vind je een ruim assortiment aan dergelijke tassen terug. Maar hoe beoordelen mensen deze webshop? Zijn de ervaringen positief of negatief? Op deze pagina vind je reviews over Veganbags terug. Zo weet jij alles wat je moet weten over Veganbags!

Over Veganbags

Veganbags is een webshop wiens specialisatie ligt in de verkoop van zogenaamde vegan bags. Dit zijn tassen en aanverwanten die gemaakt zijn van een brede waaier aan diervriendelijke materialen. Dat betekent dus dat je bij deze webshop geen tassen uit leer terug gaat vinden, maar uitsluitend van niet-dierlijke materialen. Ook bij het lijmen en stikken wordt hier rekening mee gehouden. Het grootste deel van het assortiment op de webshop is bovendien PETA-approved. Op de website vind je dan ook bij elke tas een duidelijke artikelomschrijving waar je terug kunt zien van wat exact jouw tas gemaakt is. De webshop zelf werd in 2018 opgericht door jonge onderneemster Lenne vanuit een passie voor mode en dieren. Het doel is de toekomst van de mode zowel duurzaam als diervriendelijk te maken!

Waarom kiezen voor Veganbags?

Bij Veganbags kan je dus terecht voor een ruim aanbod aan veganistische tassen. De webshop is onderverdeeld in de volgende categorieën: handtassen, rugzakken, schoudertassen, shoppers, heuptassen, accessoires en ook een sale pagina. Op zoek naar een specifieke tas? Dan kan je gebruik maken van de zoekbalk op de website. Ben je nog op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Dan kan je ook een giftcard van de webwinkel cadeau doen! Op de webshop vind je veganistische tassen van heel wat bekende merken terug. Denk bijvoorbeeld aan HVISK, Inyati, Ucon Acrobatics, Silfen, Rains en ga zo maar door. Betalen kan bij Veganbags op verschillende manieren zoals bijvoorbeeld met iDeal, met Visa, met Mastercard, met Bancontact, via Klarna en ga zo maar door. Bovendien geniet je bij Veganbags altijd van gratis verzending van jouw bestelling en krijg je maar liefst dertig dagen de tijd om van het retourrecht gebruik te maken. Graag meer informatie over het bedrijf of over de diverse aanbiedingen? Dan vind je op de website blogs van Veganbags terug, kan je je inschrijven op de nieuwsbrief of één van de vele social media kanalen volgen.

Is Veganbags betrouwbaar?

Als je op zoek bent naar veganistische tassen wil je natuurlijk er zeker van zijn dat wat je krijgt ook echt vegan is. Bij Veganbags beschikken ze over het label Vegan Friendly en is heel wat van het aanbod PETA-approved. Daarnaast beschikt de webshop over een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen bij terecht kunt. Tevens kan je bij Veganbags veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving en is de website zelf veilig verbonden op basis van het SSL-certificaat. Ten slotte vind je op de website zelf ook heel wat bedrijfs- en contactgegevens terug. Zo vind je er het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel terug. Kortom: Veganbags is een betrouwbare webshop.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je ondanks alle informatie op de website toch met bepaalde vragen zit. In dat geval kan je de klantenservice van Veganbags contacteren. Dat kan je op verschillende manieren doen. Zo kan je telefonisch contact opnemen met Veganbags of een mail sturen. Op de website vind je ook een contactformulier terug en je kunt altijd een brief sturen naar het adres van de hoofdzetel. Op de website vind je ten slotte ook een chatvenster terug. In de regel krijg je binnen een werkdag een reactie terug. Heb je een klacht? Dan kan je best gebruik maken van het contactformulier of jouw klacht per mail doorgeven. Op klachten krijg je ten laatste 14 dagen later een inhoudelijk antwoord terug.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij een klant van Veganbags? Of heb je op een andere manier ervaring met dit bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar wat jij te vertellen hebt over Veganbags. Hoe zou je bijvoorbeeld de kwaliteit van de tassen beoordelen? Is het aanbod voldoende groot? Hoe zit het met de levertijd? En de prijs? Schrijf op deze pagina jouw review over Veganbags en help anderen deze webwinkel correct inschatten.

Reviews over Veganbags
Gerelateerde bedrijven
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Lataza logo
Lataza
2 beoordelingen
9
Samsonite logo
Samsonite
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Veganbags

Ons team van experts heeft Veganbags geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Veganbags bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Veganbags is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Veganbags is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Veganbags te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Veganbags.

Geplaatst op: 07-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super mooie tassen

Super toffe en mooie tassen. De levering is er snel en de service is ook snel en heel persoonlijk. Er zat zelfs een persoonlijk geschreven kaartje bij. Ik heb al veel vrienden en collegas overtuigd om er ook een te kopen.

Geplaatst op: 13-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Nadine P.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Veganbags
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Van Arendonk logo
Van Arendonk
4 beoordelingen
6,3
Lataza logo
Lataza
2 beoordelingen
9
Samsonite logo
Samsonite
3 beoordelingen
7,3
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Veganbags een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Veganbags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Veganbags actief?

Veganbags is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Veganbags reviews? Dan kun je naar de website van Veganbags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie