Vacanceselect logo

Vacanceselect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vacanceselect reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Vacanceselect logo
Website
Vacanceselect
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Vacanceselect

Met een aanbod van meer dan 31.000 camping accommodaties kan het niet anders dan dat jij bij Vacanceselect voor je vaknatie zal slagen. Zowel online als telefonisch zal het team voor je klaarstaan om de ideale vakantie samen te stellen. Allemaal afgestemd op jouw wensen en die van je familieleden. Natuurlijk wil je dan wel zeker weten dat Vacanceselect te vertrouwen is. Daarom verzamelen wij hier Vacanceselect ervaringen zodat jij weet niet voor verrassingen komt te staan.

Vacanceselect ervaringen

Niet voor niets is Vacanceselect uitgegroeid tot nummer 1 campingaanbieder van Europa. Hier staat een degelijk team aan de basis, maar ook een geweldig aanbod van campings en accomodaties. Zo is het assortiment het afgelopen jaar flink toegenomen met glampings. Alles om aan de wensen van hen klanten te voldoen. Ervaringensite.nl verzamelt voor diegene die hier een vakantie willen boeken de meest recente reviews. Hierdoor bouwen we gezamenlijk aan een transparant beeld van Vacanceselect zodat toekomstige klanten weten met wat voor bedrijf ze te maken krijgen. Heb jij Vacanceselect ervaringen dan horen wij dit uiteraard graag zodat je kan meebouwen aan dat transparante beeld van Vacanceselect.

Over Vacanceselect

Vacanceselect begon ooit 35 jaar geleden met een camping aan het Gardameer. Sindsdien staat gastvrijheid hoog in het vaandel en een aantal jaar later groeide de onderneming uit tot het verzorgen van accommodaties op meerdere plekken rond het Gardameer. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationale vakantieaanbieder waarbij alleen campings, glampings en vakantieparken worden aangeboden. Uitgerust met vrijwel alle belangrijke vakantie keurmerken mag je Vacanceselect een betrouwbare partner noemen en kan je gerust hier je vakantie boeken. Van een stacaravan op een grote camping in Italië tot een safaritent op een bijzondere plek in Kroatië. Vrijwel alles wat met campings en vakantieparken te maken heeft, biedt Vacanceselect aan.

De website als huisstijl van Vacanceselect is vorig jaar geheel vernieuwd. Per bestemming kan je overzichtelijk alle campings zien en per camping is goed te zien welke accommodaties er precies te verkrijgen zijn. Wat ons betreft is dat ook een groot pluspunt van Vacanceselect. Je weet wat voor accommodatie je boekt met goede foto's erbij. Dit geldt overigens ook over de camping of glamping. Daarbij is er meer als genoeg informatie te vinden zoals bijvoorbeeld welke taal er gesproken wordt aan de receptie. Super handig!

Reviews over Vacanceselect

Gerelateerde bedrijven

Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
Glamping4all logo
Glamping4all
2 beoordelingen
9
De Achterste Hoef logo
De Achterste Hoef
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Vacanceselect

Ons team van experts heeft Vacanceselect geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vacanceselect bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vacanceselect is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vacanceselect is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Vacanceselect. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vacanceselect.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super organisatie

De organisatie is super persoonlijk en vriendelijk. Er is nooit een telefonische wachtrij en je wordt altijd snel geholpen. De afhandeling van de terugboeken was ook snel geregeld toen onze vakantie helaas niet meer door kon gaan.

Geplaatst op: 11-03-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Jan V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vacanceselect


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Oad logo
Oad
2 beoordelingen
9
Glamping4all logo
Glamping4all
2 beoordelingen
9
De Achterste Hoef logo
De Achterste Hoef
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vacanceselect een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Vacanceselect. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vacanceselect actief?

Vacanceselect is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) campings en fietsvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vacanceselect reviews? Dan kun je naar de website van Vacanceselect gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie