Update.nl logo

Update.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Update.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1991
Update.nl logo
Website
update.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Update.nl

Er zijn voldoende webshops waar je zaken voor beeld en geluid, hard en software en tablets en adapters kunt kopen. Zo ook bij Update.nl. Deze specialist biedt echter net even meer als de gemiddelde aanbieder. Om je daar meer duidelijkheid over te verschaffen, hebben we onafhankelijke mening van bestaande klanten grondig doorgelezen en puntsgewijs voor je samengevat. Met die aanvullende informatie ben je prima in staat om de juiste keuze te maken en om eventueel ook in zee te gaan met Update.nl.

Over Update.nl

Update.nl is een bijzondere webshop. Bijzonder, omdat je rechtstreeks en vanuit eigen voorraad in kunt kopen. Bijzonder ook vanwege het feit dat je altijd kunt rekenen op telefonische ondersteuning van een van de gespecialiseerde medewerkers. Dat maakt Update.nl net even anders en maakt bovendien dat deze specialist de producten net even scherper aan kan bieden dan de reguliere aanbieder van accessoires, beeld en geluid, computer en tablets, hard- en software, kabels en adapters, netwerkapparatuur en opslag en domotica.

Waarom kiezen voor Update.nl?

Je kiest voor Update.nl vanwege het gigantische aanbod van topmerken dat het biedt. Daarbij koop je rechtstreeks en uit voorraad in, en dat is gunstig voor de prijs. Voorts ben je door voor deze expert te kiezen verzekerd van een zeer snelle levering, een zeer veilige betaalomgeving en krijg je eveneens de mogelijkheid om dertig dagen na te denken over jouw aankoop. Nog een reden om zaken te doen is het feit dat je direct contact op kunt nemen met een van de medewerkers, medewerkers die je prima verder kunnen helpen.

Is Update.nl betrouwbaar?

Ja, althans als we de beoordelingen van bestaande klanten grondig door hebben genomen. En er zijn meer zaken die wijzen op het feit dat je te maken hebt met een betrouwbare partner. Zo won de onderneming in 2017 de ICT Waarborg Award. Dat waarborg heeft het bedrijf overigens nog steeds in het bezit. Betrouwbaar is ook de manier van betalen. Zo is iDeal een betaalmethode, waarbij je dus veilig en in je eigen vertrouwde bankomgeving af kunt rekenen. Ook Paypal is een betaaloptie overigens, ook al een veilige en betrouwbare manier van betalen.

Klantenservice en klachten

Je kunt op verschillende manieren contact opnemen met Update.nl wanneer je vragen hebt of wanneer je van plan bent om een klacht bij deze organisatie neer te leggen.. Je kunt zoals al eerder gesteld belle m et de mensen van Update.nl, zoals ook een e-mail sturen een mogelijkheid is om vragen te stellen of een klacht te deponeren. Omdat ook het adres op de website te vinden is, kun je ook nog besluiten om op schriftelijke wijze een klacht in te dienen.

Wil jij ook beoordelen?

Niets blijkt zo buitengewoon waardevol als een beoordeling van iemand die al ervaring heeft met een bepaald product of een bepaalde dienst. Dergelijke recensies bieden je namelijk steeds onafhankelijke informatie en je nadrukkelijk helpen je bij het nemen van de beste beslissing. Om die reden vragen we jou om voortaan ook een recensie te schrijven van producten of diensten. Zo help je namelijk ook andere mensen wanneer die voor lastige keuzes staan.

Reviews over Update.nl

Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
16 beoordelingen
6,1
Huawei logo
Huawei
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

6,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Onze beoordeling over Update.nl

Update.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Update.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Update.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Update.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Update.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van update.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Update.nl.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geen positieve reacties IVM niets ontvangen levering

Bestellen ging vlot, gevolgd door betaling.
Bericht ontvangen van verzending. Werd geleverd door post.nl. Door drukke periode heb ik niet meteen willen reageren.
Na iets meer dan 10 dagen gevraagd waar levering blijft.
Antwoord, kijk bij de buren
Had ik reeds gedaan tijdens de 10 dagen
Antwoord, na deze tijd kunnen we post.nl niet meer lastig vallen. De track en trace informeert dat het zou geleverd zijn.

Ik heb betaald, geen goederen geleverd. Geen excuus, geen commerciële geste. Niets dus.
Toffe firma, NOT!

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
5/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Opgelicht

TV besteld. Bleek na zorgvuldig installeren kapot. Update.nl claimt dat ik de TV heb laten vallen. Is absolute onzin. Krijg mijn geld niet terug. Pas op, doe geen zaken met deze oplichters.

Geplaatst op: 15-10-2022
Laatst bewerkt op: 15-10-2022
Geschreven door: Ko O.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Hele goede prijs

Ik heb hier een wifi acces point gekocht en ik ben er enorm blij mee. Ik kan eindelijk weer gebruik maken van fatsoenlijk internet. De levering was zeer snel en de prijs was ook erg goed!

Geplaatst op: 20-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Roos R.

9 / 10
3/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Update.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Skala.nl logo
Skala.nl
2 beoordelingen
9
Alternate logo
Alternate
16 beoordelingen
6,1
Huawei logo
Huawei
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Update.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Update.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Update.nl actief?

Update.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Update.nl reviews? Dan kun je naar de website van Update.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie