UPC logo

UPC reviews, ervaringen en beoordelingen

UPC reviews, ervaringen en beoordelingen
37
UPC logo
Website
UPC
Categorie
Telecom

UPC ervaringen

Alle UPC ervaringen en beoordelingen kun je vinden op deze website. Heb jij ooit gebruik gemaakt van UPC en wil jij je ervaring delen met anderen? Wij geven je de mogelijkheid om een review of een beoordeling te plaatsen op onze website.

Over UPC

UPC is in Nederland één van de grootste aanbieders als het gaat om het aanbieden van televisie (digitaal en analoog) internet en telefonie. Op dit moment zijn circa 2 miljoen consumenten klant bij UPC. Bij UPC heb je de keus uit verschillende pakketten. Zo kun je het Alles in 1 pakket kiezen waarbij je telefonie, internet en tv kunt afnemen bij UPC, maar wellicht heb je alleen behoefte aan internet of tv van UPC. In het laatste geval kun je een pakket kiezen waarbij je alleen gebruik maakt van het Internet + TV pakket. Er zijn ook pakketten waarbij je kunt kiezen voor alleen telefonie, tv of internet. De prijs van een pakket bij UPC is afhankelijk van diverse factoren. Mogelijk kun je profiteren van acties die op dit moment bij UPC lopen.

UPC de juiste keuze

Mogelijk ben je niet zeker of een abonnement bij UPC wel de juiste beslissing is. Je hebt immers veel aanbieders in Nederland en de keus voor bijvoorbeeld een internetprovider is wel een belangrijke. Je kunt dan naar UPC ervaringen kijken en op basis van UPC ervaring kun je beslissen of je een abonnement gaat afsluiten bij UPC of juist niet. UPC ervaringen kunnen je dus helpen bij de keus voor een aanbieder van telefonie, internet en / of televisie.

Heb jij UPC ervaringen?

Ben je onlangs klant geworden van UPC of ben al enige tijd klant van UPC en wil jij je ervaring met UPC delen? Review UPC en deel je mening. Bezoeker van deze site kunnen op basis van jouw UPC ervaringen een afweging maken of ze al dan niet klant moeten worden van UPC. Misschien heb je wel te maken gehad met een slechte klantenservice of heb je al dagenlang geen internet door een storing. Dergelijk ervaringen willen mensen graag lezen. Uiteraard kun je ook een review plaatsen als je positieve ervaringen met UPC hebt.

Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
53 beoordelingen
4,6
USA SIM logo
USA SIM
3 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen
4,8
43% zou hier weer kopen
8 beoordelingen
Lees onze review over UPC

Ons team van experts heeft UPC geverifieerd op een aantal punten. De webshop van UPC bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. UPC is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

UPC is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van UPC. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van UPC.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Een ochtend wachten op bestelling die niet komt omdat ze geen huisnummer hebben

Ik heb dit nog nooit meegemaakt.
Ik bestel een PC bij Dell
UPS geeft aan om een ochtend vrij te houden voor een te bezorgen bestelling. In de middag berichten ze mij dat ze geen huisnummer door hebben gekregen van Dell waardoor ze niet konden afleveren.
Hoe kan je iets willen bezorgen als je geen huisnummer vermeld hebt.? En een klant een dag thuis laten zitten voor niets. Geen controle vooraf gehouden op postcode en huisnummer. Te stom voor woorden en nu weer weekend wachten en hopen dat in de rebound het alsnog is op te halen, want bezorgen kost mij weer een dag wachten. Plezierige call center medewerkster gesproken, prima, maar bedrijf heeft het niet op orde. Dit soort beginnersfouten mag UPS niet maken.

Geplaatst op: 19-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht service

Ik haat upc

Geplaatst op: 28-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Necla T.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Servicedesk is een drama

Ik zal oprecht zijn en een eerlijke beoordeling geven. Laten we met het goede beginnen. De producten van UPC zijn goed en de prijs ben ik tevreden over. Maar!!

De servicedesk is een groot drama. Als je ze nodig hebt zit je minuten lang in de wacht, wordt je van kastje naar de muur gestuurd en ben je eindeloos bezig om zaken voor elkaar te krijgen. Het is een hopeloze zaak en ik wordt er GEK VAN!!!

UPC moet zijn zaken maar eens op orde krijgen! Anders ben ik snel weg.

Geplaatst op: 30-10-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Upc slechte service

Onlangs ben ik verhuist en UPC komt om het Horizon/Telefonie/internet pakket wat ik heb in mijn nieuwe appartement aan sluiten. Dat was april jl.

Het gevolg was dat ik geen WIFI en geen telefoon had.

Met gevolg dat ik zonder het te weten over mijn limiet van mijn mobiele telefoon heen was.110 euro meer betalen. Na drie maanden is het opgelost en ik belde UPC voor een vergoeding. Het meisje aan de telefoon van UPC zou me terug bellen en dat heeft ze ook gedaan met de mededeling dat ik binnen 3 weken 155 euro terug gestort zou krijgen. Nu 5 weken later nog niets ontvangen, ik weer bellen nee zegt UPC nu dat kunnen ze wel zeggen maar het moet eerst worden goedgekeurd. En zo te zien is het niet goedgekeurd. Belachelijk voor woorden dat ze dan niets laten weten. Wel weer 80 euro afschrijven per maand en drie maanden niets gehad voor die 80 euro al met al ik ben helemaal klaar met UPC na 15 jaar klant te zijn geweest willen ze niets doen. Dus ze zijn liever een goede klant kwijt als dat ze wat water bij de wijn doen. Zeer slechte service vindt ik dat.

Geplaatst op: 17-09-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jelske

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
UPC is goed behalve het internet

Al tijden lang heb ik problemen met het internet. Ik heb meerdere malen aan de lijn gehangen met de servicedesk.

Ze stuurde een monteur en die kwam alles wel even oplossen. Nou die is vervolgens uren bezig geweest en moest nog eens terug komen. En ja dan moet ik nog een dag vrijnemen.

Uiteindelijk is het dan opgelost en toen merkte ik dat mijn internet het deed maar enorm traag was. Dus weer bellen en ik werd van kastje naar de muur gestuurd. Na veel bellen eindelijk een oplossing gevonden. Dus weer een monteur aan de deur. Die was wel snugger en had een fout ontdekt die de vorige monteur had gemaakt.

Nu is alles opgelost maar het blijft een drama het internet via UPC

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Ik ben tevreden en snap niet wat het probleem bij anderen is

Ik hoor heel vaak klachten over UPC maar ik heb echt nog nooit iets gehad en nog nooit klachten gehad. Alles werkt snel en goed.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
UPC is klantonvriendelijk

Continue problemen met UPC en als je dan navraag doet dan doen ze er helemaal niets aan. Internet ligt er telkens uit of is super traag. En maar bellen en maar bellen maar het levert je helemaal niets op.

Maar wel elke maand betalen! Nou ze mogen er in stikken want ik ga nooit meer zaken doen met die oplichters!

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over UPC
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
T-Mobile Thuis logo
T-Mobile Thuis
53 beoordelingen
4,6
USA SIM logo
USA SIM
3 beoordelingen
6,7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UPC een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 8 beoordelingen geplaatst over UPC. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 43% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UPC actief?

UPC is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) alles in 1 , internet , telefonie en televisie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UPC reviews? Dan kun je naar de website van UPC gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie