UNEFFECTED logo

UNEFFECTED reviews, ervaringen en beoordelingen

UNEFFECTED reviews, ervaringen en beoordelingen
4272
UNEFFECTED logo
Website
UNEFFECTED
Categorie
Mode

Reviews en ervaringen UNEFFECTED

Kleding is niet enkel iets dat je draagt uit praktische noodzaak. Het vertelt ook een verhaal. Het straalt uit wie jij bent en wat jouw persoonlijkheid is. Niet toevallig zijn er honderden stijlen op de markt van casual tot luxe, van sportief tot zakelijk. Is jouw stijl meer te vinden in de richting van de streetwear? Maar dan zonder toegiften te doen op kwaliteit en duurzaamheid? Dan is UNEFFECTED misschien wel net wat je zoekt en nodig hebt. Maar wat vertellen anderen over UNEFFECTED? Zijn de beoordelingen van dit bedrijf goed? Zijn de reviews positief? Zijn de ervaringen om over naar huis te schrijven? Dat is wat je hier kunt ontdekken. Zo weet jij alles wat je over UNEFFECTED moet weten nog voor het eerste bezoek.

Over UNEFFECTED

UNEFFECTED, of ook wel UNEFFECTED STUDIOS, is een bedrijf en een merk dat gespecialiseerd is in kleding in de stijl van streetwear. Het is de realisatie van een droom van vele jaren. De oprichters van UNEFFECTED hebben dan ook meer dan tien jaar ervaring in de kledingindustrie. Met die ervaring op zak besloten ze om in 2020 een eigen merk op te richten onder de naam UNEFFECTED. Contacten werden gelegd met Turkse en andere fabrikanten en een eigen stijl werd ontwikkeld. UNEFFECTED werkt uitsluitend met stoffen van hoge kwaliteit en legt de nadruk op de exclusiviteit van de designs, patronen en pasvormen. Alle producten van UNEFFECTED worden in Turkije gemaakt. Naast een uitmuntende kwaliteit mag je van UNEFFECTED ook een scherpe prijs en veel knowhow verwachten. Blijf je graag op de hoogte van nieuwe collecties of promoties? Dan kan je je inschrijven op de nieuwsbrief van UNEFFECTED!

Waarom kiezen voor UNEFFECTED?

Bij UNEFFECTED shop je vooral omwille van de geheel eigen stijl en de exclusiviteit van de designs. Je kunt er dan ook terecht voor een breed aanbod aan kleding. Wat dacht je bijvoorbeeld van categorieën als jeans, hoodies, t-shirts, overhemden, shorts, chinos, denim jassen en bovenkleding? Ben je op zoek naar iets specifiek? Dan kan je gebruik maken van de zoekfunctie op de website. Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor iemand? Dan kan je bij UNEFFECTED ook cadeaubonnen op de kop tikken. Goed om te weten is dat UNEFFECTED wereldwijd levert en gemiddeld bestellingen af kan ronden binnen de 1 à 3 werkdagen na bestelling. Sowieso ontvang je een track & trace code als je iets bestelt. Ben je toch niet tevreden of bedenk je je? Dan krijg je van UNEFFECTED 14 dagen de tijd om na ontvangst zonder opgave van reden retour te sturen.

Is UNEFFECTED betrouwbaar?

UNEFFECTED werd pas in 2020 opgericht maar kan steunen op een veel ruimere ervaring binnen de sector. Bovendien heeft UNEFFECTED ook samenwerkingsverbanden met enkele van de grootste fabrikanten in Turkije. Bovendien kan je altijd retour sturen en geniet je bij UNEFFECTED ook van een eigen klantendienst die je bij vragen en voor advies kunt contacteren. UNEFFECTED vind je terug op sociale media en op de website vind je informatie terug zoals het adres van de hoofdzetel. Is dat nog niet voldoende? Dan is het goed om te weten dat de verbinding met de webshop veilig is en je kunt betalen met een brede waaier aan opties zoals Bancontact, PayPal, Visa, Mastercard, Klarna en nog veel meer!

Klantenservice en klachten

Op de website van UNEFFECTED vind je heel wat informatie terug over het bedrijf. Zit je toch nog met vragen? Of ben je op zoek naar advies? Heb je misschien een klacht? Dan kan je best contact opnemen met de klantendienst van UNEFFECTED. Dat kan je doen door het contactformulier op de website in te vullen. Alternatief is het ook mogelijk om op sociale media een berichtje te sturen. Op de website vind je overigens ook een chatfunctie terug. In de meerderheid van de gevallen ontvang je binnen enkele werkdagen een antwoord. Een antwoord kan maximaal twee weken op zich laten wachten.

Wil jij ook beoordelen?

UNEFFECTED is een relatief nieuw merk op de scène van de streetwear. Het is dan ook logisch dat veel mensen enkel af kunnen gaan op reviews en ervaringen van anderen. Heb jij iets van UNEFFECTED in de kast hangen? Dan kan jouw beoordeling het verschil tussen een aankoop of een wegklikken zijn. Wat vind jij bijvoorbeeld van de kwaliteit van de kleding? En van het design? Is de prijs die gevraagd wordt fair? Zou je opnieuw kiezen voor UNEFFECTED of net niet?

Reviews over UNEFFECTED
Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Nieuwnieuw.com logo
Nieuwnieuw.com
2 beoordelingen
9
LolaLiza logo
LolaLiza
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen
6
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met UNEFFECTED

Ons team van experts heeft UNEFFECTED geverifieerd op een aantal punten. De webshop van UNEFFECTED bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. UNEFFECTED is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

UNEFFECTED is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van UNEFFECTED te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 07-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
I believe them to be a scam.

I believe this company to be a scam. Had the same issue a lot of other customers have had in regards to not receiving items and their customer support team being non existent. I bought a pair of cargo pants over a month ago still not received them. They did not provide UPS with the EDI info in order for the package to clear customs and be exported out of Belgium, even when UPS requested this info multiple times. This meant the package was returned to sender, I am still yet to receive a response from Uneffected BV. For anyone having difficulty with refund requests ask for a charge back/raise a dispute over the charge with your bank/credit card provider. Avoid buying from this company.

Geplaatst op: 14-02-2024
Laatst bewerkt op: 14-02-2024
Geschreven door: Louis

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over UNEFFECTED
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
i-Mania logo
i-Mania
39 beoordelingen
9,4
Nieuwnieuw.com logo
Nieuwnieuw.com
2 beoordelingen
9
LolaLiza logo
LolaLiza
7 beoordelingen
6,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is UNEFFECTED een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over UNEFFECTED. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is UNEFFECTED actief?

UNEFFECTED is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de UNEFFECTED reviews? Dan kun je naar de website van UNEFFECTED gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie