Tweak logo

Tweak ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

6 beoordelingen • 3,3
Tweak logo
Tweak ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
6 beoordelingen • 3,3
Beoordeling
6 beoordelingen
3,3
5 sterren
17%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
83%
3,3
3,3
3,3
3,3

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
12 beoordelingen
6,3
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10

Tweak ervaringen

Tweak beweert altijd om anders te zijn dan alle andere traditionele internetaanbieders. Wij zijn heel erg benieuwd naar jouw Tweak ervaringen. Heb je echt het idee dat Tweak het anders aanpakt? Of was je beter af geweest bij een traditionele aanbieder? Wij delen heel graag jouw Tweak ervaringen zodat je anderen kan helpen met het maken van een keuze. Als je zelf nog twijfelt over een nieuwe internetaanbieder dan kan je bij ons natuurlijk de ervaringen van anderen lezen. Je weet zo precies wat je kan verwachten en of dit de beste keuze is voor een nieuwe internetaanbieder. Zo helpen we elkaar een handje verder met de keuze voor een internetprovider.

Over Tweak

Tweak is onafhankelijk van de grote internetreuzen en heeft in iedere wijk een eigen netwerk opgezet. Hierdoor zijn ze zelf de baas over het netwerk en krijgen ze geen gezeur met een slechte verbinding waar ze zelf niets aan kunnen doen. Daarnaast ben jij als klant zelf de baas over je eigen internetverbinding. Je betaalt er tenslotte genoeg voor dus waarom mag je niet zelf keuzes maken? Dit maakt Tweak absoluut uniek vergeleken met andere internetproviders.

Snelste internet van Nederland

Tweak werkt met de laatste techniek en dit merk je in de snelheid. De internetprovider heeft zelfs het snelste internet van Nederland. Nergens kan je een snelheid van 1000 MB per seconde behalen. Doordat je het internet niet met andere providers hoeft te delen kan je direct profiteren van de volledige snelheid. Volgens de Tweak ervaringen krijg je altijd de beste service en volledige zeggenschap over je internet.

Televisie & Bellen

Je kan bij Tweak ook terecht voor een alles-in-1 pakket. Dit betekend dat je ook meteen kan bellen en televisie kijken. In het basispakket zit interactieve televisie inclusief 66 zenders. In het basispakket zit zelfs gratis HBO inbegrepen.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Tweak

profielfoto van Wouter
Wouter
11-10-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super snel internet in almere

Heb hier super snel internet voor mijn bedrijf! Goedkoop en makkelijk te installeren. Wat wilt een mens nog meer

profielfoto van Daphne
Daphne
31-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Flut bedrijf, onkundig, kastje naar de muur verhaal. Als ze zo doorgaan gaat dat ze de kop kosten, lijkt me. Ben blij dat ik er nu weg ben na een jaar ellende! Eerlijk waar, pfff

Nog nooit zo'n onbeschoft bedrijf meegemaakt!
Tv bar en boos. Lijkt meer op een legpuzzel iedere avond!
Internet valt geregeld weg, camerabeveilig van ons dus ook.
Kinderen studeren op De Technische Universiteit, kunnen soms gewoon hun werk op laptop niet doen.
80 mails over een weer naar hen gestuurd. Helpdesk kom je al helemaal niet verder mee! Wachttijd van 40 minuten is heel normaal daar!
Bezint eer ge begint!
Dus nooit aan beginnen, ze komen pas ook na de wettelijke bedenktijd de boel installeren, dus er is géén weg meer terug dan.
Doe er uw voordeel mee en betaal liever iets méér, dit is een gevalletje goedkoop is duurkoop!

profielfoto van Arie
Arie
03-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
waardeloze helpdesk

Zou ook graag de digitale Televisie willen beoordelen maar dat lukt bij tweak niet omdat voor elkaar te krijgen. Internet is prima maar de Helpdesk. Kan niet minder dan 1 ster geven. Bellen met tweak is een ramp om eindelijk te horen te krijgen dat je een mail moet sturen om iets in je pakket te wijzigen. Daar begint het grote negeren, je krijgt of geen reactie of duurt heel erg lang.
Stel ook vooral niet meer dan 1 vraag per mail want je krijgt alleen antwoord op je eerste vraag, 2 zinnen lezen en beantwoorden is echt not done bij Tweak.
Kan niet wachten tot mij jaar er op zit.

profielfoto van Bart
Bart
17-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tweak niet aan beginnen

Lees eerst de reviews voor u aan Tweak begint, heb ik helaas niet gedaan en ben er achter gekomen dat deze provider ver onder de maat is ,
slechte bereikbaarheid zoals lang in de wacht en het ligt altijd aan de klant
slechte tv beeld heel veel storing in het beeld
telefoon valt soms maar zo weg onder een gesprek.
adminstratie is een ellende
Na opzegging van Tweak de borg nog niet terug na 3 maand
Wat ben ik gelukkig weer terug bij KPN!

profielfoto van Bertje
Bertje
30-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Tweak slechte provider

Tweak internet is oke maar tv is een drama het is soms net een legpuzzel en dan de service is ook slecht het ligt altijd aan de klant nooit aan tweak en probeer ze maar eens te bereiken,bellen is ook slecht de verbinding valt onder het bellen zomaar weg,
Na opzegging na 2 maand de borg ook nog niet terug.
Ik zeg bekijk reviews van tweak en beoordeel

profielfoto van Michael
Michael
04-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
WAARDELOOS

Op 03-01-2018 om 14:55 (27 minuten aan de lijn) storing glasvezel verbinding gemeld. Medewerker zei dat hij niets aan de storing kon doen…probleem is meestal binnen 3 dagen verholpen….Vanmorgen 09:10 opnieuw gebeld (7,5 minuten..wordt beter!) met de melding dat er nog steeds geen zicht is op een oplossing maar dat het probleem zich alleen op mijn lijn voor doet. Ik ben pas 8 dagen klant bij u (uiteraard vooruit betaald € 365, -) en heb er nu al spijt van. Ik ben 7 jaar klant bij Solcon geweest met 1 storing van 15 minuten… Ik ben dus genoodzaakt vandaag een nieuwe provider te zoeken!! Uiteraard ben ik mij ervan bewust dat ik het geld gewoon af moet schrijven….maar ik zal mijn uiterste best doen om iedereen te waarschuwen voor de gebrekkige dienstverlening van Tweak/Cambrium.

Schrijf een review over Tweak

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
12 beoordelingen
6,3
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
DeltaFiber logo DeltaFiber
0 beoordelingen
10