Trivago logo

Trivago reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Trivago reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Trivago logo
Website
trivago.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Trivago

Het is zover — je staat op punt een reis te boeken. Trek je naar de zon, of eerder naar de bergen? De stad, het strand of het platteland? Niets is te gek. Hotelprijzen lopen wel eens sterk uiteen en daarom kan het nuttig zijn deze op voorhand grondig te vergelijken. Trivago speelt hier vlot op in dankzij een toegankelijk, uitgebreid platform. Vooraleer je je favoriete bestemmingen erop loslaat, lees je je best in omtrent de betrouwbaarheid van het bedrijf. Hoe zit het met Trivago’s klantenservice? Waarin maakt Trivago het verschil? Vandaag kom je het allemaal te weten.

Over Trivago

Trivago ontstond omstreeks 2005 te Düsseldorf, Duitsland. Het idee werd uitgedacht door drie vrienden die elkaar binnen het academische leven leerden kennen — Schrömgens Rolf, Vinnemeier Peter en Stubner Stephan. Het prille gebeuren voltrok zich volledig in een garage — zoals wel vaker het geval was bij startende ondernemingen. Toen 2006 aanbrak, werd Stephan professor. Hij werd vervangen door Siewert Malte. Vandaag de dag bestaat Trivago’s team uit een CEO (Hefer Axel), CFO (Tillmann Matthias), CDO (Forstbach Alexander), CTPO (Carter James) en CPO (Honnefelder Anja). Met een initiële investering van 1.4 miljoen, blijft het bedrijf vandaag de dag uitzonderlijk sterk groeien. Binnen Europa vormt het één van de belangrijkste schakels binnen de wereld van toerisme. Trivago’s aandelen zijn beschikbaar doorheen maar liefst 54 internationale markten. Het personeelsbestand werkt vanuit jarenlange expertise samen aan een steeds aangescherpte, innovatieve werking.

Waarom kiezen voor Trivago

Zoals hierboven reeds vermeld werd, wordt Trivago uitvoerig gebruikt ter het vergelijken van verscheidene hotels, activiteiten, huurwagens én vliegtickets. Dankzij intelligente systemen wordt er voortdurend gezocht naar het ideale kostenplaatje voor wat het is waarnaar je op zoek bent. Boekingssites zoals Agoda, Vrbo, booking.com, Expedia en meer worden naast elkaar gelegd en in een mum van tijd voor je vergeleken. Trivago schotelt je het beste resultaat voor. Met slechts enkele muisklikken voeg je je gewenste reisduur, reizigersaantal, bestemming en kamers in. Verkies je een hotel, appartement of eerder een huis? Ook dit duid je gemakkelijk aan. Bezoekersrecensies geven je een helder beeld van locaties die je interesse prikkelen. Kortom: je reizen voorbereiden ging nooit eerder zo vlot. Ontdek gerust zelf wat Trivago’s concept voor je kan brengen.

Is Trivago betrouwbaar?

Trivago draagt haar waarden hoog in het vaandel. Er wordt voortdurend toegezien op een behoud en naleven ervan. Trivago’s cultuur gaat uit van humane, emotionele intelligentie. Trivago zou Trivago niet zijn, zonder haar menselijke kwaliteiten. Een talrijk team van experts, creatievelingen, ondernemers en meer werken samen aan Trivago zoals het vandaag de dag geworden is en zoals het in de toekomst zal worden. Een snelle, onbevooroordeelde, intuïtieve zoektocht is waarop je rekent wanneer je gebruik maakt van Trivago’s diensten. Dit gebeurt allemaal om je van het ideale hotel te voorzien. Daarnaast wordt er sterk ingezet op marketing- en reclamedoeleinden. Alle schakels waarmee Trivago in zee gaat worden met dezelfde inclusiviteit, flexibiliteit en aanpak benaderd. Wie reizen wilt, denkt Trivago niet meer weg.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag, opmerking of suggestie? Zit je met een neer te leggen klacht? Ben je actief binnen het digitale gebeuren en ga je graag een samenwerking aan? Trivago’s team staat doorlopend voor je klaar — dit zowel voor particulieren als bedrijven. Op Trivago’s website vind je een uitgebreid overzicht aan eerder gestelde vragen terug. Deze brengen alvast verdere verduidelijking. Bovendien is Trivago actief op Facebook, Twitter, Instagram, YouTube én LinkedIn.

Wil jij ook beoordelen?

Op basis van ervaringen van huidige Trivago-gebruikers, kwam je vandaag tot een helder besluit. Je ontdekte meer over het aanbod, unieke kwaliteiten en werking van het bedrijf. Boekte je ondertussen een eerste reis en ben je tevreden over het verloop van boeking tot terugkomst? Aarzel niet een eigen ervaring neer te pennen. Op deze manier help je andere zoekenden weer verder.

Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
2 beoordelingen
7,5
Webshop.acsi.eu logo
Webshop.acsi.eu
2 beoordelingen
9
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5
5,3
40% zou hier weer kopen
16 beoordelingen
Ervaringen met Trivago

Ons team van experts heeft Trivago geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Trivago bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Trivago is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Trivago is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van trivago.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Chateau de Jalnay

Deze zomer ben ik met mijn 2 kinderen bij Chateau de Jalnay geweest in Glenouze. Wat een fantastische lokatie en warm ontvangst door de gastheer en gastvrouw. Het zwembad is groot en de temperatuur is heerlijk. De kinderen hebben er ontzettend van genoten. S’avonds hebben we er heerlijk gegeten en werd er zelfs iets speciaals voor de kinderen klaar gemaakt. Kortom echte aanrader. Lieve groet van Fam. Hendriks

Geplaatst op: 06-09-2018
Geschreven door: Fam. H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Ervaring Guesthouse Luxury Navona, Rome

Het guesthouse Luxury Navona in Rome is een uitstekende plek als uitvalsbasis voor een paar dagen Rome. Het prachtig gerenoveerde guesthouse ziet er meer dan goed uit, kamer en badkamer waren schoon en ruim genoeg en de ontvangst met koffie was ronduit geweldig. De service en de vriendelijkheid waren zeer goed.
De ligging is top. Met diverse pleinen en heerlijke straatjes en het prachtige Piazza Navona op loopafstand. Ook het Vaticaan en halte 6 van de hop on hop off bussen bereik je lopend binnen 5 minuten. Een absolute aanrader voor een bezoek aan een heerlijke stad.

Geplaatst op: 22-10-2017
Geschreven door: Manon D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Hotel Blitz

Hotel met familiale sfeer. Zeer vriendelijke gastgever, Peter, die informeerde naar de voorbije uitstap en die vele tips gaf voor verdere uitstappen. Serveerster, Dolly, is een geweldige meid. Ook de rest van het personeel zeer vriendelijk en geen moeite is teveel. wij hadden een zeer mooie kamer met zicht op de bergen. De bedden ( boxspring) waren van heel goede kwaliteit. Iedere dag was een verrassing als je op de kamer terugkwam, de bedden waren steeds op een verschillende manier opgemaakt, een streling voor het oog. De badkamer is erg gerieflijk. Het eten was er uitstekend, iedere dag kan je er kiezen uit 4 verschillende hoofdgerechten en een aanpassing is geen probleem. Mooie sauna staat ter beschikking. Bezochte uitstappen na voorstel van de gastgever: zugspitze, Heiterwangersee en Plansee, de hangbrug van Erhwald, en niet te vergeten de mooie wandelwegen die vanaf het hotel en de nabije omgeving vertrekken. Wij hadden een super leuke vakantie en gaan zeker nog terug.

Geplaatst op: 02-08-2016
Geschreven door: Booms

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!!

Hotel Scalpoliella in Cava de Tirreni, Italie

Gastvrij! Keurige bediening.
Uitstekende bedden.
Prima ontbijt met veel vers fruit.
Goed diner.
Minpunt is dat het hotel net iets te ver van het stadje ligt, je moet met de auto.
Alles bijelkaar: voor herhaling vatbaar!

Geplaatst op: 02-05-2018
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Best ok om te boeken

Door de reclame wilde ik wel eens kijken op Trivago. De website heeft een groot aanbod moet ik toegeven alleen je wordt wel overladen met informatie. Is dus niet altijd even prettig werken. Maar dat is alles. Verder prima hoor en zou er zeker wel eens iets willen boeken.

Geplaatst op: 15-07-2015
Geschreven door: Frans

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Neutraal over Trivago

Kan niet echt zeggen dat het een prettige site is. De site overlaad je met informatie. En om nou te zeggen dat ze echt beter zijn. Denk dat ze in plaats van al die reclames meer aandacht moeten hebben voor gebruiksvriendelijkheid. Ik gebruik net zo lief Booking.com

Geplaatst op: 24-01-2015
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Gezin met kinderen van vier jaar

Pluspunten prachtige zwembaden voor alle leeftijden. Mooi en grote restaurant met veel keus. Goede wifi.

Negatieve punten.

Overdreven harde muziek aan alle zwembaden, strandbar, avondshow en kinderenshow. In de mate dat ouders vroegtijdig de show verlaten. Op klachten wordt eigenlijk niet gereageerd, zelfs niet als mensen de zaal verlaten... Partnight op het strand... Wij zaten op de vijfde verdieping... De muziek stond zo luid alsof de box op het terras stond... Klachten wordt niets meegedaan... Voor de rust en slapen voor 24.00 uur moet je hier niet zijn.

Algemene conclusie. Prachtig hotel, prachtige zwembaden maar geen herhaling voor ons en verschillende andere gezinnen die jonge kinderen hebben. Teveel lawaai, echt om soms gewoon gek van te worden...

Geplaatst op: 17-09-2018
Geschreven door: Bart

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Boeking hotel in durbuy

Ik boek met trivago voor hotel Victoria in durbuy voor 22 juni aan de ongelooflijke prijs van 45 euro maar wordt doorverwezen naar Booking.com en kom uiteindelijk uit op hotel Domus Victoria in Italie. Hoe is dat mogelijk?

Geplaatst op: 17-02-2018
Geschreven door: Geert S.

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Trivago misleidend

Trivago toont steevast lage vanaf prijzen die je interesse wekken maar het is mij nog nooit gelukt om voor dat bedrag een hotelkamer te boeken. Integendeel, de uiteindelijke prijs is vaak aanzienlijk hoger. Hadden ze die prijs in het begin getoond was ik meteen afgehaakt. Nu doe je al die moeite om uiteindelijk erachter te komen dat het kennelijk een soort verleidingstruc is om je naar een site te loodsen.
Jammer, maar voor mij is het TrivaGO

Geplaatst op: 11-06-2018
Geschreven door: JL

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Behoorlijk incompleet

Zoekopdracht "Oostenrijk" in Trivago geeft een aantal hotels. Bij klikken op één van de hotels kom ik op booking.com. Daar kaartweergave inschakelen geeft direct legio hotels meer dan ik op Trivago zag en zie. Wat vergelijken van het grootste aanbod? Redelijk miezerig aanbod naar mijn mening.

Geplaatst op: 18-03-2018
Geschreven door: Hajo H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Trivago is slecht

Willen jullie STOPPEN met reclame spammen op tv?

Ik word niet goed van die reclame. Het komt 100 keer pet uur op tv. Het is al zo oud en jullie app en website zijn waardeloos. De prijzen van trivago kloppen niet met de daadwerkelijke prijzen van het hotel.

Tripadvisor is beter.

DUS STOP MET RECLAME SPAMMEN.

Als jullie niet een beetje gas terug nemen met die reclame spammen, dan zal ik verdere maatregelen moeten nemen zoals bijvoorbeeld; op elke blog website etc publiceren dat er geen ruk van jullie prijzen kloppen en dit kan ik bewijzen door screenshots en bonnetjes van het hotel etc...

Dus STOP met reclame SPAMMEN

Geplaatst op: 10-03-2018
Geschreven door: STOP M.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Misleidend en bedriegend

Prijzen duurder dan rechtstreeks bij hotel. Er klopt niks van de mooie praatjes van die inmiddels vreselijk irritante reclame. Vermijden dus.

Geplaatst op: 01-03-2018
Geschreven door: Erik

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Klopt niets van!

Op dit moment zitten we in Australië en willen we graag naar Los Angeles. Aangezien andere vergelijkers weinig laten zien klik ik op een reclame van Trivago. Even zoeken en BINGO! Een hotel binnen ons budget voor 2 nachten. € 100,= in een goed hotel vlakbij het vliegveld! Dus ik klik door. Ik weet niet in welke valuta ze rekenen, want de kamer is ineens € 376,=. Waar is die € 100,= beleven?
Ik zoek nog even verder bij Trivago en overal hetzelfde verhaal. Je bent beter af bij de grotere boekingssites dan bij deze "vergelijker".

Geplaatst op: 28-09-2017
Geschreven door: Johan

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verlenging

Na een jaar wordt alles gewoon verlengd. Zelfs al neem je gelijk contact met ze op.
De prijs is dan ook maar gewoon wat hoger.
Geen manier van zaken doen.

Geplaatst op: 15-08-2017
Geschreven door: Marlie Z.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel te duur

ff gekeken voor dana beach hurghada normaal 55 euro per nacht jullie vragen een belachelijke prijs van 1550 dollar voor 7 nachten !! wat een tillers zijn jullie trivago !!

Geplaatst op: 16-08-2015
Geschreven door: Ron

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Trivago


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Tsjecho Reizen logo
Tsjecho Reizen
2 beoordelingen
7,5
Webshop.acsi.eu logo
Webshop.acsi.eu
2 beoordelingen
9
Trainline logo
Trainline
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trivago een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 16 beoordelingen geplaatst over Trivago. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trivago actief?

Trivago is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) hotels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trivago reviews? Dan kun je naar de website van Trivago gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie