Trivago logo

Trivago ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

15 beoordelingen • 4,9
Bezoek de website
Trivago logo
Trivago ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
15 beoordelingen • 4,9
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
15 beoordelingen
4,9
5 sterren
20%
4 sterren
13%
3 sterren
7%
2 sterren
13%
1 ster
47%
4,9
4,9
4,9
4,9

Gerelateerde bedrijven

Fox reizen logo Fox reizen
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
1 beoordelingen
9
TUI Cars logo TUI Cars
1 beoordelingen
9

Trivago ervaringen

Trivago is een online vergelijkingssite voor als je zelf graag je vakantie wilt boeken. Je kan hier opzoek gaan naar het perfecte hotel en deze vergelijken bij diverse hotel verhuurwebsites. Je hebt zo altijd de laagste prijs voor jouw hotel overnachting. Met behulp van de Trivago ervaringen weet je ook nog eens of een hotel voldoet aan jouw wensen. Twijfel je nog een beetje aan de betrouwbaarheid van de online vergelijkingssite? Natuurlijk begrijpen we dat en helpen we je graag aan Nederlandse Trivago ervaringen. Je weet zo precies of je de website kan vertrouwen voor het boeken van jouw droomreis. Natuurlijk kan je ook je eigen Trivago ervaringen hier achterlaten.

Over Trivago

Trivago is gespecialiseerd in het vergelijken van prijzen van hotels. De laatste jaren is de website verder uitgebouwd om naast het vergelijken van prijzen ook hotels op te zoeken. Je kan zo op de website terecht om opzoek te gaan naar betaalbare hotels op jouw vakantiebestemming. Hierbij kan je zelf precies aangeven waar een hotel aan mag voldoen. Aan de hand van Trivago ervaringen van andere weet je van te voren wat je kan verwachten en wat de eventuele minpunten zijn aan een hotel. Je kan zo zelf kiezen welk hotel het beste bij je past.

Een hotel boeken met de beste opties

Als je in een hotel verblijft dan heb je misschien bepaalde eisen waar het hotel aan moet voldoen. Neem bijvoorbeeld een gratis Wifi verbinding of een zwembad op het dak. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het aanvinken en Trivago zoekt de beste optie. Uiteraard kan je ook bepalen in welke omgeving je graag wil verblijven. Vink in Parijs bijvoorbeeld de Eifeltoren aan en Trivago gaat op basis van afstand van de Eifeltoren een geschikt hotel zoeken. Dit kan natuurlijk ook in iedere andere willekeurige stad waarbij je dicht in de buurt van bezienswaardigheden wilt verblijven.

Zelf je vakantie regelen op basis van prijs

Trivago zoekt altijd op basis van prijs per nacht. Hierbij wordt er rekening gehouden met eindeloze mogelijkheden. Het is mogelijk om zelf een budget te bepalen en op basis hiervan je eisen vast te stellen. Stel online in hoeveel geld je wilt uitgeven aan jouw vakantie en zoek de meest goedkope optie bij Trivago.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Trivago

profielfoto van Fam. H.
Fam. H.
06-09-2018
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Chateau de Jalnay

Deze zomer ben ik met mijn 2 kinderen bij Chateau de Jalnay geweest in Glenouze. Wat een fantastische lokatie en warm ontvangst door de gastheer en gastvrouw. Het zwembad is groot en de temperatuur is heerlijk. De kinderen hebben er ontzettend van genoten. S’avonds hebben we er heerlijk gegeten en werd er zelfs iets speciaals voor de kinderen klaar gemaakt. Kortom echte aanrader. Lieve groet van Fam. Hendriks

profielfoto van Manon D.
Manon D.
22-10-2017
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring Guesthouse Luxury Navona, Rome

Het guesthouse Luxury Navona in Rome is een uitstekende plek als uitvalsbasis voor een paar dagen Rome. Het prachtig gerenoveerde guesthouse ziet er meer dan goed uit, kamer en badkamer waren schoon en ruim genoeg en de ontvangst met koffie was ronduit geweldig. De service en de vriendelijkheid waren zeer goed.
De ligging is top. Met diverse pleinen en heerlijke straatjes en het prachtige Piazza Navona op loopafstand. Ook het Vaticaan en halte 6 van de hop on hop off bussen bereik je lopend binnen 5 minuten. Een absolute aanrader voor een bezoek aan een heerlijke stad.

profielfoto van Booms
Booms
02-08-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Hotel Blitz

Hotel met familiale sfeer. Zeer vriendelijke gastgever, Peter, die informeerde naar de voorbije uitstap en die vele tips gaf voor verdere uitstappen. Serveerster, Dolly, is een geweldige meid. Ook de rest van het personeel zeer vriendelijk en geen moeite is teveel. wij hadden een zeer mooie kamer met zicht op de bergen. De bedden ( boxspring) waren van heel goede kwaliteit. Iedere dag was een verrassing als je op de kamer terugkwam, de bedden waren steeds op een verschillende manier opgemaakt, een streling voor het oog. De badkamer is erg gerieflijk. Het eten was er uitstekend, iedere dag kan je er kiezen uit 4 verschillende hoofdgerechten en een aanpassing is geen probleem. Mooie sauna staat ter beschikking. Bezochte uitstappen na voorstel van de gastgever: zugspitze, Heiterwangersee en Plansee, de hangbrug van Erhwald, en niet te vergeten de mooie wandelwegen die vanaf het hotel en de nabije omgeving vertrekken. Wij hadden een super leuke vakantie en gaan zeker nog terug.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
02-05-2018
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitstekend!!

Hotel Scalpoliella in Cava de Tirreni, Italie

Gastvrij! Keurige bediening.
Uitstekende bedden.
Prima ontbijt met veel vers fruit.
Goed diner.
Minpunt is dat het hotel net iets te ver van het stadje ligt, je moet met de auto.
Alles bijelkaar: voor herhaling vatbaar!

profielfoto van Frans
Frans
15-07-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Best ok om te boeken

Door de reclame wilde ik wel eens kijken op Trivago. De website heeft een groot aanbod moet ik toegeven alleen je wordt wel overladen met informatie. Is dus niet altijd even prettig werken. Maar dat is alles. Verder prima hoor en zou er zeker wel eens iets willen boeken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-01-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Neutraal over Trivago

Kan niet echt zeggen dat het een prettige site is. De site overlaad je met informatie. En om nou te zeggen dat ze echt beter zijn. Denk dat ze in plaats van al die reclames meer aandacht moeten hebben voor gebruiksvriendelijkheid. Ik gebruik net zo lief Booking.com

profielfoto van Bart
Bart
17-09-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Gezin met kinderen van vier jaar

Pluspunten prachtige zwembaden voor alle leeftijden. Mooi en grote restaurant met veel keus. Goede wifi.

Negatieve punten.

Overdreven harde muziek aan alle zwembaden, strandbar, avondshow en kinderenshow. In de mate dat ouders vroegtijdig de show verlaten. Op klachten wordt eigenlijk niet gereageerd, zelfs niet als mensen de zaal verlaten... Partnight op het strand... Wij zaten op de vijfde verdieping... De muziek stond zo luid alsof de box op het terras stond... Klachten wordt niets meegedaan... Voor de rust en slapen voor 24.00 uur moet je hier niet zijn.

Algemene conclusie. Prachtig hotel, prachtige zwembaden maar geen herhaling voor ons en verschillende andere gezinnen die jonge kinderen hebben. Teveel lawaai, echt om soms gewoon gek van te worden...

profielfoto van Geert S.
Geert S.
17-02-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
boeking hotel in durbuy

Ik boek met trivago voor hotel Victoria in durbuy voor 22 juni aan de ongelooflijke prijs van 45 euro maar wordt doorverwezen naar Booking.com en kom uiteindelijk uit op hotel Domus Victoria in Italie. Hoe is dat mogelijk?

profielfoto van JL
JL
11-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Trivago misleidend

Trivago toont steevast lage vanaf prijzen die je interesse wekken maar het is mij nog nooit gelukt om voor dat bedrag een hotelkamer te boeken. Integendeel, de uiteindelijke prijs is vaak aanzienlijk hoger. Hadden ze die prijs in het begin getoond was ik meteen afgehaakt. Nu doe je al die moeite om uiteindelijk erachter te komen dat het kennelijk een soort verleidingstruc is om je naar een site te loodsen.
Jammer, maar voor mij is het TrivaGO

profielfoto van Hajo H.
Hajo H.
18-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
behoorlijk incompleet

Zoekopdracht "Oostenrijk" in Trivago geeft een aantal hotels. Bij klikken op één van de hotels kom ik op booking.com. Daar kaartweergave inschakelen geeft direct legio hotels meer dan ik op Trivago zag en zie. Wat vergelijken van het grootste aanbod? Redelijk miezerig aanbod naar mijn mening.

profielfoto van STOP M.
STOP M.
10-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Trivago is slecht

Willen jullie STOPPEN met reclame spammen op tv?

Ik word niet goed van die reclame. Het komt 100 keer pet uur op tv. Het is al zo oud en jullie app en website zijn waardeloos. De prijzen van trivago kloppen niet met de daadwerkelijke prijzen van het hotel.

Tripadvisor is beter.

DUS STOP MET RECLAME SPAMMEN.

Als jullie niet een beetje gas terug nemen met die reclame spammen, dan zal ik verdere maatregelen moeten nemen zoals bijvoorbeeld; op elke blog website etc publiceren dat er geen ruk van jullie prijzen kloppen en dit kan ik bewijzen door screenshots en bonnetjes van het hotel etc...

Dus STOP met reclame SPAMMEN

profielfoto van Erik
Erik
01-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Misleidend en bedriegend

Prijzen duurder dan rechtstreeks bij hotel. Er klopt niks van de mooie praatjes van die inmiddels vreselijk irritante reclame. Vermijden dus.

profielfoto van Johan
Johan
28-09-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klopt niets van!

Op dit moment zitten we in Australië en willen we graag naar Los Angeles. Aangezien andere vergelijkers weinig laten zien klik ik op een reclame van Trivago. Even zoeken en BINGO! Een hotel binnen ons budget voor 2 nachten. € 100,= in een goed hotel vlakbij het vliegveld! Dus ik klik door. Ik weet niet in welke valuta ze rekenen, want de kamer is ineens € 376,=. Waar is die € 100,= beleven?
Ik zoek nog even verder bij Trivago en overal hetzelfde verhaal. Je bent beter af bij de grotere boekingssites dan bij deze "vergelijker".

profielfoto van Marlie Z.
Marlie Z.
15-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verlenging

Na een jaar wordt alles gewoon verlengd. Zelfs al neem je gelijk contact met ze op.
De prijs is dan ook maar gewoon wat hoger.
Geen manier van zaken doen.

profielfoto van Ron
Ron
16-08-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
veel te duur

ff gekeken voor dana beach hurghada normaal 55 euro per nacht jullie vragen een belachelijke prijs van 1550 dollar voor 7 nachten !! wat een tillers zijn jullie trivago !!

Schrijf een review over Trivago

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Fox reizen logo Fox reizen
1 beoordelingen
8
Kesvisum logo Kesvisum
1 beoordelingen
9
TUI Cars logo TUI Cars
1 beoordelingen
9