Travelski logo

Travelski reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Travelski reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1980
Travelski logo
Website
Travelski
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en ervaringen Travelski

Zoek je een betrouwbaar adres om een skivakantie te boeken? Dan heb je heel erg veel te kiezen. Een van de aanbieders van dergelijke vakanties is Travelski. We vatten hier voor je samen wat deze specialist je kan bieden, en dat op basis van de reviews en ervaringen. Vervolgens is het aan jou om eventueel ook voor Travelski te kiezen.

Over Travelski

Travelski is ontstaan door het samengaan van Snowtime en Travelski. Het geldt als een specialist in het aanbieden van skivakanties in Frankrijk. Bovendien geniet het bekendheid vanwege het organiseren van verschillende evenementen zoals bijvoorbeeld de Dutchweek, de Winterstarter en de SnowParade. Travelski doet er steeds alles aan om het iedereen naar de zin te maken. Persoonlijk contact is een belangrijk onderdeel binnen de werkwijze van deze specialist in skivakanties, die bovendien voor elk gezelschap en voor elke gelegenheid de leukste skivakanties aan kan bieden.

Waarom kiezen voor Travelski?

Je kiest voor Travelski als je waarde hecht aan een persoonlijk contact en een beroep wilt doen op medewerkers met ervaring en expertise. De aanbieder van skivakanties kan maatwerk leveren en kan je zowel vakanties in de bekende skioorden aanbieden maar heeft ook leuke, wat kleinere skipistes voor je in de aanbieding. Ook wat betreft de accommodaties heb je bij Travelski veel te kiezen. Daardoor kun je de accommodatie aanpassen aan het gezelschap waarmee je van je vakantie gaat genieten. Ook als après ski belangrijk is of je tijdens de skivakantie ook wilt genieten van wellness heeft Travelski zo zijn specifieke plaatsen voor je in de aanbieding. Er is een passende skivakantie in elke vakantie en altijd weer weet Travelski te verrassen door de vakanties tegen een scherpe prijs aan te bieden.

Is Travelski betrouwbaar?

De reviews en ervaringen vormen een mooie graadmeter als het gaat om de betrouwbaarheid van een onderneming. Wat dat betreft zit Travelski aan de goede kant van de score. De beoordelingen zijn zeer positief en klanten belonen de aanbieder van skivakanties op een hoog rapportcijfer. De persoonlijke benadering voelt vertrouwd zoals ook de mogelijkheid om gratis te annuleren tot dertig dagen voor aankomst bijzonder gewaardeerd wordt. Veelzeggend is dat veel van de mensen die een vakantie boeken via Travelski dit ook blijven doen, ook jaren na de eerste skivakantie.

Klantenservice en klachten

Het zal je geen enkele moeite kosten om contact te leggen met Travelski en om een vraag te stellen of een klacht in te dienen. Je kunt gewoon bellen met de aanbieder van skivakanties, zoals je ook kunt kiezen voor de chatfunctie en voor het sturen van een e-mail. Contact leggen via de social media kanalen Facebook en Instagram is eveneens mogelijk. Abonneer je vooral ook op de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je geen enkele aanbieding of speciale actie meer mist.

Wil jij ook beoordelen?

Door het maken van beoordelingen kun jij andere mensen ook helpen bij het maken van soms best lastige keuzes. Je biedt andere mensen onafhankelijke, praktische en eerlijke informatie die ze echt helpt om de juiste keuzes te maken. Mocht je nog geen beoordelingen maken, dan vragen we je om dat voortaan wel te doen. Het is een prachtig voorbeeld van een kleine moeite, een groot plezier.

Reviews over Travelski

Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
46 beoordelingen
6
TUI logo
TUI
117 beoordelingen
5,5
Summit travel logo
Summit travel
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9,3
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Ervaringen met Travelski

Het bedrijf Travelski is geverifieerd door ons. De webshop Travelski is al sinds 2004 een betrouwbare partij om te bestellen. Travelski is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Travelski maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Travelski is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Travelski te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Top ervaring. De annulering snel en goed afgehandeld.

Eva heeft deze annulering zeer goed en adequaat afgehandeld. Direct de bevestiging en ze begreep mijn beweegredenen. Goede communicatie! Echt een aanrader. De boeking zelf ging ook snel en goed!

Geplaatst op: 17-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jorgen S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf

Vond het wintersportbedrijf de beste waarde bij het onderzoeken. Zeer benaderbaar altijd beschikbaar om eventuele vragen te beantwoorden. Zeer flexibel voor onze eisen. Eerlijk en niet moeilijk te verkopen. Het voelt alsof ze er altijd voor je zijn. Beveel ze ten zeerste aan.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rayan V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Travelski


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
46 beoordelingen
6
TUI logo
TUI
117 beoordelingen
5,5
Summit travel logo
Summit travel
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Travelski een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Travelski. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Travelski actief?

Travelski is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) wintersport.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Travelski reviews? Dan kun je naar de website van Travelski gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie