Travelbird logo

Travelbird ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

18 beoordelingen • 7,1
Travelbird logo
Travelbird ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
18 beoordelingen • 7,1
Beoordeling
18 beoordelingen
7,1
5 sterren
33%
4 sterren
33%
3 sterren
11%
2 sterren
0%
1 ster
22%
7,1
7,1
7,1
7,1

Gerelateerde bedrijven

Belvilla logo Belvilla
25 beoordelingen
3,4
Flixbus logo Flixbus
1 beoordelingen
10
Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
7

Travelbird ervaringen

Travelbird ervaringen van consumenten kunnnen jou van te voren een goede indicatie geven over hoe Travelbird in elkaar zit. Ben jij dus opzoek naar Travelbird ervaringen lees dan gauw verder!

Over Travelbird

Op het internet vind je allerlei vakantiewebsites. Op iedere vakantie website staan allerlei aanbiedingen en reizen naar tal van bestemmingen. De oprichters van Travelbird vonden dat er overzicht moest komen omdat ze door de bomen het bos niet meer zagen. Je wilt namelijk wel een vakantie boeken naar de leukste bestemming. Travelbird probeert op vakanties aan te bieden naar locaties waar jij naar op zoek bent. Je kunt op de website snel kijken of de locatie iets is. Is het iets? Dan kun je direct boeken. Travelbird biedt in ieder geval dagelijks de beste vakantie aanbiedingen aan. Het aanbod is gevarieerd. De ene is het een reis naar het verre buitenland en de andere keer is het een leuk uitstapje naar een bestemming in de buurt. Wat in ieder geval belangrijk is, is dat de prijs aantrekken en laag is. Je moet in ieder geval dezelfde dag nog beslissen of de betreffende vakantiebestemming die wordt aangeboden iets voor jou is. Is de bestemming niks, dan kun je de volgende dag kijken of er andere leuke bestemmingen zijn.

Travelbird reviews

Heb je ervaringen met Travelbird of ben je op zoek naar ervaringen van mensen met Travelbird? Lees dan deze pagina aandachtig en kijk of je iets met de meningen en beoordelingen kunt van andere mensen.

Heb jij Travelbird ervaringen?

Ben je onlangs op vakantie geweest en heb je deze reis geboekt via Travelbird? Graag horen we van jou wat je travelbird ervaringen zjin? Heb je opmerkingen, aanmerkingen of complimenten over hoe alles was geregeld? Ook dat horen we graag van je. Net als eventuele travelbird klachten.
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Travelbird

profielfoto van Lubomir
Lubomir
18-01-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dr.

I want to express high appreciation with the efforts of your empoyee GabriëlleVakantieadviseur who managed to solve a huge delay by CarDelMar insurance refund.
kind regards,
lubomir

profielfoto van Simon
Simon
20-08-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verblijf in Tolkamer

Heerlijk Diner. leuk enthousiast personeel.
Prachtige gelegnheid om mijn hobby, scheepvaart te bekijken onder het genot van een drankje.

profielfoto van Joost
Joost
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Een woord! Top!

Travelbird komt iedere keer weer met erg leuke vakantiesbestemming of dagjesuit! Vaak zijn het wel dingen welke ik zelf zou kunnen kiezen, maar dat maakt het juist ook zo toegankelijk.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Naar Tenerife voor bijna niks

Net een reisje geboekt naar Tenerife. Ga voor 7 dagen inclusief vlucht voor maar 279 euro. Nou probeer dat maar eens ergens anders te vinden. Travelbird heeft top aanbiedingen en moet je zeker ook eens kijken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
16-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
YEAHHHHHH

Yeahhhh! Ik wou al zo lang naar Athene en door een super actie op Travelbird ga ik eindelijk! Dankjewel Travelbird!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super leuke vakantie gehad

Ik kijk altijd eerst rond maar kwam toen uit bij Travelbird nadat ik een reclame had gezien. Ze hebben zoveel leuke acties en als je een weekendje weg wil dan kan je echt leuke dealtjes scoren.

Ik ben laatst weg geweest met mijn moeder voor een weekendje in de Ardennen. Was echt heerlijk en heb super genoten. Voor maar 59 Euro hadden we een top weekend en de accommodatie was geweldig.

Volgende keer ga ik eerst naar Travelbird.nl om te kijken voor een leuk reisje.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-09-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
waar voor je geld!

Al een paar keer geboekt met travelbird. Tot nu toe steeds correct verlopen behalve laatste maal naar Duitsland waar de datum foutief was doorgegeven aan het hotel en we zelf noodgedwongen een andere oplossing (een ander hotel en dus een extra betaling)moesten zoeken.
Toch blijven we tevreden want de afhandeling verliep, op deze enen keer na, steeds correct.

profielfoto van Maud
Maud
20-05-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Arendshoeve Bergambacht

Prachtige kamer met geweldige badkamer. Heerlijk terras bij de kamer. Fantastische bedden in allerlei hoogtes verstelbaar. Waterkoker op de kamer met thee en koffie die dagelijks worden aangevuld.
Zeer vriendelijk personeel, van schoonmaakster tot receptioniste, van restaurantpersoneel tot manager.
Genoten van de saunafaciliteiten. Deze zijn klein, maar doordat we gedurende ons hele verblijf de faciliteiten voor onszelf hadden woog dit op tegen de drukte van een normale sauna. Zwembad zeer aangenaam doordat er volgens mij geen chloor in wordt gebruikt maar een zoutoplossing. We raakten niet uitgebubbeld in de jacuzzi.
Het ontbijtbuffet, ook met een glutenvrij dieet bijzonder lekker (heerlijke glutenvrije broodjes, vers fruit, biologische honing en noten.
Ook met het diner werd er rekening gehouden met onze dieetwensen en er was zelfs alcoholvrije wijn.
Met openbaar vervoer makkelijk bereikbaar. Vanaf het treinstation in Gouda bus 197 die voor de deur van het hotel stopt.
Kortom een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Heel erg tevreden

Ik schrijf nooit een review over een bedrijf maar over Travelbird ben ik zo tevreden dat ik het graag wil delen met anderen.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
11-10-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aanbiedingen zijn aantrekkelijk

Het aanbod van TravelBird zijn altijd goed en aantrekkelijk. Tot wel 50-60% korting krijg je op de reisjes en het zijn echt geen tweederangs keuzes. Een absolute aanrader wat mij betreft

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Soms probleem met de website

Ik boek twee keer per jaar een leuke reis met de familie. Eigenlijk altijd gebruik ik Travelbird.

Alleen in het verleden had ik wel eens problemen met de website. Soms liep hij bij mij wel eens vast. Zou ook door mijn PC kunnen natuurlijk haha.

Maar met de nieuwe site is het allemaal veel beter. Het reisaanbod is goed en vele leuke acties. Heb vorig jaar ook via Sunweb geboekt maar vond dat toch minder. Voor mij dus Travelbird de beste keuze!

Groet,

Klaas en Fam

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Enorme keuze tegen scherpe prijzen

Gebruik Travelbird al een tijdje en vooral de prettige site en goede prijs kwaliteit aanbod is wat me aanspreekt.

profielfoto van Wegman
Wegman
23-01-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Arendshoeve Bergambacht

Als diner-klant bijna een uur moeten wachten op uitleveren van het desert; een bolletje ijs met slagroom. Twee man/vrouw personeel in het restaurant die ons niet over het hoofd kúnnen zien maar ons als enige gasten na het hoofdgerecht geen aandacht meer geven. Wel aandacht voor een computerscherm. Geen gasten meer in het restaurant dus door topdrukte kan het niet komen. Na hoofdgerecht dan maar om de rekening gevraagd. Geen desert, geen koffie, geen klant meer, geen goede referenties. Simpelweg gastheer/gastvrouw zijn schijnt hier deze avond moeilijk te zijn. Een snackbar werkt beter.

profielfoto van Pieter J.
Pieter J.
28-05-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte service

Waardebon geboekt met TB maar ter plaatse beviel het ons daar allerminst, onthaal was ook ronduit slecht.
We besloten het niet te doen en hebben hierover TB gemaild.
Na 4! dagen kregen we het antwoord dat de account manager het zou onderzoeken en dit ging enkele weken??? in tijd kosten.
Gelukkig ging het hier om een klein arrangementje maar we zullen dus nooit een reis maken met deze organisatie.

profielfoto van Jolien
Jolien
30-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer!

Beste,

Aangezien ik op mijn ingevulde beoordeling geen reactie heb gekregen probeer ik het nog een via deze weg.

Wij zijn absoluut niet tevreden met de gang van zaken in verband met onze vakantie.

Om te beginnen vinden wij het niet kunnen dat we als eerste hotel niet het hotel hadden dat we oorspronkelijk zouden hebben.
Opzich heb ik hier nog begrip voor mits overboeking of dergelijke. Maar als je dan te horen krijgt van een koppel dat 2 weken op voorhand dezelfde reis boekt als ons wel dat hotel hebben is toch niet logisch? Wij boekte onze reis 6 maanden op voorhand.

Voor de rest was onze eerste wel top. Aangezien we wel een leuke en goede gids hadden en veel mooie plaatsen gezien.

De 2de week verliep wel anders ..
Door de aardbeving zijn we niet naar Lombok en Gili Meno geweest natuurlijk hier ook begrip voor aangezien de ravage daar gigantisch was.
Maar dan verwacht ik wel een alternatief dat gelijkwaardig is ..
Maar alles was allesbehalve. We gingen dan direct naar het eiland Lembongan voor 3 dagen. Na een dag kregen we een bericht datwe de laatste 5dagen in seminyak gingen doorbrengen. Zeer toeristisch. Waar wij absoluut deze reis niet voor geboekt hadden .., uiteraard gingen we hiermee niet akkoord en konden we plots wel langer blijven. Met de nodige stress .., wij wisten plots van niets meer we moesten om 12 uur uitchecken en
Dan wisten ze ons aan de receptie te zeggen naar welk hotel we gingen. Hoe kan zoiets zelfs?, alle communicatie verliep ook via de organisatie ter plaatsen in het engels. Travelbird kon je niet eens bereiken. Ik heb proberen contact met jullie op te nemen waarmee ik 10minuten op de wachtlijn heb gestaan aan 3,5€ per minuut. En dan maar heb afgelegt wegens de hoge kosten. Dit is toch geen service?, op deze manier kan ik beter mijn vlucht zelf boeken en met de organisatie ter plaatse?.

Toen we terug naar Sanur gingen met de boot wisten we weer van niks. Wij waren rustig gaan ontbijten en kwamen terug in onze kamer toen er ineens een chauffeur stond die zei datwe ons moesten haasten ofwe zouden onze boot missen. WIJ WISTEN VAN NIKS!, wij wouden het mooie land zien en anderzijds genieten maar dat 2de is jammer genoeg niet aan de orde gekomen.

Wij hadden onze heenvlucht gemist door geen internationaal passpoort aangevraagt te hebben. Onze eigen schuld natuurlijk hierbij geef ik jullie geen schuld. Maar waarom moesten wij zelfs onze terugvlucht opnieuw boeken?, wij hadden deze toch kunnen nemen alswe enkel de heenvlucht opnieuw hadden genomen.

Wij hebben nog vele reisplannen naar verre landen maar zal niet met travelbird meer zijn indien geen degelijke compensatie aangezien we ook verschillende boten niet hebben genomen en uitstappen dus hiervan moet nog geld over zijn.

Als je een stresserende vakantie wilt, zonder service boek dan zeker met TravelBird!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters zijn het!

Koop niet! Boek niet!

Via Travelbird een Voucher gekocht voor 3 dagen overnachting in A&O hotels!

Je kunt deze alleen niet verzilveren via die site, omdat deze niet goed werkt.

Aangezien gekocht via Travelbird, lijkt me logisch dat ze je compenseren en wat anders aanbieden.

Ze wijzen echter alle verantwoordelijkheid af.

Mijn geld kwijt en geen leuk reisje!!!!!!!!!!

profielfoto van Maes D.
Maes D.
08-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit boeken via travelbird!!

Enkele weken geleden voor het eerst een reis geboekt via travelbird. Een week erna de reisdocumenten ontvangen. Deze documenten waren gewoon van een andere reisorganisatie.

Wanneer ik dezelfde reis bij die organisatie wilde boeken, was deze 270 euro goedkoper! Travelbird verkoopt dus gewoon reizen van reisorganisaties door voor een hoger bedrag.

Voor mij zeker de laatste keer dat ik iets via travelbird boek... Even verder zoeken en je vindt dezelfde reis véél goedkoper!

Jammer dat travelbird winst maakt door reizen van andere organisatie gewoon door te verkopen aan een duurdere prijs!

profielfoto van CR
CR
23-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Reis naar Bali

Boeking aanpassen (en meerprijs willen betalen tot 500 euro per persoon) niet mogelijk, andere persoon meenemen en meerprijs willen betalen voor naamwijziging, niet mogelijk. Meer betaald voor annulatieverzekering, maar niet mogelijk, moesten dan eerst het hele bedrag betalen en dan "proberen" te annuleren bij de verzekeringsmaatschappij. Alleen gaan = prijs voor twee betalen. Onflexibel, slechte en trage service met tegenstrijdige feedback op de klantendienst. De touroperator zou het hebben geweigerd, maar we kregen wel de naam niet van de touroperator. Zeer onprofessioneel en niet flexibel.

Schrijf een review over Travelbird

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Belvilla logo Belvilla
25 beoordelingen
3,4
Flixbus logo Flixbus
1 beoordelingen
10
Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
7

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie