Trainline logo

Trainline reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Trainline reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2485
Trainline logo
Website
trainline.com
Categorie
Dagje weg
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Trainline

Zoek jij een goede vervoerder en ook nog eens een goede prijs? Dan kan Trainline jou helpen. Me leest hier meer over Trainline en wat de ervaringen zijn van klanten. In reviews laten zij weten waarom ze graag boeken bij Trainline en wat je kunt verwachten.

Over Trainline

Het boeken van een voordelige treinrit of busrit kan nog best een opgave zijn online. Daarom biedt Trainline het beste alternatief. Één platform waar je een overzicht hebt van meerdere aanbieders en zo zelf de beste tijd en prijs kunt kiezen.

Trainline biedt tickets aan voor de trein en bus in maar liefst meer dan 45 landen. Het ka daarmee ook de grootste aanbieder van heel Europa. Je kunt simpelweg de gewenste vertrekdatum, tijd en locaties invoeren en Trainline zoekt de beste opties voor jou. Je krijgt een overzicht te zien met alle beschikbare treinreizen en busritten voor jouw ingevoerde data. Je kunt een rit naar keuze kiezen en gelijk bestellen bij Trainline.

Waarom kiezen voor Trainline

Heb je geen zin in speurwerk naar de beste treintickets voor jouw volgende reis? Maak dan gebruik van Trainline. Zij doen het zoekwerk voor en jij hoeft alleen maar een geschikte rit te kiezen.

Ook is een ticket boeken bij Trainline goed voor jouw portemonnee. Trainline biedt namelijk veel opties aan de kans is groot dat deze goedkoper zijn dan de opties die je zelf zou hebben gevonden. Het is ook aan te raden om te spelen met de vertrekdata en tijden. De ene dag kan veel goedkoper zijn en reizen in de ochtend is ook vaak een stuk voordeliger. Door meerdere tijden en data te proberen, kun je de goedkoopste optie eenvoudig vinden.

Trainline kun je eenvoudig gebruiken via een desktop of op je telefoon. Voor extra gemak download je de gratis app van Trainline. Deze werkt snel en je kunt hier zelfs jouw E-tickets terugvinden. Ook kun je via de app handig jouw gegevens opslaan en gebruik maken van acties en kortingen. Zet je meldingen aan voor deze app om nooit een leuke aanbieding van Trainline te hoeven missen.

Is Trainline betrouwbaar?

Trainline is de grootste in zijn segment van heel Europa en hebben jarenlange ervaring. Ze zijn professioneel en specialist in hun vakgebied. Ook bieden ze aftersale service wanneer er iets misgaat met het ticket of de reis.

Bij Trainline kun je ook altijd direct jouw ticket online betalen. Je kunt altijd tot 15 minuten voor vertrek nog een ticket boeken en hebt dit ticket gelijk op je telefoon. Afrekenen kan veilig met meerdere betaalsystemen. Maak bijvoorbeeld gebruik van veilige online betaalmethode als ApplePay, GooglePay of Paypal en betaal via jouw smartapparaat. Ook kun je kiezen voor de vertrouwde betaalsystemen als Ideal en creditcard voor een veilige online betaling.

Klantenservice en klachten

Zijn er problemen tijdens het bestellen of heb je een vraag over de reis of services? Je kunt Trainline altijd eenvoudig bereiken. De klantenservice is bekend met alle reizen en maatschappijen die de reizen voorzien. Wanneer het online boeken niet lukt of je een specifieke vraag hebt over Trainline, kun je die dus gewoon stellen aan de klantenservice. Dit kan per mail, telefoon, chat of eenvoudig via de app van Trainline.

De service van Trainline gaat verder dan alleen tot het betalen. Ook tijdens de reis of erna kun je de hulp van Trainline inschakelen. Lukt het scannen van het E-ticket niet of heb je problemen met de app? Laat het Trainline weten en zij gaan voor je aan de slag. Je kunt een klacht of probleem over Trainline altijd direct bij hun melden. Zij zullen de klacht analyseren en een goede oplossing voor je vinden, denk bijvoorbeeld aan een restitutie, kortingscoupon of advies.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij weleens een ticket voor een treinreis of busreis geboekt bin Trainline? Vertel hier dan alles over jouw ervaringen met Trainline. Vond je het makkelijk om te bestellen en wat kun je vertellen over de prijzen bij Trainline? Je kunt in jouw review ook vertellen of je in de toekomst nogmaals gebruik zou maken van Trainline of niet. Je mag jouw ervaringen delen en Trainline een beoordeling geven. Dit kan nieuwe klanten een beter beeld geven van Trainline en hun services.

Reviews over Trainline
Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen
7,8
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Lees onze review over Trainline

Het bedrijf Trainline is geverifieerd door ons. De webshop trainline.com is al sinds 1997 een betrouwbare partij om te bestellen. Trainline is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Trainline maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van trainline.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van trainline.com. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Trainline.

Geplaatst op: 12-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kijk uit, je kan je geld kwijt raken

Ik had tickets gekocht van Amsterdam naar Londen. De eerste trein werd gecancelled vanwege een landelijke staking bij NS, dus we konden niet gaan. Ik heb meteen contact gezocht om een refund te vragen. Via de app en site lukt dat niet. Klantenservice bereiken is een drama en kost veel tijd. The Trainline heeft me een half jaar aan het lijntje gehouden en liet vervolgens weten dat ik al mijn geld kwijt ben: 650 euro…

Geplaatst op: 01-06-2023
Laatst bewerkt op: 01-06-2023
Geschreven door: Marianne V.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Een kat in de zak gekocht!

De tickets bestellen ging erg vlot.

In de uitleg op hun site i.v.m. het terugbetalen van twee Thalystickets (omdat Thalys de trein op 3 augustus afgeschaft had) lazen we dat het de moeite niet loonde onze tickets (waarde €66,00) terug te betalen aangezien de administratiekosten hieromtrent te hoog waren....!!??
Hierbij komt nog dat we onze booking moesten "managen" via de autoconfirmation mail die we nooit ontvangen hebben.
Trainline is zeker niet "eenvoudig te bereiken" zoals jullie dit voorstellen.
Hoe we ons geld terugkrijgen blijft een raadsel...

Geplaatst op: 18-08-2022
Laatst bewerkt op: 19-08-2022
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
5/5 1/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Snel en duidelijk

Snel en duidelijk boekingssysteem. Het is allemaal heel overzichtelijk. Hierdoor he je snel geboekt. Goede service voor een goede prijs.

Geplaatst op: 17-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
4/5 5/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Trainline
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
DagTickets logo
DagTickets
2 beoordelingen
10
Safaripark Beekse Bergen logo
Safaripark Beekse Bergen
5 beoordelingen
6,2
Disneyland Paris logo
Disneyland Paris
4 beoordelingen
7
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trainline een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Trainline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,8 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trainline actief?

Trainline is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en vakantie & reizen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trainline reviews? Dan kun je naar de website van Trainline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie