Topparken verkoop logo

Topparken verkoop reviews, ervaringen en beoordelingen

Topparken verkoop reviews, ervaringen en beoordelingen
1974
Topparken verkoop logo
Website
Topparken verkoop
Categorie
Vakantie & reizen

Reviews en Ervaringen Topparken verkoop

Ga jij dolgraag in Nederland op vakantie en lijkt een eigen bungalow op een mooi vakantiepark je wel een goed idee? Overweeg je een aankoop te doen bij Topparken verkoop? Het kan natuurlijk ook een goede investering zijn voor je spaargeld. Rente levert het tenslotte niet meer op tegenwoordig. Als je een eigen vakantiewoning wilt kopen, is het belangrijk om te kiezen voor een betrouwbare partner. Hoe zit dat met Topparken verkoop? Is het een goed idee om bij dat bedrijf te kopen? Wij verzamelden reviews van eerdere kopers. Zij beschrijven in hun recensie hun ervaringen met Topparken verkoop. Dit maakt het voor jou eenvoudiger om een weloverwogen beslissing te nemen en wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Over Topparken verkoop

Het familiebedrijf Topparken verkoop is opgericht in 2004. De oprichter, Janus Bergervoet, zag al jarenlang een bepaalde trend. Veel mensen kwamen graag jaarlijks terug naar hetzelfde vakantieadres. Hij begon daarom een bedrijf voor de verkoop van chalets voor consumenten. Vervolgens ontdekte hij dat er niet alleen vraag was naar accommodaties, maar ook naar de juiste locaties en een goed aanbod van faciliteiten. Dit resulteerde in 2004 in het bedrijf TopParken. Op dit moment heeft het bedrijf 20 vakantieparken in beheer. Deze bevinden zich stuk voor stuk op de mooiste locaties in Nederland. Wil je een vakantiewoning kopen, dan bepaal je zelf of je daar het hele jaar door gebruik van wilt maken of dat je de woning gedeeltelijk of volledig laat verhuren. Kies je voor verhuren, dan neemt Topparken verkoop het verhuurproces volledig van je over. Je ontvangt zelf een vast of variabel rendement. Een nieuwe aanwinst van Topparken verkoop is het vakantiepark Dommelsvoort. Dit zal een andere naam krijgen, namelijk: The Dutch Palm. Bijzonder is dat dit een van de allergrootste vakantieresorts van heel Europa gaat worden. De Palm Eilanden in Dubai dienen als inspiratiebron.

Waarom kiezen voor Topparken verkoop

Wil je een eigen accommodatie kopen bij Topparken verkoop, dan kun je kiezen uit de provincies Gelderland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Limburg, Utrecht en Noord-Brabant. Elk park ligt op een toeristische plek in een populaire omgeving. Qua vakantiewoningen kun je het net zo mooi en luxe maken als je maar wilt. Ook basic behoort uiteraard tot de mogelijke opties. Wellicht wil je een eigen aanlegsteiger, wellness of een zwembad. Of je gaat voor een duurzame vakantiewoning. Meestal worden de accommodaties aangeboden zonder kavelnummer. Dit is omdat een vakantiewoning vaak op meerdere beschikbare kavels geplaatst kan worden. Er is keus genoeg, want het totale beschikbare aanbod vakantiewoningen ligt op enkele duizenden.

Is Topparken verkoop betrouwbaar?

Topparken verkoop is een groot bedrijf dat zelfs wekelijks te zien is op televisie. Over de betrouwbaarheid hoef je je dan ook totaal geen zorgen te maken. Er is verder al ruim 40 jaar ervaring in de recreatiebranche, dus je hebt te maken met mensen die kennis van zaken hebben. Als je interesse hebt in een van de parken en je wilt zelf graag een vakantievilla kopen, dan maak je eerst een afspraak. Je koopt dus niet zomaar iets wat je niet gezien hebt. Een van de adviseurs van het bedrijf bespreekt dan alles met je. Verder zie je dat de klantenservice uitstekend bereikbaar is.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk belangrijk om goed terecht te kunnen bij een van de medewerkers van Topparken verkoop. Zeker als het gaat over de aankoop van een vakantiewoning. Je kunt een afspraak maken met een van de medewerkers. Dit vraag je aan via de website. Heb je een bepaalde vraag, kijk dan eerst bij de veel gestelde vragen, want deze zijn al zeer uitgebreid. Staat jouw vraag er toch niet tussen, dan kun je een e-mail sturen of je gebruikt het contactformulier. Tenslotte is dit bedrijf ook zeer actief op vrijwel alle kanalen van de social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Topparken verkoop? Wil je daar een beoordeling over schrijven? Als je deze achterlaat op deze pagina, dan help je andere mensen. Zij komen namelijk meer te weten over dit bedrijf. Laat positieve, maar ook negatieve ervaringen weten. Hoe ging men om met klachten als die er waren? Jouw recensie maakt het voor andere consumenten makkelijker om een weloverwogen beslissing te nemen. En wel of niet bij dit bedrijf te kopen.

Gerelateerde bedrijven
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Crusj logo
Crusj
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
6,5
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Topparken verkoop

Topparken verkoop is geverifieerd door ons expert team. De webshop Topparken verkoop bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Topparken verkoop lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Topparken verkoop. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Topparken verkoop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Topparken verkoop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Onjuiste voorstelling van zaken

Recent heb ik een plek 'gekocht' voor een korte periode. Wij zijn doende om een vakantiewoning aan te schaffen, maar hebben besloten dat niet bij topparken te doen. Er wordt door topparken onjuiste informatie verstrekt, zoals dat er op hun park geen vuurwerkoverlast is of dat er vuurwerk wordt afgestoken. Niets blijkt minder waar te zijn. En kijk, als je al niet in staat bent voor een korte periode eerlijke informatie te verstrekken, laat staan als het om serieuze bedragen gaat. Bij ons komt topparken op de lijst van bedenkelijke organisaties.

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Peter V.

3 / 10
2/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Topparken verkoop
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Chalet.nu logo
Chalet.nu
3 beoordelingen
6,3
VakantieVeluwe logo
VakantieVeluwe
1 beoordeling
10
Crusj logo
Crusj
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Topparken verkoop een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Topparken verkoop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,5 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Topparken verkoop actief?

Topparken verkoop is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) familiereizen , vakantiehuizen , vakantieparken en zonvakanties.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Topparken verkoop reviews? Dan kun je naar de website van Topparken verkoop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie