TheWorkAlley logo

TheWorkAlley reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TheWorkAlley reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4028
TheWorkAlley logo
Website
theworkalley.co.uk
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TheWorkAlley

Wil je een aankoop doen bij de online winkel TheWorkAlley, maar wil je eerst wat meer over TheWorkAlley te weten komen en weten of TheWorkAlley wel of niet betrouwbaar is? Dan ben je zeker op deze website bij het juiste adres. Op deze pagina lees je namelijk meer achtergrondinformatie over TheWorkAlley, waarom je wel of niet voor deze organisatie zou moeten kiezen en lees je of het bedrijf daadwerkelijk te vertrouwen is. Ook lees je op deze pagina hoe je een medewerker van TheWorkAlley kunt benaderen en wat andere reeds bestaande klanten van TheWorkAlley te vertellen hebben over de onderneming. Na het doornemen van de informatie en reviews die je vindt op deze pagina ben je goed geïnformeerd en kun je vervolgens zelf een goede en objectieve keuze maken om wel of niet te kopen bij TheWorkAlley.

Over TheWorkAlley

TheWorkAlley is een onderneming die artikelen voor de thuiskantooromgeving aanbiedt. Het bedrijf is oorspronkelijk begonnen als kantoormeubelgieterij zonder eigen merk, en is uitgegroeid tot het merk TheWorkAlley, dat ‘werk in de kamer’ betekend. Het bedrijf streeft naar professioneel kantoormeubilair voor de woonruimte, om zo de kwaliteit van het thuiskantoorwerk te verbeteren. Hierdoor kun je ook thuis comfortabel werken en genieten een gezonde werkhouding. Het bedrijf pleit daarnaast voor milieubescherming, en zorgt voor een zo laag mogelijke CO2-uitstoot bij de productie van haar producten.

Waarom kiezen voor TheWorkAlley

TheWorkAlley heeft een ruim assortiment aan kantoorartikelen voor het thuis kantoor. Zo heeft de onderneming vele soorten bureaus, bureaustoelen, kasten en tal van kantoor accessoires. Met de producten van TheWorkAlley zorg je ervoor dat je jouw thuiswerkplek volledig kunt inrichten. De producten zijn daarnaast gemaakt met een lage impact op het milieu en worden verzonden onder gunstige algemene voorwaarden. Zo worden ze snel bij je thuis geleverd en kun je, indien gewenst, de producten zonder problemen retourneren.

Is TheWorkAlley betrouwbaar?

TheWorkAlley is een betrouwbare onderneming met vele tevreden klanten. Het bedrijf heeft haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd op de website en is transparant over haar bedrijfsactiviteiten. De webwinkel voldoet daarnaast aan alle belangrijke voorwaarden waaraan een betrouwbare webwinkel dient te voldoen. Zo biedt TheWorkAlley veilige betalingsmethoden, gaat het bedrijf altijd veilig om met jouw persoonlijke gegevens en kun je beroep doen op de klantenservice van de onderneming. Je kunt dus zonder zorgen een bestelling plaatsen bij TheWorkAlley.

Klantenservice en klachten

Mocht je een medewerker van TheWorkAlley willen spreken kun je de klantenservice benaderen via de online chat, per telefoon of per mail. Doorgaans helpen de medewerkers bij TheWorkAlley je snel. TheWorkAlley is een Engelse organisatie, dus de communicatie dient in het Engels te verlopen. TheWorkAlley is ook actief op verschillende online sociale mediakanalen, waar je ook terecht kunt mocht je eventuele vragen, klachten of opmerkingen hebben.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij wellicht al bekend met TheWorkAlley en wil je graag jouw ervaringen met het bedrijf delen met andere mensen? Laat dan een review achter en laat andere weten wat jij van de kwaliteit van de artikelen vindt, de service en of je in de toekomst wellicht vaker bij het bedrijf zou kopen. Schrijf daarnaast ook in jouw review of je snel bent geholpen door een medewerker van TheWorkAlley, indien je de klantenservice benaderd hebt. Met het delen van jouw ervaringen help je wellicht andere met het verkrijgen van een objectief beeld over deze organisatie en help je potentiële kopers een beslissing te maken om wel of geen producten aan te schaffen bij TheWorkAlley.

Reviews over TheWorkAlley

Gerelateerde bedrijven

Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
2 beoordelingen
9
Designmeubelsite.nl logo
Designmeubelsite.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over TheWorkAlley

Het bedrijf TheWorkAlley is geverifieerd door ons. De webshop theworkalley.co.uk is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. TheWorkAlley is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. TheWorkAlley maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

TheWorkAlley is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van theworkalley.co.uk te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van TheWorkAlley.

Geplaatst op: 09-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TheWorkAlley


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vindiq Office logo
Vindiq Office
1 beoordeling
10
Inktweb.nl logo
Inktweb.nl
2 beoordelingen
9
Designmeubelsite.nl logo
Designmeubelsite.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TheWorkAlley een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TheWorkAlley. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TheWorkAlley actief?

TheWorkAlley is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kantoor en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TheWorkAlley reviews? Dan kun je naar de website van TheWorkAlley gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie