Textieldiscounter.nl logo

Textieldiscounter.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Textieldiscounter.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4888
Textieldiscounter.nl logo
Website
textieldiscounter.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Textieldiscounter.nl

Vind jij handdoeken ook zo belangrijk? Heel bijzonder zijn ze natuurlijk niet. Maar handdoeken bieden je comfort of ze doen het niet. Het is absoluut niet om het even met welke handdoek jij je afdroogt en welke handdoek je meeneemt naar het strand of naar het zwembad. Het is niet voor niets dat websites regelmatig stunten met de kreet hotelkwaliteit. Een fijne handdoek van goede kwaliteit is wat waard. Bij Textieldiscounter.nl bestel je dit soort handdoeken voor een scherpe prijs. Zou dit niet te mooi zijn om waar te zijn? Zijn de handdoeken na een aantal keren uitwassen nog steeds zo comfortabel? Voordat je zelf gaat bestellen bij Textieldiscounter.nl, wil je natuurlijk wel antwoord hebben op deze vraag. Bekijk daarvoor recensies van andere klanten. Zij weten of de handdoeken lang comfortabel blijven. Zij kunnen je in hun review vertellen of ze tevreden zijn over deze shop en of het een aanrader is om hier je handdoeken te bestellen. De beoordelingen van andere klanten zijn al door ons samengevat en op een rijtje gezet. Ontdek snel hoe anderen dit bedrijf beoordelen en beslis vervolgens of jij wel of niet bij hen wilt bestellen.

Over Textieldiscounter.nl

Textieldiscounter.nl is een onderdeel van de Podobrace Group. Dit bedrijf is opgericht om ervoor te zorgen dat consumenten altijd de beste handdoeken en andere textielproducten kunnen verkrijgen. En dat voor een zo scherp mogelijke prijs. Textieldiscounter.nl kan dit voor elkaar krijgen door haar unieke contacten, veel ervaring en exclusieve contracten. De textiel wordt geleverd aan allerlei grote retailers in Europa. Deze webshop geeft aan dat je de kwaliteit van hun handdoeken nergens anders vindt voor zulke lage prijzen. De mensen achter de shop willen echter niet alleen de klanten laten profiteren. Ze denken graag ook aan andere personen en instanties in de hele keten. Daarom is Textieldiscounter.nl voorzien van het OEKO TEX keurmerk. Katoenboeren krijgen op die manier een betere prijs voor hun katoen. Bestel je handdoeken bij deze website, dan mag je rekenen op een snelle verzending. Dezelfde dag als je voor 12:00 uur bestelt. Vanaf een bedrag van 25 euro wordt je pakket gratis thuis bezorgd. Dit bedrijf vindt niet alleen goede prijzen en uitstekende kwaliteit van belang, maar ook de klantenservice krijgt veel aandacht.

Waarom kiezen voor Textieldiscounter.nl

Als je het liefst handdoeken van hoogwaardige kwaliteit gebruikt en daarbij liever niet al te diep in je buidel tast, dan ben je bij Textieldiscounter.nl precies op de goede plek. Alle handdoeken die je hier bestelt zijn gemaakt van het allerzachtste biologische katoen uit Pakistan. Het keurmerk Better Cotton geeft aan dat het met de duurzaamheid ook helemaal voor elkaar is. Het bestellen van de handdoeken gaat zeer eenvoudig. Je kijkt even welke kleur je wilt hebben en vervolgens bepaal je de afmetingen. Je doet het artikel in je winkelmandje en je zult zien dat de rest helemaal voor zich spreekt. Wellicht is het interessant om jezelf eerst nog even aan te melden voor de nieuwsbrief. Dat levert je namelijk meteen 5% korting op je bestelling op.

Is Textieldiscounter.nl betrouwbaar?

Textieldiscounter.nl is gegarandeerd een betrouwbaar bedrijf. Ze zijn ook onderdeel van een grotere onderneming en ze leveren in heel Europa. Je ziet ook heel duidelijk dat deze webshop een steentje bij wil dragen aan een betere wereld. De betrouwbaarheid blijkt verder uit een goede bereikbaarheid van de klantenservice en uit positieve recensies van andere klanten.

Klantenservice en klachten

Het is zeer eenvoudig om contact op te nemen met de klantenservice. Er is een contactformulier aanwezig, maar dat zul je vast niet als eerste gebruiken. Dit kan handig zijn als je een klacht wilt indienen. Misschien wil je een bestand meesturen. Dit kan natuurlijk ook via de mail. Wil je zo snel mogelijk een reactie van een medewerker, dan is de chatfunctie handig. Ook bellen behoort overigens tot de mogelijkheden. Dus wil je graag een medewerker aan de lijn, dan pak je gewoon even je telefoon.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij Textieldiscounter beoordelen? Misschien koop je regelmatig je handdoeken bij deze webshop. Als je iemand een handdoek een cadeau wilt geven, dan is deze website je favoriete adres? Dan wil je vast en zeker wel een review schrijven. Consumenten die voor het eerst willen bestellen, zijn namelijk heel benieuwd naar jouw ervaringen. Laat dus snel weten hoe jij Textieldiscounter.nl beoordeelt.

Reviews over Textieldiscounter.nl

Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Textieldiscounter.nl

Het bedrijf Textieldiscounter.nl is geverifieerd door ons. De webshop textieldiscounter.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Textieldiscounter.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Textieldiscounter.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Textieldiscounter.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van textieldiscounter.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Textieldiscounter.nl.

Geplaatst op: 08-12-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Textieldiscounter.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Zesso logo
Zesso
10 beoordelingen
7,6

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Textieldiscounter.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Textieldiscounter.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Textieldiscounter.nl actief?

Textieldiscounter.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Textieldiscounter.nl reviews? Dan kun je naar de website van Textieldiscounter.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie