Telsell logo

Telsell ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Telsell logo
Telsell ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Winter-Winkel.nl logo Winter-Winkel.nl
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10

Reviews en ervaringen Telsell

Natuurlijk ben je zo nu en dan toe aan iets nieuws. Aan iets bijzonders voor in de keuken, voor in je vrije tijd of in de huishouding. Telsell is een bijzondere aanbieder van dergelijke producten. Om je een duidelijker beeld te schetsen van wat Telsell is en wat het doet, hebben we de reviews en ervaringen van deze onderneming voor je samengevat. Zo krijg je een beter beeld en kun je eventueel ook kiezen voor Telsell.

Over Telsell

Telsell maakt onderdeel uit van MediaShop en brengt altijd iets nieuws op de markt. Telsell geldt als een toonaangevende DRTV-aanbieder in Europa. Het ontwikkelt al heel veel jaren zogenaamde innovatieve probleemoplossers, en dat voor in de keuken, de huishouding, tijdens fitness, in de categorie beauty en vrije tijd. Bovendien levert het alleen de beste aircolers. Het aanbod van deze onderneming wisselt steeds en daardoor is en blijft het online platform de moeite van het bezoeken meer dan waard. Je weet immers nooit waar je nou weer op stuit.

Waarom kiezen voor Telsell?

Je kiest voor Telsell als je iets bijzonders zoekt. Als je voor in de huishouding een speciale dweil wilt die wél goed schoonmaakt bijvoorbeeld of als je een passende, compacte heater voor in de keuken zoekt. Of de nieuwste en innovatieve hometrainer gaat gebruiken om af te vallen. Telsell heeft altijd iets bijzonders en innovatiefs beschikbaar in de genoemde categorieën. Je kiest voor Telsell als je het nieuwste wilt voor in de huishouding, tijdens het sporten of voor gebruik in je vrije tijd. Als je slim bent neem je een gratis abonnement op de nieuwsbrief, zodat je steeds op de hoogte bent van de nieuwste producten die Telsell te koop aanbiedt.

Is Telsell betrouwbaar?

Volgens de klanten en hun reviews en ervaringen kun je prima zaken doen met Telsell. Bij de aankoop van de producten zitten nooit addertjes onder het gras en de beloftes worden gewoon nagekomen. Zo heb je dertig dagen recht op retour, is de levertijd zeer snel en krijg je standaard een jaar garantie, hetgeen ook iets zegt over het vertrouwen dat men heeft in de eigen producten. Andersom heeft Telsell ook vertrouwen in de loyale en grote klantenkring. Om die reden kun je de aankopen bij Telsell ook achteraf betalen.

Klantenservice en klachten

Telsell biedt op de website veel informatie. De meeste vragen worden onder het kopje ‘veel gestelde vragen’ al beantwoord. Mocht je ook dan nog met een vraag blijven zitten of een klacht in willen dienen over een bepaald product of dienst, dan kun je gewoon contact opnemen met deze onderneming. Dat kan gemakkelijk per telefoon, je kunt ook een e-mail sturen. Zoals gezegd kun je ook gratis lid worden van de nieuwsbrief, om zo steeds op de hoogte te blijven van nieuwe producten en nieuws over de onderneming.

Wil jij ook beoordelen?

Door de praktische beoordelingen van klanten van Telsell heb je hier een beter beeld gekregen van alles wat Telsell je kan bieden. Op die manier kun je een verstandiger besluit nemen en eventueel ook zaken doen met deze aanbieder. Nu je weet dat de beoordelingen van toegevoegde waarde zijn willen we jou vragen om ook een beoordeling achter te laten. Je weet hoeveel het waard is en het kost je slechts een heel klein beetje tijd. We rekenen op je!

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Telsell

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Telsell

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Winter-Winkel.nl logo Winter-Winkel.nl
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10

Andere gerelateerde bedrijven

Alle subcategorieën uit deze categorie