Tegeltje.nl logo

Tegeltje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tegeltje.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4270
Tegeltje.nl logo
Website
tegeltje.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tegeltje.nl

Nederland staat internationaal bekend om heel wat dingen. Om grote mensen, om heerlijke kaas, om tulpen en natuurlijk ook omwille van de blauwe tegeltjes die wereldwijd ontzettend populair zijn. Deze tegeltjes zijn een leuke throwback naar vroeger en vallen vandaag de dag heerlijk te personaliseren. Ben jij op zoek naar een tegeltje om te personaliseren voor jezelf of als cadeau? Dan is Tegeltje.nl de webshop die je zoekt. Zoek je reviews over en ervaringen met Tegeltje.nl? Dan is deze pagina wat je zoekt. Hier ontdek je of de beoordelingen van Tegeltje.nl goed zijn of er toch nog werk aan de winkel is.

Over Tegeltje.nl

Tegeltje.nl is een webshop die gespecialiseerd is in, je raadt het nooit, de verkoop van tegeltjes. Meer specifiek ligt de focus op de verkoop van gepersonaliseerde tegeltjes. Een dergelijk tegeltje is niet alleen ontzettend leuk voor in het eigen huis, maar ook als cadeau of eventueel als relatiegeschenk. Ook in een zaak kan een tegeltje een leuk idee zijn als decoratie. Bij Tegeltje.nl kan je terecht als particulier of als ondernemer. Bij de webwinkel is grote knowhow en een snelle service een troef maar ook de stevige kwaliteitsgarantie. Zo zal bij Tegeltje.nl een product pas verzonden worden nadat het aan een deskundige controle is onderworpen. Ook de verpakking van de tegeltjes is specifiek ontworpen om het risico op beschadigingen zo miniem mogelijk te houden. Ten slotte geniet je bij Tegeltje.nl ook altijd van een scherpe prijs!

Waarom kiezen voor Tegeltje.nl?

Bij Tegeltje.nl vind je een ruim aanbod aan tegeltjes en aanverwanten terug. Je geniet er van een kwaliteitsgarantie en een beste prijsgarantie. Op de website zelf ontdek je alle mogelijkheden met de tegeltjes. Je kunt ze laten bedrukken met tekst, met een foto of een geheel eigen ontwerp. Heb je wat inspiratie nodig? Dan vind je op de website ook heel wat leuke thema’s om de tegeltjes mee te versieren. Heb je je zinnen gezet op een bepaald ontwerp? Dan hoef je nooit lang te wachten op de levering. Bij Tegeltje.nl streven ze ernaar om bestellingen binnen de werkdag na betaling te leveren. Bestellingen voor 11 uur worden dan ook dezelfde dag nog geproduceerd! De verzendkosten bedragen 3,95 euro. Omdat het om een gepersonaliseerd product gaat kan je voor een retour best even contact opnemen met de klantendienst!

Is Tegeltje.nl betrouwbaar?

Tegeltje.nl is één van de grootste spelers binnen de sector en heeft ondertussen al jaren ervaring met de productie en de verkoop van gepersonaliseerde tegeltjes. Daarnaast is het ook zo dat het een Nederlands bedrijf is en dus ook onder de Nederlandse wetgeving valt. Op de website zelf vind je dan ook informatie terug zoals het hoofdadres, zoals het btw nummer en zoals het nummer van de Kamer van Koophandel. Zit je met vragen of heb je een probleem? Dan beschikt Tegeltje.nl over een eigen klantendienst om verhaal bij te halen. Bovendien vind je ook duidelijke algemene voorwaarden op de webshop terug en is er een veilige SSL-verbinding. Betalen kan je veilig doen via het gekende betaalsysteem Mollie. De betalingsopties zijn de volgende: iDeal, Apple Pay of kredietkaart.

Klantenservice en klachten

Op Tegeltje.nl vind je een sectie terug met veelgestelde vragen en hun antwoorden. Brengt dit voor jou weinig zoden aan de dijk? Dan kan je nog altijd contact opnemen met de klantendienst van het bedrijf. Dat kan door tijdens de werkuren te bellen. Dat kan door een brief te sturen. Dat kan via de chatfunctie op de website of dat kan door het contactformulier in te vullen. Bij het contactformulier kan je een bijlage bijvoegen. Dit is dan ook de geprefereerde manier van contact op te nemen bij klachten of technische vragen. Bij Tegeltje.nl hoef je nooit echt lang te wachten op een antwoord: de klantendienst beantwoordt de meeste vragen binnen de twee werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Online een bestelling plaatsen zonder het product in handen te hebben is altijd een risico en een sprong van vertrouwen. Om dat risico kleiner te maken kunnen de ervaringen van echte klanten helpen. Kocht jij in het verleden een gepersonaliseerd tegeltje bij Tegeltje.nl? Schrijf dan een review op deze pagina en help de twijfelaars beslissen. Wat is de kwaliteit van de tegeltjes? Is het drukwerk goed gedaan? Moest je lang wachten op jouw tegeltje? Zijn er veel opties op de website? Zou je in de toekomst opnieuw een beroep doen op Tegeltje.nl of net niet?

Reviews over Tegeltje.nl

Gerelateerde bedrijven

Bobshop logo
Bobshop
2 beoordelingen
10
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
Alpha-Shop logo
Alpha-Shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over Tegeltje.nl

Het bedrijf Tegeltje.nl is geverifieerd door ons. De webshop tegeltje.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Tegeltje.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tegeltje.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van tegeltje.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van tegeltje.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tegeltje.nl.

Geplaatst op: 07-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Tegeltje.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bobshop logo
Bobshop
2 beoordelingen
10
Flapoorstickers logo
Flapoorstickers
2 beoordelingen
9
Alpha-Shop logo
Alpha-Shop
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tegeltje.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Tegeltje.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tegeltje.nl actief?

Tegeltje.nl is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tegeltje.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tegeltje.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie