Teevee.ico logo

Teevee.ico reviews, ervaringen en beoordelingen

Teevee.ico reviews, ervaringen en beoordelingen
1433
Teevee.ico logo
Website
Teevee.ico
Categorie
Webshops

Teevee.io ervaringen

Met Teevee.io kan je eenvoudig zelf je favoriete films en series streamen. Als je nog niet bekend bent met het concept dan kan het zijn dat je jezelf afvraagt of dit echt werkt. Op onze website kan je terecht om alle Teevee.io ervaringen te lezen. Je leest zo meer over de mogelijkheden met dit kleine kastje dat je kan aansluiten op je televisie. Aan de hand van de Teevee.io ervaringen kan je eventueel besluiten om in zee te gaan met de service en gratis beelden te streamen. Natuurlijk kan je hierna ook bij ons terecht om je eigen Teevee.io ervaringen te delen. Je kan zo anderen op weg helpen om een beslissing te nemen.

Over Teevee.io

Teevee.io is eigenlijk te vergelijken met bijvoorbeeld een Apple TV. Het grote verschil is alleen dat deze box veel uitgebreider is. Met dit kastje kan je tv kijken, mediacenter gebruiken en jouw favoriete films en series bekijken. Voor de aanschaf van het kastje hoef je geen abonnement aan te schaffen en dit is natuurlijk erg prettig. Je betaalt slechts eenmalig een bedrag en hierna kan je onbeperkt tv kijken en de nieuwste films streamen. Het kastje is wereldwijd te gebruiken en je hebt dus ook geen beperkingen zoals met Netfilx.

Ontvang alle zenders

Je hebt eigenlijk geen televisie abonnement meer nodig met Teevee.io. Vanaf nu kijk je televisie via je internetverbinding. Je hebt dus geen schotel meer nodig om in het buitenland naar bijvoorbeeld RTL 4 te kijken. Alle Nederlandse zenders kan je rechtstreeks ontvangen. Naast het streamen van Nederlandse zenders kan je ook kijken naar Sport1, Film1 en HBO zonder hiervoor een abonnement af te sluiten. Het apparaat werkt op basis van plug-and-play. Je hoeft dus alleen de stekker in het stopcontact te doen en de rest werkt vanzelf. Dit is lekker makkelijk als je snel televisie wil kijken met teevee.io.

Gerelateerde bedrijven
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Kinderen dolbij

Heb voor een klein prijsje het aan kunnen schaffen van een vriend van ons, omdat hij wat anders ging gebruiken. De kinderen zijn niet meer achter de tv weg te krijgen. Ze kijken de hele dag door disney films dus netflix kan de deur uit :)

Geplaatst op: 26-05-2016
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Deborah

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Teevee.ico
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Fietsparadijs logo
Fietsparadijs
1 beoordeling
10
Audioshop logo
Audioshop
1 beoordeling
9,5
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Teevee.ico een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Teevee.ico. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Teevee.ico actief?

Teevee.ico is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) diensten.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Teevee.ico reviews? Dan kun je naar de website van Teevee.ico gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie