TAO.be logo

TAO.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

TAO.be reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3684
TAO.be logo
Website
TAO.be
Categorie
Webshops

Reviews en ervaringen TAO.be

Zoek je bijzondere kinderkleding in de Franse stijl? Dan zou je zomaar eens terecht kunnen komen bij TAO.be. Omdat je niet zomaar kiest voor een aanbieder, hebben we speciaal voor jou de recensies van bestaande klanten van deze specialist eens goed tegen het licht gehouden. Op basis van onze bevindingen kun jij vervolgens eventueel ook kiezen voor de kleding van TAO.be.

Over TAO.be

TAO.be biedt de mooiste garderobe in Franse stijl. Deze stijl zou je als zeer verfijnd kunnen omschrijven en de inspiratie wordt gehaald met name modeshows over heel de wereld. TAO.be biedt mode voor kinderen van nu tot zestien jaar. Belangrijkste element binnen het aanbod van deze specialist is comfort. Kinderen voelen in de kleding de vrijheid om zichzelf te zijn en op die manier komen al hun talenten veel beter tot boei. Kernwaarden van TAO.be zijn passie, moed, verantwoordelijkheid en prestaties.

Waarom kiezen voor TAO.be?

Het is vooral de unieke stijl die veel mensen doet besluiten juist voor de kleding van TAO.be te kiezen. Het enorme aanbod is een andere reden waarom ouders kiezen om hun kind te kleden met de kleding van TAO.be. Zo wordt kleding geboden onder de noemer geboorte (0-18 maanden), baby meisje (1-36 maanden), baby jongen (1-36 maanden), meisje (2-14 jaar), jongen (2-14 jaar), tiener meisje (10-16 jaar) en tiener jongen (10-16 jaar). Daarnaast worden er – om de outfit helemaal af te maken- ook schoenen aangeboden voor zowel jongens als meisjes. Het gaat dan om onder meer nacht- en onderkleding, accessoires, schoenen en slofjes, basics en evolutiekleding en dat van tal van verschillende merken.

Is TAO.be betrouwbaar?

Afgaand op de mening van mensen die al kleding aanschaffen bij TAO.be heb je te maken met een zeer betrouwbare partner als het gaat om kinderkleding. Betrouwbaar is ook de gratis retourservice en de terugbetaling wanneer een product toch niet geschikt blijkt. Wat ook betrouwbaar is, is de gratis levering die geboden wordt wanneer je voor tenminste tien euro aan kleding bestelt. Voorts biedt TAO.be een zeer veilige betaalomgeving en kun je op tal van verschillende manieren afrekenen. En daar zit altijd een betaalwijze bij die bij jou past.

Klantenservice en klachten

Je kunt op verschillende manieren op de hoogte blijven van alles wat speelt rondom TAO.be. Zo kun jij je gratis abonneren op de nieuwsbrief van deze kledingspecialist. Verder biedt TAO.be eigen apps die je kunt downloaden voor Apple en Android en kun je TAO.be eveneens volgen via de social media kanalen Facebook en Instagram. Veel vragen worden beantwoord bij de veel gestelde vragen en als je echt nog vragen hebt of een klacht wilt indienen, dan kun je dit doen via een speciaal contactformulier. Het is eveneens mogelijk om je klacht schriftelijk bij TAO.be kenbaar te maken. Je vindt het adres namelijk gewoon op de website.

Wil jij beoordelen?

Met de beoordelingen van bestaande klanten neem je altijd een meer weloverwogen beslissing. Dit omdat het onafhankelijke informatie betreft. Daardoor neem je altijd de beste beslissing. Om die reden willen we je vragen of jij in het vervolg ook een recensie achter wilt laten van een product of dienst. Je helpt er andere mensen echt mee!

Reviews over TAO.be

Gerelateerde bedrijven

Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
2 beoordelingen
7
Boekskes logo
Boekskes
2 beoordelingen
10
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met TAO.be

TAO.be is geverifieerd door ons expert team. De webshop TAO.be bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TAO.be lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TAO.be. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van TAO.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van TAO.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TAO.be


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Taftoys.nl logo
Taftoys.nl
2 beoordelingen
7
Boekskes logo
Boekskes
2 beoordelingen
10
Babyslofje-online logo
Babyslofje-online
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TAO.be een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TAO.be. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TAO.be actief?

TAO.be is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TAO.be reviews? Dan kun je naar de website van TAO.be gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie