Taftoys.nl logo

Taftoys.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Taftoys.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4047
Taftoys.nl logo
Website
taftoys.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Taftoys.nl

Speelgoed heb je niet snel genoeg. Het is belangrijk voor de ontwikkeling van kinderen. Ook geeft het hen vaak veel plezier. Tijdens je kraamtijd krijg je van het bezoek vaak al het eerste speelgoed voor je kind. Is jouw zoon of dochter nog een baby, dan koop je ook regelmatig speelgoed. En dat gaat dan de eerste jaren nog wel door. Voor kinderen zelf wordt speelgoed steeds belangrijker. Ga je speelgoed voor een klein kindje kopen, dan stel je daar natuurlijk wel een aantal eisen aan. Het moet leuk zijn, maar je wilt vooral dat het veilig is. Je moet er niet aan denken dat een kleine dreumes zich zou verslikken in speelgoed. Of dat iets giftig is. Ook wil je natuurlijk dat het speelgoed lang meegaat en dus van goede kwaliteit is. Hoe zit data bij Taftoys.nl? Is dat een online winkel waar ze kwalitatief speelgoed verkopen? Is het sowieso een aanrader om bij dit bedrijf te shoppen? Andere consumenten kunnen jou daar meer over vertellen. Wij verzamelden hun recensies over Taftoys.nl. Deze beoordelingen staan op deze pagina handig op een rijtje. Zo zie jij al snel of het wel of geen aanrader is om bij deze webshop je speelgoed te bestellen.

Over Taftoys.nl

Taftoys.nl heeft een uitgebreid aanbod aan speelgoed voor hele jonge kinderen. Ze specialiseren zich in het verkopen van Taftoys en hebben daarom de grootste collectie. Het speelgoed is veilig en leerzaam. Andere kenmerken zijn duurzaamheid en een vrolijke uitstraling. Er worden frisse kleuren en zachte materialen gebruikt. Online bestellen is gemakkelijk. Zeker ook wanneer je kunt kiezen uit verschillende betalingswijzen. Bij dit bedrijf betaal je via iDeal, Paypal of je maakt het bedrag van te voren over. Bestel je het speelgoed voor 10:00 uur, dan wordt het de volgende dag geleverd. Bij een bestelbedrag van minimaal 50 euro betaal je geen verzendkosten.

Waarom kiezen voor Taftoys.nl

Taftoys.nl is een handige webshop als je een ruime keus wilt hebben op het gebied van veilig, leerzaam, duurzaam en vrolijk speelgoed. Je kunt kiezen uit onder andere rammelaars, speelkleden, boeken, kussens, bijtringen, activity speelgoed, borden, knuffels, knuffeldoekjes, wagenspanners en zonneschermen. Zoek je bijvoorbeeld een rammelaar voor je baby en selecteer je daarop, dan heb je vervolgens nog de keus uit een groot aantal verschillende rammelaars. De producten die in de aanbieding zijn, worden heel duidelijk aangegeven. Shop je dus graag met korting, dan is dat bij deze online winkel zeer eenvoudig.

Is Taftoys.nl betrouwbaar?

Taftoys.nl is een betrouwbare webshop. Zowel het bestellen als het betalen gebeurt in een veilige omgeving. Er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice. Verder lees je dat andere klanten zeer tevreden zijn over de producten. Je kunt hier dus met een gerust hart het speelgoed voor je kleintje bestellen.

Klantenservice en klachten

Dit bedrijf bestaat alleen uit een webshop. Er is dus geen fysieke winkel waar je langs kunt gaan. Wil je iets vragen of heb je een klacht of opmerking, dan kun je snel en gemakkelijk via WhatsApp contact opnemen met een medewerker. Er is wel een adres aanwezig, maar daar kun je dus niet zelf het speelgoed ophalen. Bellen is overigens niet mogelijk. Je kunt het nummer alleen gebruiken om te appen. Wel is het ook nog mogelijk om via de e-mail contact op te nemen met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Taftoys.nl? Kocht je hier weleens speelgoed voor je eigen kindje of voor een andere baby of peuter? Wat vind je van het speelgoed? Is het veilig genoeg en merk je dat het niet snel kapot gaat? Laat in een review weten hoe jij deze shop beoordeelt. Vertel in je recensie ook hoe je de klantenservice waardeert. Met jouw beoordeling help je andere consumenten.

Reviews over Taftoys.nl

Gerelateerde bedrijven

Knuffelparadijs logo
Knuffelparadijs
2 beoordelingen
9
De Grote Speelgoedwinkel logo
De Grote Speelgoedwinkel
2 beoordelingen
9,5
Boekskes logo
Boekskes
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Taftoys.nl

Ons team van experts heeft Taftoys.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Taftoys.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Taftoys.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Taftoys.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van taftoys.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-12-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Kapot product, geen reactie

Meneer Edwin, die ik zowel via de mail als whatsapp heb gecontacteerd over een kapotte product. Hij reageert op de eerste mail en vraagt naar foto’s en daarna word ik compleet genegeerd. BESTEL HIER NIKS!!! Wat een oplichter. Dit is zijn nummer: 31 6 26767298.

Geplaatst op: 09-11-2022
Laatst bewerkt op: 09-11-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Taftoys.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Knuffelparadijs logo
Knuffelparadijs
2 beoordelingen
9
De Grote Speelgoedwinkel logo
De Grote Speelgoedwinkel
2 beoordelingen
9,5
Boekskes logo
Boekskes
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Taftoys.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Taftoys.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Taftoys.nl actief?

Taftoys.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) baby en kinderen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Taftoys.nl reviews? Dan kun je naar de website van Taftoys.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie