Syntra West logo

Syntra West reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Syntra West reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4659
Syntra West logo
Website
Syntra West

Reviews en Ervaringen Syntra West

Jij wilt dolgraag starten met een eigen bedrijf? Uiteraard ben je niet zomaar een succesvolle ondernemer. Daar heb je kennis en vaardigheden voor nodig. Het kan ook dat je een werkgever bent en op zoek bent naar begeleiding op maat. Je wilt dat er echt vanuit jouw visie en strategie wordt opgeleid. In al deze gevallen kun je maar zo terecht komen bij Syntra West. Je denkt misschien dat je daar helemaal op de juiste plek bent. Toch is het altijd handig om er even wat recensies van andere klanten op na te slaan. Hoe tevreden zijn zij over Syntra West? Zijn de beoordelingen vooral positief? Je ontdekt het op deze pagina, want wij verzamelden de reviews over dit bedrijf. Kijk wat andere mensen over deze onderneming vertellen en beslis vervolgens wat jouw keus gaat worden.

Over Syntra West

Syntra West heeft een hele duidelijke visie. Ze willen namelijk graag top of mind zijn als praktijkgerichte opleidingspartner voor ondernemende mensen. Dat klinkt natuurlijk als een klok. Het netwerk van dit bedrijf wil een kwaliteitsvolle, arbeidsmarktgerichte en innovatieve ontwikkeling van jongeren en volwassenen bevorderen. Dit doen ze met het oog op meer en sterker ondernemen in Vlaanderen. Er worden zowel aanbod- als vraaggerichte opleidingen op maat aangeboden. Duidelijk is dat respect en waardering voor elke persoon belangrijk is.

Waarom kiezen voor Syntra West

Je kiest voor Syntra West als je graag leert op maat. Je krijgt een docent die een professional is als leercoach en als competentiehouder in zijn eigen vak. Je kiest voor dit bedrijf als je graag wilt dat je opleiding direct in verband staat met een concrete toepassing op de werkvloer. Je leert dus in een activerende omgeving. Syntra West is er niet alleen voor de cursisten zelf. Je kunt ook als ouder gebruikmaken van deze website. Wil je je kind graag leren ondernemen en doen, dan is dit misschien wel een goed adres. Met een erkend diploma voltijdse dagopleiding kan meteen praktisch aan de slag worden gegaan. Er is een mooie mix tussen theorie en praktijk. Ook als werkgever of docent kun je terecht bij deze onderneming. Ben je een oud-cursist en wil je jezelf verder specialiseren, dan is er ook nog een mooi aanbod. Mensen met ambitie worden zeker aangeraden om bij Syntra West informatie in te winnen. Het prettige is ook dat eigenlijk alles mogelijk is, van ambacht tot beroepen.

Is Syntra West betrouwbaar?

Syntra West is er al heel wat jaren voor allerlei mensen. Je leest in de reviews van cursisten, ouders en docenten dat ze heel tevreden zijn. Dit zorgt ervoor dat je erop mag vertrouwen dat het hier om een betrouwbare onderneming gaat. Het team wordt ook met naam en voornaam voorgesteld op de site. Dit geeft ook altijd veel vertrouwen. Verder is er een fysiek adres, er zijn zelfs 5 campussen in West Vlaanderen en ook kun je online uitstekend contact opnemen met een van de medewerkers.

Klantenservice en klachten

Wil je even snel en laagdrempelig contact leggen, dan is de chat ideaal. Heb je een meer persoonlijke vraag of gaat het echt om een toegespitste situatie, dan is het vaak handiger om even te bellen met iemand die kennis van zaken heeft. Je ziet het telefoonnummer op de website. Ook mailen kan. En er is een contactformulier om in te vullen en te verzenden. Laat je een berichtje achter op de sociale media, dan kun je ook snel een reactie terug verwachten.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij tot grote tevredenheid van jezelf en je klanten een professionele schoonheidsspecialiste geworden? Heb je dit mede te danken aan Syntra West? Laat dan in een review weten hoe jij deze opleiding waardeert. Ben je tevreden over het lesprogramma en de docenten? Of misschien heb jij op een hele andere manier kennis gemaakt met dit bedrijf. Heb je ervaring en weet je iets over Syntra West te vertellen uit eigen ervaring, deel dat dan hier met anderen. Je helpt andere mensen enorm door een recensie te schrijven. Het maakt voor hen de keus gemakkelijker om wel of niet voor Syntra West te kiezen.

Reviews over Syntra West

Gerelateerde bedrijven

Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
ZoMa Opleidingen logo
ZoMa Opleidingen
1 beoordeling
10
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Syntra West

Syntra West is geverifieerd door ons expert team. De webshop Syntra West bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Syntra West lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Syntra West. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Syntra West is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Syntra West te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 01-07-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Syntra West


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Esoterra logo
Esoterra
4 beoordelingen
9,5
ZoMa Opleidingen logo
ZoMa Opleidingen
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Syntra West een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Syntra West. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Syntra West actief?

Syntra West is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Syntra West reviews? Dan kun je naar de website van Syntra West gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie