Supspace logo

Supspace reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Supspace reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
1947
Supspace logo
Website
Supspace

Reviews en ervaringen Supspace

Ben jij iemand die graag alles uit een gezonde levensstijl wil halen? Dan zou je zomaar eens prima uit de voeten kunnen met de producten die Supspace aanbiedt. Om je een helder beeld te geven van deze aanbieder, hebben we de reviews en ervaringen van klanten hier voor je samengevat. Op die manier krijg je een heel helder beeld van wat Supspace is en wat het je kan bieden. Het is vervolgens uiteraard helemaal aan je zelf of jij ook kiest voor Supspace. Je kunt in elk geval een beter oordeel vellen en dus ook een weloverwogen keuze kunnen maken.

Over Supspace

Supspace is een webshop die gespecialiseerd is in onder andere voedingssupplementen. Daarbij ligt de focus op vitamines, creatine en pre-workouts. Supspace kan zo onderhand de nummer 1 op het gebied van sportvoeding genoemd worden en is het adres voor iedereen die alles uit een gezonde levensstijl wil halen. Behalve het aanbieden van producten biedt Supspace ook expertise. Die kennis maakt het voor elke klant gemakkelijker om steeds de juiste keuzes te maken. Bij de producten wordt heel erg veel informatie geboden over onder meer het gebruik van het product en over de voedingswaarden.

Waarom kiezen voor Supspace?

Er zijn voldoende redenen om ook te kiezen voor Supspace. Behalve het bijzonder royale aanbod dat deze aanbieder geselecteerd heeft, is dat zeker ook de aanwezige expertise binnen Supspace. In alles probeert Supspace het de klant gemakkelijker te maken om precies het juiste product te vinden. Ook de wijze waarop je een bepaald product gebruikt wordt uitvoerig beschreven. Het aanbod is altijd up-to-date en zoek je iets wat er niet is? Geef het door en Supspace zal kijken wat eventueel mogelijk is om het product toch in het assortiment op te nemen. Supspace is innovatief en draagt zorg voor een snelle levering. Bestel je op een werkdag voor middernacht, dan heb je het de volgende dag al thuis.

Is Supspace betrouwbaar?

De reviews en ervaringen van klanten van Supspace zeggen veel zo niet alles. Zij doen graag zaken met deze aanbieder en noemen het een betrouwbare partij. Daarbij wordt behalve het uitgebreide assortiment ook de aangeboden informatie geroemd. Koop je een product bij Supspace, dan weet je steeds precies hoe je het product op de beste wijze kunt gebruiken en krijg je bovendien allerlei aanvullende en zeer relevante informatie. Supspace is verder transparant. Zo schroomt het niet om de eigen adresgegevens aan te geven op de website. Ook dat zegt voldoende over de goede intenties en de betrouwbaarheid van deze onderneming. Supspace heeft duidelijk geen geheimen voor de klant.

Klantenservice en klachten

Het is vrijwel ondenkbaar, maar mocht je na alle informatie die deze aanbieder je bij de producten geeft toch nog vragen hebben of een klacht hebt, dan kun je die simpel bij Supspace melden. Je kunt gewoon telefonisch contact opnemen, je kunt een brief sturen, je kunt een e-mail sturen en daarnaast kun je ook via Facebook en Instagram contact leggen. Het lukt dus altijd om snel in gesprek te komen met een medewerker van Supspace.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan beoordelingen van mensen die al gebruik maken van de producten en diensten van Supspace heb je hier een goede indruk kunnen krijgen van deze aanbieder van sportvoeding. Zo zie je maar hoe veel waarde deze beoordelingen kunnen hebben. We gaan er daarom maar vanuit dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Op die manier kun jij ook iets voor andere mensen en andere geïnteresseerden betekenen.

Reviews over Supspace

Gerelateerde bedrijven

Plnktn.com logo
Plnktn.com
2 beoordelingen
8,5
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Vital Proteins logo
Vital Proteins
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

8,5
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Supspace

Ons team van experts heeft Supspace geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Supspace bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Supspace is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Supspace is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Supspace te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit bestellen

NOOIT BESTELLEN!!Ik wacht 1,5 week op mijn bestelling.

Ik heb elke werkdag gebeld omdat ze claimen voor 23.99 besteld de volgende dag verstuurd. Ik bestelde op donderdag helaas nu vrijdag (6werkdagen later) en nog steeds niks. Ik kreeg te horen dat er iets fout is gegaan met de track&Trace, okay dat kan maar dan verwacht je dat het wordt opgelost en zo snel mogelijk verzonden wordt.

Helaas is dat totaal niet het geval.
Na nog 3 werkdagen is er nog steeds niks verzonden.

Als je vraag om een credit om dan ergens anders te bestellen moet je daar ook nog 14 dagen op wachten.

Ik ben dus in totaal 3,5 week bezig om een bestelling af te ronden.

De medewerkers zijn ook totaal niet behulpzaam en kappen alleen je gesprek af.

TOTAAL GEEN SERVICE TE VERWACHTEN DUS BESTEL DAAR NOOIT

Geplaatst op: 07-10-2022
Laatst bewerkt op: 10-10-2022
Geschreven door: Mohamed Miranda K.

4 / 10
1/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Super, de kwaliteit van de producten is top!

Vorige week de producten besteld (pre workout en proteïne shake) de dag daarna geleverd. Het bestellen via de website is zeer eenvoudig, daarnaast is er keuze bij de verzendmethode. Het pakket is 's avonds bezorgd ook is het pakketje in de tussentijd te volgen en wordt je op de hoogte gehouden over de verwachtte levertijd. De producten zelf zijn van hoge kwaliteit, ze smaken goed en alles komt overeen met de informatie op de website. Daarnaast kreeg ik nog twee samples pre workout erbij. De volgende keer zal ik zeker weer bestellen bij Supspace!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jaël B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede producten voor een mooie prijs

Ik heb hier vorige week nieuwe proteine shakes en preworkout gekocht. Werden netjes de volgende dag nog geleverd in de avond. Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en smaken goed. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Supspace!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Supspace


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Plnktn.com logo
Plnktn.com
2 beoordelingen
8,5
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Vital Proteins logo
Vital Proteins
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Supspace een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Supspace. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Supspace actief?

Supspace is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Supspace reviews? Dan kun je naar de website van Supspace gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie