Superwinkel.nl logo

Superwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Superwinkel.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Superwinkel.nl logo
Website
superwinkel.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Superwinkel.nl

Het blijft gewoon fijn om af en toe eens een lekkere parfum te bestellen. Vooral je favoriete parfum koop je natuurlijk graag. Het is helemaal mooi als je dit product voor een scherpe prijs kunt aanschaffen. Parfum is ook altijd een mooi artikel om te kopen voor een geschenk. Ook je geliefde kun je verwennen en verrassen met een parfum of met verzorgingsproducten. Vind jij het een idee om dit bij Superwinkel.nl te bestellen? Zoek je daarom naar reviews die andere klanten schreven over dit bedrijf. Dan zit je hier op onze pagina helemaal goed. De beoordelingen over Superwinkel.nl zijn door ons verzameld en we hebben ze handig voor je op een rijtje gezet. Bekijk de recensies en beslis vervolgens of jij wel of niet bij deze webshop wilt bestellen.

Over Superwinkel.nl

Superwinkel.nl heeft de overtuiging dat iedereen de beste deals verdient. Zij werken daarom met een team dat elke dag hard werkt om dagelijks de beste merken aan te kunnen bieden voor een zo scherp mogelijke prijs. Superwinkel.nl verkoopt A-merken voor zeer lage prijzen. Naast deze scherpe prijzen, staan ook korte levertijden en een goede service hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Verder vinden ze het van belang om betrouwbaar te zijn. Om die reden worden er alleen authentieke producten verkocht en betrouwbare betaalmethoden gehanteerd. Deze shop startte in 2009 met een top 10 van damesgeuren en een top 10 van herengeuren. Er volgde al snel een uitbreiding. In het begin reden ze zelf langs leveranciers om de parfums op te halen. Ook het versturen regelden ze slim. Zo wisten ze vanaf het begin de prijzen laag te houden. De jaren die volgden bestonden uit slim inkopen van de beste parfums, efficiënt werken en goed nadenken. Inmiddels zijn ze de grootste online parfumerie van heel Europa. Er zijn meer webwinkels ontstaan en alles bij elkaar is dit dan nu de Superwinkel.nl. Er zijn vandaag aan de dag online shops in Duitsland, Zweden, Spanje, België en Italië.

Waarom kiezen voor Superwinkel.nl

Superwinkel.nl verkoopt een zeer groot aantal merken. Denk hierbij onder meer aan Aramis, Brut, Benetton, Calvin Klein, Coty, Essie en Furla. Uiteraard is dit maar een zeer kleine greep uit de collectie. Wil je het liefst parfum van een bepaald merk, dan is het handig om meteen bij de merken te zoeken. Het aanbod aan parfums is namelijk zo groot, dat dit je zoekwerk aanmerkelijk makkelijker maakt. Is het jou een beetje om het even van welk merk je parfum is, dan zoek je gewoon bij de parfums. Ook dan is het nog mogelijk om op merk te selecteren of je kiest voor populaire parfums, herengeuren of damesgeuren. Het kan best lastig zijn om de juiste parfum te vinden. Shoppen bij Superwinkel.nl biedt je dan als voordeel dat je gebruik kunt maken van een persoonlijke parfumadviseur die jou tips geeft over de parfums die je het beste kunt kopen. Naast parfums verkoopt dit bedrijf ook verzorgingsproducten, haarproducten en make-up. Is vegan voor jou een must, dan kun je ook daar speciaal op zoeken. Woon je buiten de EU, dan kun je bij deze winkel taxfree shoppen. Om geen acties en aanbiedingen te missen, is het handig om je in te schrijven voor de nieuwsbrief. Vanaf 30 euro is het verzenden al gratis en als je vandaag bestelt, dan heb je de bestelling morgen in huis.

Is Superwinkel.nl betrouwbaar?

Dit bedrijf heeft het thuiswinkel waarborg, dus daar kun je in ieder geval altijd op terugvallen. Verder worden de service, de prijzen en de producten van Superwinkel.nl hoog gewaardeerd. Vanaf 2013 winnen ze elk jaar de publieksprijs in de Thuiswinkel Awards. In 2017 wonnen ze de Shopping Awards Publieksprijs XL. Een ander bewijs van de betrouwbaarheid van dit bedrijf is het feit dat je eenvoudig contact kunt opnemen met iemand van de klantenservice. Ook is er een fysiek adres van dit bedrijf vermeld op de website.

Klantenservice en klachten

Eventuele klachten vermeld je via de e-mail. Op die manier kun je ook je vragen stellen. Het is daarnaast mogelijk om te bellen met een van de medewerkers. Of je neemt contact op via een van de kanalen van de sociale media.

Wil jij ook beoordelen?

Koop jij je parfums altijd bij Superwinkel.nl? Is dit jouw favoriete adres voor je make-up en verzorgingsproducten? Schrijf dan een recensie en vertel wat jouw ervaringen zijn met deze webshop. Jouw review helpt andere consumenten. Als ze jouw beoordeling hebben gelezen, kunnen ze gemakkelijker een weloverwogen keus maken om wel of niet bij Superwinkel.nl te bestellen.

Reviews over Superwinkel.nl

Gerelateerde bedrijven

EcomMedics logo
EcomMedics
2 beoordelingen
9
Zorgthuiswinkel.nl logo
Zorgthuiswinkel.nl
2 beoordelingen
8
Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

8,8
100% zou hier weer kopen
6 beoordelingen
Ervaringen met Superwinkel.nl

Superwinkel.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Superwinkel.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Superwinkel.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Superwinkel.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van superwinkel.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van superwinkel.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 23-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg nette prijzen

De prijzen op de website zijn erg goed. Alles wat ik besteld had was ook super snel bij mij in huis. Het zat allemaal goed verpakt en ik ben super blij met de producten.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Ryan B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Groot assortiment

Dit bedrijf biedt echt een super groot assortiment aan van vele leuke spullen die allemaal erg scherp geprijsd zijn. Het pakket was ook snel geleverd en alles zat netjes verpakt.

Geplaatst op: 27-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Stijn G.

9 / 10
4/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top

Wat een fijne website! Er is veel keuze tussen veel leuke producten. De prijzen zijn ook erg goed en de levering is ook super snel. Helemaal top! Ik ga hier zeker vaker bestellen.

Geplaatst op: 26-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: David G.

9 / 10
5/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super snelle service

Dit bedrijf biedt echt een super snelle service. De prijzen zijn altijd erg scherp en de emails die ze versturen zijn erg overzichtelijk. De website zelf werkt ook erg goed en ziet er netjes uit.

Geplaatst op: 24-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Jan V.

8 / 10
5/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Super site

Ik had hier een product besteld en het was precies zoals ik verwacht had toen ik het binnen kreeg. De beschrijving van het product was erg goed en alles is keurig netjes geleverd.

Geplaatst op: 25-11-2021
Laatst bewerkt op: 27-11-2021
Geschreven door: Jari K.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Superwinkel.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

EcomMedics logo
EcomMedics
2 beoordelingen
9
Zorgthuiswinkel.nl logo
Zorgthuiswinkel.nl
2 beoordelingen
8
Dorivit logo
Dorivit
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Superwinkel.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 6 beoordelingen geplaatst over Superwinkel.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,8 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Superwinkel.nl actief?

Superwinkel.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) verzorging & gezondheid en webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Superwinkel.nl reviews? Dan kun je naar de website van Superwinkel.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie