Superfoodsonline.nl logo

Superfoodsonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Superfoodsonline.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3132
Superfoodsonline.nl logo
Website
superfoodsonline.nl
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Superfoodsonline.nl

Een gezond lichaam begint van binnen, met gezond eten, zoals superfoods, en het gebruiken van supplementen en kruiden. Als je op zoek bent naar een webshop die je alle producten kan bieden voor een gezond lichaam kom je bij Superfoodsonline.nl terecht. Maar voor je een bestelling plaatst, wil je waarschijnlijk graag meer weten over beoordelingen van Superfoodsonline.nl. Dat treft! Wij hebben de reviews van Superfoodsonline.nl hiernaast op een rij gezet. Lees snel verder wat de ervaringen van andere gezondheidsfanaten zijn en neem een weloverwogen beslissing om bij Superfoodsonline.nl te kopen.

Over Superfoodsonline.nl

Superfoodsonline.nl ontstond in 2012 als dé plek om je heilzame kruiden, natuurvoeding, superfoods en voedingssupplementen te kopen. Het bedrijf werd opgericht door Pieter en Wendy Dijkstra. De passie van Pieter ontstond tijdens zijn promotieonderzoek, waarvoor hij mentaal scherper wilde zijn. Zijn eerste experiment met supplementen was direct een voltreffer: de visolie zorgde er niet alleen voor dat hij scherper werd, zijn huidproblemen verdwenen ook. Daarna ging hij allerlei gezonde producten onderzoeken, met behulp van Wendy die een achtergrond heeft als biotechnologisch analist. Hun enthousiasme over de effecten van gezonde voeding zorgde voor de oprichting van de webshop Superfoodsonline.nl. Het aanbod is in de loop van de jaren ongelooflijk gegroeid en het bedrijf gaat continu op zoek naar de meest speciale en de beste producten uit alle uithoeken van de wereld. De nadruk in het assortiment ligt op raw, traditionele, authentieke en biologische supplementen en superfoods, vegetarische proteïne en chinese en ayurvedische kruiden. In het bedrijf werken hooggekwalificeerde medewerkers met een verschillende achtergrond, zodat ze allen een steentje bijdragen aan de expertise van Superfoodsonline.nl. Adviezen en uitingen worden gegeven op basis van wetenschappelijk onderzoek en recente studies. Zowel op de website als in persoonlijk contact adviseren de medewerker met veel expertise en liefde voor de producten.

Waarom kiezen voor Superfoodsonline.nl?

Het assortiment van Superfoodsonline.nl is heel uitgebreid en voldoet aan al jouw noden om een gezond lichaam te bekomen. De superfoods zijn vegan, biologisch en raw. Je vindt onder andere spirulina, maca, acerola, tarwegras, moringa en chlorella. Daarnaast vind je ook traditionele Chinese kruiden in het aanbod. Deze kruiden vormen een volledig systeem aan natuurgeneeskunde waar de Chinezen al meer dan 2.000 jaar gebruik van maken. Ginseng Panax, Reishi Mushroom, Tribulus Terrestris, Rhodiola Rosea en Cordyceps zijn slechts enkele van de kruiden die Superfoodsonline.nl in het assortiment heeft. Het assortiment supplementen zijn 100% effectief, zuiver en betrouwbaar. Ze bestaan uit voornamelijk gepatenteerde ingrediënten. De hogere concentraties en het brede spectrum werkzame stoffen zorgen voor een betere effectiviteit. Ayurvedische kruiden worden in India gebruikt als traditionele natuurgeneeskunde. Het doel van de kruiden is het in balans brengen van lichaam en geest. Onder andere Brahmi, Neem, Gotu Kola, Haritaki, Ashwagandha en Triphala zijn te vinden in het aanbod van Superfoodsonline.nl.

Is Superfoodsonline.nl betrouwbaar?

Voor je een bestelling plaatst bij Superfoodsonline.nl wil je natuurlijk weten of het bedrijf betrouwbaar is. Superfoodsonline.nl heeft een hoofdzetel in Nederland, namelijk in Groningen en is houder van biologische certificaten van Skal en Soil Association. Uiteraard zijn zulke certificaten belangrijk om het bedrijf te beoordelen maar de beste beoordelingen krijg je van klanten. Uit controle van de gekende reviewplatformen, waaronder het onze, blijkt dat klanten heel tevreden zijn over de snelle levering en de kwaliteit van de producten. Over het algemeen kunnen we concluderen dat Superfoodsonline.nl een betrouwbaar bedrijf is.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag over je bestelling of een klacht over een product? Je contacteert de klantenservice telefonisch, via de mail of via een berichtje op Facebook. Ook is er een contactformulier beschikbaar op de website. Je ontvangt binnen 1 werkdag een antwoord van het bedrijf.

Wil jij ook Superfoodsonline.nl beoordelen?

Heb jij superfoods besteld bij Superfoodsonline.nl en voel je je beter dan ooit? Of heb je je verslikt in je supplement en heeft de klantenservice je probleem snel en vakkundig opgelost? Wij horen het graag! Laat hier jouw ervaring met Superfoodsonline.nl achter, zowel de positieve als de negatieve. Dankzij jouw review van Superfoodsonline.nl kunnen andere kopers een weldoordachte beslissing nemen om te kopen bij Superfoodsonline.nl.

Reviews over Superfoodsonline.nl
Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Superfoodsonline.nl

Ons team van experts heeft Superfoodsonline.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Superfoodsonline.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Superfoodsonline.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Superfoodsonline.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van superfoodsonline.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 31-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Superfoodsonline.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Care logo
Weight Care
20 beoordelingen
6,5
ArcticPure logo
ArcticPure
1 beoordeling
10
Aurox Health logo
Aurox Health
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Superfoodsonline.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Superfoodsonline.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Superfoodsonline.nl actief?

Superfoodsonline.nl is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Superfoodsonline.nl reviews? Dan kun je naar de website van Superfoodsonline.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie