Superdry logo

Superdry reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Superdry reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
567
Superdry logo
Website
superdry.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Superdry

Een weloverwogen beslissing maak je gelukkig niet alleen. Dankzij talrijke ervaringen van zij die je voorgingen, maak je een geschikte keuze. Om je verder op weg te helpen, lijsten we alles wat je altijd al wilde weten over Superdry voor je op. Waar maakt Superdry het verschil? Op basis daarvan weet je wat je kan verwachten wanneer je bij Superdry winkelt.

Over Superdry

Superdry is een grootschalige kledingketen die haar oorsprong binnen het Verenigd Koninkrijk kent. Ian Hibbs, Julian Dunkerton en James Holder brachten ieder enkele eigen accenten naar voren met Cult Clothing Co en Bench. Ze besloten hun krachten te bundelen en werden zo de grondleggers van Superdry, zoals we het vandaag de dag kennen. De eerste Superdry-winkel opende haar deuren omstreeks 2004 en dit te Covent Garden, Londen. Als klant verwacht je je aan authentieke, frisse kledingstukken die een zekere luxe uitstralen. Deze worden op hun beurt gekenmerkt door Japanse tekens en afbeeldingen. De betekenis van deze lijnen duidt vaak op ”˜zonnebrilbedrijf’ of ”˜lidmaatschapscertificaat’ - een niet erg accurate vertaling door simpele vertaalprogramma’s zoals Babelfish. Dit maakt Superdry’s verhaal behoorlijk uniek.

Waarom kiezen voor Superdry?

David Beckham droeg een Superdry-jas in 2007 waarna het merk 70.000 exemplaren verkocht - dit aan een razendsnel tempo. Acteur Idris Elba onderschreef Superdry in 2015. Beide feiten laten Superdry wel eens als muziek in de oren klinken, maar vandaag vertellen we je graag waar Superdry nu net dat tikkeltje meer biedt. Superdry biedt een brede waaier aan collecties, gaande van (sport)kleding, schoenen, accessoires tot samenwerkingen met overige merken én bekende figuren binnen het sport- en modegebeuren. Superdry biedt een uitstekende aanvulling in je garderobe en verzorgt duurzame, milieugebonden initiatieven. Er wordt namelijk uitsluitend met biologisch vergaarde materialen gewerkt, waaronder biologisch katoen. Superdry brengt het beste van verscheidene werelden samen onder één geheel.

Is Superdry betrouwbaar?

Superdry straalt een levendig karakter - een karakter waar werkelijk iedereen zich wel in kan vinden. Zowel jong als oud wordt erdoor aangesproken - bij rondvraag binnen je omgeving ontdek je ongetwijfeld veel enthousiasme. Dankzij deze algehele klanttevredenheid, gecombineerd met Superdry’s jarenlange expertise en groei stellen we vast dat Superdry erg betrouwbaar is. Superdry richt zich te allen tijde op het aanscherpen van hun reilen en zeilen en dit met oog op wat een klant - en bij uitbreiding een mens - nu écht nodig heeft. Fysieke winkels beschikken over gespecialiseerde teams en zij helpen je verder met je specifieke wensen en noden.

Klantenservice en Klachten

Wanneer je je naar www.superdry.nl begeeft, ontdek je een heleboel antwoorden op veelgestelde vragen. Hoe wordt er te werk gegaan bij leveringen, bestellingen en retours? Over welke betaalmogelijkheden beschikt men? Is het mogelijk een artikel te ruilen? Wanneer je je vraag niet onmiddellijk beantwoord ziet, helpt een klantenservice je verder. Een e-mail wordt binnen een termijn van zeven dagen beantwoord en Superdry’s sociale media is doorlopend toegankelijk. Neem telefonisch contact op bij specifieke hulpvragen. Houd je bestel- of klantnummer hierbij steeds binnen handbereik.

Wil jij ook beoordelen?

Je kreeg hierboven een helder beeld van Superdry’s werking. Voorgaande klanten lieten hun ervaringen achter en hielpen zo talrijke anderen verder. Wens je zelf ook weerklank te bieden? Dit kan uiteraard - aarzel niet en geef vandaag nog een eigen beoordeling mee.

Reviews over Superdry
Gerelateerde bedrijven
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
10 beoordelingen
4,6
De Grote Woonwinkel logo
De Grote Woonwinkel
2 beoordelingen
9
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Superdry

Ons team van experts heeft Superdry geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Superdry bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Superdry is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Superdry is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van superdry.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Beste t-shirts

Ik heb meerdere Superdry t-shirts aangezien ze zo fijn zitten. De shirts zijn van een iets dikkere stof gemaakt en daardoor zitten ze extra fijn. De designs zijn ook erg mooi en aangezien de stof wat dikker is gaat het ook niet zomaar kapot. Ik had namenlijk vaak last van kleine gaatjes onder in mijn shirts maar dat is bij Superdry zeker niet het geval. Super!

Geplaatst op: 26-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Janna V.

8 / 10
4/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Superdry
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Peterhahn.nl logo
Peterhahn.nl
10 beoordelingen
4,6
De Grote Woonwinkel logo
De Grote Woonwinkel
2 beoordelingen
9
Myprotein logo
Myprotein
5 beoordelingen
5,8
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Superdry een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Superdry. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Superdry actief?

Superdry is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , lederwaren , modeaccessoires , schoenenwinkels , sportkleding en tassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Superdry reviews? Dan kun je naar de website van Superdry gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie