Studieplan logo

Studieplan reviews, ervaringen en beoordelingen

Studieplan reviews, ervaringen en beoordelingen
185
Studieplan logo
Website
Studieplan

Studieplan ervaringen

Studieplan staat bekend als de thuisstudie opleider met voordelige cursussen en opleidingen. De prijs is een stuk lager dan bij de concurrent en uiteraard ben je op jezelf aangewezen. Als je een idee wilt hebben wat je kan verwachten dan kan je eventueel een gratis proefles aanvragen. Toch wil je wel weten wat voor een kwaliteit je kan verwachten bij Studieplan. Wij verzamelen voor jouw de Studieplan ervaringen van anderen studenten. Ze geven jouw een idee wat de kwaliteit is van de opleiding. Heb je zelf al Studieplan ervaringen? Laat het ons weten wat je van de opleiding vindt en vooral of de opleiding via Studieplan een geslaagde keuze is.

Over Studieplan

Studieplan is één van de snelst groeiende opleidingsspecialisten van Nederland. Ze bereiken een groot deel van de markt voornamelijk doordat ze voordelige cursussen aanbieden. Hier staat wel tegenover dat het een volledige thuiscursus is en je alles zelf zou moeten uitvoeren. Ze zijn bieden als één van de weinige de goedkoopste opleidingen van het land aan. Alle methodes zijn in eigen tempo en met de volledige vrijheid. Met de cursus krijg je geen klassikale lessen, maar volgens de Studieplan ervaringen kan je wel gewoon een officieel erkend diploma halen. De examinering gebeurd namelijk bij een erkend bedrijf.

Beroepsopleidingen Studieplan

Studieplan heeft een aantal cursussen die aansluit op bepaalde beroepen waarmee je voordelig een beroeps erkend diploma kan halen. Dankzij het duidelijke lesmateriaal is de stof voor iedereen te volgen en wordt je goed voorbereid op het examen. Haal bijvoorbeeld zelf je PDB of CCV taxichauffeur. Wil je jouw eigen horecabedrijf starten? Studieplan helpt je met een beroepsopleiding. Maar ook een opleiding als doktersassistent volg je eenvoudig via Studieplan. Ontdek zelf het aanbod en de Studieplan ervaringen van anderen.

Cursussen Studieplan

Studieplan organiseert niet alleen opleidingen, maar ook cursussen om je meer te verdiepen in een hobby. Volg bijvoorbeeld een thuisstudie koken of nagelstyliste. Leuk om gewoon uit te voeren als een soort hobby. Studieplan helpt je hierbij om een leuke cursus te vinden die bij je past en thuis uit te voeren.

Gerelateerde bedrijven
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Zelfranken.nl logo
Zelfranken.nl
11 beoordelingen
6
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Studieplan

Het bedrijf Studieplan is geverifieerd door ons. De webshop Studieplan is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Studieplan is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Studieplan maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Studieplan is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Studieplan te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Studieplan.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Erg betrouwbaar

Ik heb al meerdere cursussen gevolgd en de website werkt erg fijn en ze zijn ook erg betrouwbaar. Het was allemaal erg informatief en leerzaam maar wel aan de dure kant.

Geplaatst op: 19-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jet V.

9 / 10
5/5 4/5 5/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Studieplan
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Overloadworldwide.nl logo
Overloadworldwide.nl
1 beoordeling
10
Zelfranken.nl logo
Zelfranken.nl
11 beoordelingen
6
IU.org logo
IU.org
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Studieplan een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Studieplan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Studieplan actief?

Studieplan is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en opleidingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Studieplan reviews? Dan kun je naar de website van Studieplan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie