Studentmobiel logo

Studentmobiel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

9 beoordelingen • 9,6
Studentmobiel logo
Studentmobiel ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
9 beoordelingen • 9,6
Beoordeling
9 beoordelingen
9,6
5 sterren
78%
4 sterren
22%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
9,6
Service
9,6
Prijs
9,6
Levering
9,6

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10

Studentmobiel ervaringen

Op deze pagina lees je Studenmobiel ervaringen, revieuws, beoordelingen en klachten. Bij Studentmobiel kun je telefoonabonnementen afsluiten of losse toestellen kopen.

Over Studentmobiel

Als je op zoek bent naar een goedkoop mobiel abonnement of een SIMonly abonnement, dan kun je aankloppen bij Studentmobiel. Hier heb je een aanbod van interessante mobiele abonnementen. Je hoeft zoals niet per se een mobiel plus abonnement af te sluiten, maar kun ook gaan voor het abonnement alleen. Zo ben je op de lange termijn iets goedkoper uit. Nadeel hiervan is dat je meestal niet de nieuwste telefoon hebt of je moet deze los kopen, maar een nieuw model van bijvoorbeeld Apple of Samsung is over het algemeen vrij duur. Daarom kiezen de meeste studenten voor een abonnement. Studentmobiel heeft onder meer telefoonabonnementen van providers zoals Hi, KPN, Tele2, Ben, Vodafone, T-Mobile en Telfort. Welk abonnement je kiest hangt af van diverse factoren. Als je in de randstad woont kun je vrijwel iedere provider zonder problemen kiezen, want je bereik is altijd goed en dan volstaat de goedkoopste aanbieder. Woon je echter in een gebied waar over het algemeen de bevolkingsdichtheid wat kleiner is, dan is het aan te raden om een provider te kiezen waar een betere dekkingsgraad is.

Studentmobiel ervaringen

Voordat je een abonnement ergens afsluit is het goed om naar ervaringen te kijken van andere mensen. Zo weet je ongeveer wat je kan verwachten van een bepaald bedrijf en kun je een afweging maken of je met een bedrijf in zee moet gaan. Op deze pagina kun je zien wat mensen van Studentmobiel vinden.

Heb jij Studentmobiel ervaringen?

Heb je Studentmobiel ervaringen, beoordelingen, reviews of klachten? Laat het dan hier weten. Graag horen we of je goede of juist slechte ervaringen hebt gehad met Studentmobiel. Wat vind je bijvoorbeeld van de service, de kwaliteit en de prijs nu je enige tijd klant bent bij Studentmobiel.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Studentmobiel

profielfoto van Edwin
Edwin
09-09-2016
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super geregeld allemaal

Ik had vorig weekend mijn mobiele telefoon besteld en had hem afgelopen maandag al binnen. Helemaal super en erg tevreden mee.

profielfoto van Mohammed
Mohammed
17-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en snel thuis

Ik heb mijn nieuwe mobiel met een tweejarig abbo bij Studentmobiel besteld. Had hem echt de voglende dag meteen binnen en kon meteen starten. Lekker zo vlak voor ik op vakantie ga :)

profielfoto van L. V.
L. V.
15-11-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Speciale acties

Ze hebben nu een actie omdat ze zoveel jaar bestaan. Daarom kun je nu kiezen uit vele speciale acties. Ik ben maar eens gaan kijken want ik zag allemaal billboards op het station. Ik was toch toe aan een nieuwe mobiel en kende de website niet. Maarja als je al 15 jaar bestaat dan doe je denk ik wel iets goeds. En ik ben geen student meer maar dat maakt dus niet uit dus laat je niet misleiden door de naam. Ik ben gevallen voor de nieuwe Samsung Galaxy en ben wel even gaan vergelijken. En met de dikke kortingen was dit echt een spotgoedkoop aanbod. Het afsluiten was snel geregeld en met 2 dagen had ik mijn nieuwe aanwinst al in huis. Echt super geregeld van Studentmobiel. Volgende keer ga ik zeker weer kijken als ik een nieuw toestel nodig heb.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede website en goed aanbod

De website is heel simpel opgezet dus kun je makkelijk zoeken. En het aanbod is niet enorm maar wel alle goede mobieltjes en nieuwste modellen. En als je wilt bestellen is het zo geregeld.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dealtjes pakken

Laatst een nieuwe telefoon nodig. En heb toen via een vriend de tip gekregen om bij StudentMobiel te kijken. Ook hij had een goede deal gemaakt en stuurde me een link.

Ik was niet helemaal te spreken over de deal die hij had gevonden en ben rond gaan kijken. De site heeft veel goede andere deals en heb een goed abonnement en mobieltje gevonden.

Voor de zekerheid toch gecheckt bij andere aanbieders maar StudentMobiel was de beste.

Dus uiteindelijk gewoon daar gekocht. Blijkbaar is StudentMobiel de beste in sommige deals.

profielfoto van Aafke
Aafke
07-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle en heldere service

Ik wou mijn abonnement verlengen en binnen korte tijd had ik een nieuw abonnement met een nieuwe telefoon. De volgende dag lag alles al in huis! Helemaal top dus

profielfoto van Bert
Bert
04-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Perfecte service!

Binnen no time een nieuw abonnement afgesloten en mijn nieuwe teostel ontvangen. Binnen 2 dagen was alles afgerond!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-01-2015
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Super blij met mijn iphone

Heb een nieuwe iphone besteld en ben er zo blij mee :D :D ToP!!

profielfoto van Anne V.
Anne V.
19-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dealtje scoren

Ik mocht laatst voor een nieuw abonnement gaan kijken. Ik zag hiervoor bij T-mobile en was niet tevreden want wist dat ik wel een betere deal kon maken. Was natuurlijk wel gebeld of ik wilde verlengen maar de deals waren naar mijn idee niet echt aantrekkelijk...

Via via kwam ik bij Studentmobiel uit en heb daar eens het een en ander vergeleken. En wat een mooie dealtjes hebben ze daar. Ik ben zeer te spreken over het aanbod en scherpe deals en heb dan ook een mooie nieuwe deal gevonden. Bespaar nu maandelijks paar tientjes en heb mijn mobiele data wat hoger ingesteld. Voor mij is Studentmobiel wel een echte uitkomst hoewel ik me een beetje afvraag wat dat student nu echt voor waarde heeft.

Schrijf een review over Studentmobiel

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Simyo logo Simyo
14 beoordelingen
7,8
BudgetMobiel logo BudgetMobiel
0 beoordelingen
10
Usa sim logo Usa sim
0 beoordelingen
10