Studentmobiel logo

Studentmobiel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Studentmobiel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Studentmobiel logo
Website
Studentmobiel
Categorie
Telecom

Studentmobiel ervaringen

Op deze pagina lees je Studenmobiel ervaringen, revieuws, beoordelingen en klachten. Bij Studentmobiel kun je telefoonabonnementen afsluiten of losse toestellen kopen.

Over Studentmobiel

Als je op zoek bent naar een goedkoop mobiel abonnement of een SIMonly abonnement, dan kun je aankloppen bij Studentmobiel. Hier heb je een aanbod van interessante mobiele abonnementen. Je hoeft zoals niet per se een mobiel plus abonnement af te sluiten, maar kun ook gaan voor het abonnement alleen. Zo ben je op de lange termijn iets goedkoper uit. Nadeel hiervan is dat je meestal niet de nieuwste telefoon hebt of je moet deze los kopen, maar een nieuw model van bijvoorbeeld Apple of Samsung is over het algemeen vrij duur. Daarom kiezen de meeste studenten voor een abonnement. Studentmobiel heeft onder meer telefoonabonnementen van providers zoals Hi, KPN, Tele2, Ben, Vodafone, T-Mobile en Telfort. Welk abonnement je kiest hangt af van diverse factoren. Als je in de randstad woont kun je vrijwel iedere provider zonder problemen kiezen, want je bereik is altijd goed en dan volstaat de goedkoopste aanbieder. Woon je echter in een gebied waar over het algemeen de bevolkingsdichtheid wat kleiner is, dan is het aan te raden om een provider te kiezen waar een betere dekkingsgraad is.

Studentmobiel ervaringen

Voordat je een abonnement ergens afsluit is het goed om naar ervaringen te kijken van andere mensen. Zo weet je ongeveer wat je kan verwachten van een bepaald bedrijf en kun je een afweging maken of je met een bedrijf in zee moet gaan. Op deze pagina kun je zien wat mensen van Studentmobiel vinden.

Heb jij Studentmobiel ervaringen?

Heb je Studentmobiel ervaringen, beoordelingen, reviews of klachten? Laat het dan hier weten. Graag horen we of je goede of juist slechte ervaringen hebt gehad met Studentmobiel. Wat vind je bijvoorbeeld van de service, de kwaliteit en de prijs nu je enige tijd klant bent bij Studentmobiel.

Gerelateerde bedrijven

Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10
9,6
100% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Lees onze review over Studentmobiel

Studentmobiel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Studentmobiel bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Studentmobiel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Studentmobiel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Studentmobiel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Studentmobiel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Studentmobiel.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super geregeld allemaal

Ik had vorig weekend mijn mobiele telefoon besteld en had hem afgelopen maandag al binnen. Helemaal super en erg tevreden mee.

Geplaatst op: 09-09-2016
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Edwin

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goedkoop en snel thuis

Ik heb mijn nieuwe mobiel met een tweejarig abbo bij Studentmobiel besteld. Had hem echt de voglende dag meteen binnen en kon meteen starten. Lekker zo vlak voor ik op vakantie ga :)

Geplaatst op: 17-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mohammed

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Speciale acties

Ze hebben nu een actie omdat ze zoveel jaar bestaan. Daarom kun je nu kiezen uit vele speciale acties. Ik ben maar eens gaan kijken want ik zag allemaal billboards op het station. Ik was toch toe aan een nieuwe mobiel en kende de website niet. Maarja als je al 15 jaar bestaat dan doe je denk ik wel iets goeds. En ik ben geen student meer maar dat maakt dus niet uit dus laat je niet misleiden door de naam. Ik ben gevallen voor de nieuwe Samsung Galaxy en ben wel even gaan vergelijken. En met de dikke kortingen was dit echt een spotgoedkoop aanbod. Het afsluiten was snel geregeld en met 2 dagen had ik mijn nieuwe aanwinst al in huis. Echt super geregeld van Studentmobiel. Volgende keer ga ik zeker weer kijken als ik een nieuw toestel nodig heb.

Geplaatst op: 15-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: L. V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede website en goed aanbod

De website is heel simpel opgezet dus kun je makkelijk zoeken. En het aanbod is niet enorm maar wel alle goede mobieltjes en nieuwste modellen. En als je wilt bestellen is het zo geregeld.

Geplaatst op: 18-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Dealtjes pakken

Laatst een nieuwe telefoon nodig. En heb toen via een vriend de tip gekregen om bij StudentMobiel te kijken. Ook hij had een goede deal gemaakt en stuurde me een link.

Ik was niet helemaal te spreken over de deal die hij had gevonden en ben rond gaan kijken. De site heeft veel goede andere deals en heb een goed abonnement en mobieltje gevonden.

Voor de zekerheid toch gecheckt bij andere aanbieders maar StudentMobiel was de beste.

Dus uiteindelijk gewoon daar gekocht. Blijkbaar is StudentMobiel de beste in sommige deals.

Geplaatst op: 28-09-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle en heldere service

Ik wou mijn abonnement verlengen en binnen korte tijd had ik een nieuw abonnement met een nieuwe telefoon. De volgende dag lag alles al in huis! Helemaal top dus

Geplaatst op: 07-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Aafke

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfecte service!

Binnen no time een nieuw abonnement afgesloten en mijn nieuwe teostel ontvangen. Binnen 2 dagen was alles afgerond!

Geplaatst op: 04-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bert

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super blij met mijn iphone

Heb een nieuwe iphone besteld en ben er zo blij mee :D :D ToP!!

Geplaatst op: 25-01-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Dealtje scoren

Ik mocht laatst voor een nieuw abonnement gaan kijken. Ik zag hiervoor bij T-mobile en was niet tevreden want wist dat ik wel een betere deal kon maken. Was natuurlijk wel gebeld of ik wilde verlengen maar de deals waren naar mijn idee niet echt aantrekkelijk...

Via via kwam ik bij Studentmobiel uit en heb daar eens het een en ander vergeleken. En wat een mooie dealtjes hebben ze daar. Ik ben zeer te spreken over het aanbod en scherpe deals en heb dan ook een mooie nieuwe deal gevonden. Bespaar nu maandelijks paar tientjes en heb mijn mobiele data wat hoger ingesteld. Voor mij is Studentmobiel wel een echte uitkomst hoewel ik me een beetje afvraag wat dat student nu echt voor waarde heeft.

Geplaatst op: 19-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anne V.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Studentmobiel


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ziggo Zakelijk logo
Ziggo Zakelijk
2 beoordelingen
6,5
Caiway logo
Caiway
5 beoordelingen
8
Talk360 logo
Talk360
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Studentmobiel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over Studentmobiel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,6 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Studentmobiel actief?

Studentmobiel is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) simonly en telefonie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Studentmobiel reviews? Dan kun je naar de website van Studentmobiel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie