Stoked Boardshop logo

Stoked Boardshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Stoked Boardshop reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
4185
Stoked Boardshop logo
Website
Stoked Boardshop
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen StokedBoardshop

Wil je graag een skateboard, snowboard, kleding of schoenen bestellen bij StokedBoardshop, maar wil je voor jouw aankoop eerst wat meer over StokedBoardshop te weten komen? Dan ben je op deze pagina bij het juiste adres. Hier lees je namelijk meer over StokedBoardshop, wat het bedrijf zoal verkoopt, waarop je wel of niet voor StokedBoardshop moet kiezen, of het bedrijf te vertrouwen is en hoe je eventueel de webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice van het bedrijf kunt benaderen. Daarnaast lees je op deze pagina tal van reviews van reeds bestaande StokedBoardshop kopers en kun je ook zelf een review achterlaten, indien je al bekend bent met deze onderneming. Na het lezen van deze pagina kun je zelf een goede keuze maken om wel of niet te kopen bij StokedBoardshop.

Over StokedBoardshop

StokedBoardshop is een online shop dat tal van verschillende producten biedt, waaronder onder andere skateboards, snowboards, sportkleding en schoenen. Het team van StokedBoardshop bestaat uit sportieve skateboarders en snowboarders met een passie voor hun sport. StokedBoardshop heeft naast haar online webwinkel ook een fysieke winkel in Halle, België. Het bedrijf biedt naast topkwaliteit ook een uitstekende service. Zo kun je bij StokedBoardshop vertrouwen op razendsnelle bezorging en vakkundig advies over de meest geschikte boards.

Waarom kiezen voor StokedBoardshop

Bij de online webwinkel van StokedBoardshop vindt je diverse topmerken producten, die allen uitvoerig zijn getest en zijn goedgekeurd. Hierdoor weet je altijd zeker dat je een product koopt dat is goedgekeurd door een expert. Daarnaast kun je bij StokedBoardshop altijd vertrouwen op persoonlijk advies, en helpen de medewerkers van StokedBoardshop je graag met het vinden van de meest geschikte artikelen.

Is StokedBoardshop betrouwbaar?

StokedBoardshop is een succesvolle onderneming met een grote naamsbekendheid in de wereld van skateboarding en snowboarding. Je kunt dan ook zonder problemen een bestelling plaatsen bij deze onderneming. Ook voldoet de webwinkel van StokedBoardshop aan alle belangrijke veiligheidsstandaarden waaraan een veilige webwinkel dient te voldoen. Zo heeft het bedrijf haar bedrijfsgegevens open gecommuniceerd, heeft het bedrijf vele positieve betrouwbare reviews en kun je op verschillende veilige manieren betalen via de webwinkel. Daarnaast gaat het bedrijf ook altijd veilig om met jouw persoonlijke data.

Klantenservice en klachten

Heb je een klacht, vraag of een opmerking voor StokedBoardshop? Benader dan de klantenservice van StokedBoardshop via de telefoon of per mail. Doorgaans word je snel en goed geholpen door een medewerker van StokedBoardshop. Indien je een bestelling wilt terugsturen kun je dit eenvoudig regelen via de webwinkel, en wordt jouw aankoopbedrag na ontvangst van het teruggestuurde artikel vaak snel teruggestort.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al een aankoop gedaan bij de webwinkel van StokedBoardshop, of heb je een bezoek gebracht aan de fysieke winkel in België? Laat dan een review achter en schrijf wat jouw ervaringen zijn met StokedBoardshop. Schrijf in deze review bijvoorbeeld of je tevreden bent over het assortiment van StokedBoardshop, of de service van het bedrijf je is bevallen en of je in de toekomst wellicht vaker bij deze onderneming zou kopen. Schrijf daarnaast of je goed bent geholpen door de klantenservice, indien je deze hebt benaderd. Met jouw beoordeling help je andere met het verkrijgen van een eerlijk beeld over deze organisatie.

Reviews over Stoked Boardshop

Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Stoked Boardshop

Het bedrijf Stoked Boardshop is geverifieerd door ons. De webshop Stoked Boardshop is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Stoked Boardshop is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Stoked Boardshop maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Stoked Boardshop is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Stoked Boardshop te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 26-02-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Stoked Boardshop


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Babypark logo
Babypark
9 beoordelingen
6,1
Geeektech logo
Geeektech
2 beoordelingen
9
Pranayur.nl logo
Pranayur.nl
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Stoked Boardshop een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Stoked Boardshop. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Stoked Boardshop actief?

Stoked Boardshop is vooral actief in de categorie webshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Stoked Boardshop reviews? Dan kun je naar de website van Stoked Boardshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie